Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.534
Cevap
206
Favori
786.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Orijinalden alıntı: halil4242

Arkadaşlar telefonunuzun şarjı ne kadar gidiyor.yani ne kadar süre kullanıyorsunuz parlaklık ne kadar açık,mobil verri açık mı vb.

Plus için konuşuyorum;
    Parlaklık son seviyede ve otomatik parlaklık açık
    Wifi sürekli açık
    3G sürekli açık
    Bildirimlerin %80'i açık
    Bluetooth araca bindiğimde açık (kullanım oranım olarak %20 diyebilirim)

Bu şekilde bekleme 15-17 saat arasında hatta bazen 1 gün 5-6 saat olduğuda oluyor ve kullanım sürem 6-7 saat arasında değişiyor.. Çok nadir 7-8 saat aralığına çıkıyor..

çok sağolun bilgilendirme için.Benimki de plus.Wifi hep açık parlaklık dışarda sonda evde ortada bluetooth hiç açmadım.Sizinki kadar gitmiyor açıkçası.Yani 1 günü çok rahat çıkartıyorda.Sizin kadar çok kullanmıyorum galiba.Birde bu ayarlardaki pil kullanımı doğrumu acaba.Bana biraz sallıyor gibi geldi.Yani çok fazla cıkıyor.

• Evet beyler ısınma için yolladığım plus 5 günde geldi geri güncellenip gelmiş ısınma belkide sim kestiğim içinde bilemiyorum ancak dert etmeyin.Sarı ekrandan dert yanan arkadaşlarıma da şunu söylücem bende de az bişey var alışınca inanın diğer ekran mas mavi geliyor ve rahatsız etti beni benim seri no da f ile başlıyor ve ben sarı ekranı iyi ki denk geldim diyorum çok maviydi o cihaz özetle dert etmeyin yok sarı yok mavi yok sınıyor yok kı lvar yok tüy var sallayın gitsin kullanın dünya malı sonuçta bizimle büyümeyecekler ondan dolayı keyfini çıkartın
    ya dostum bunlar en küçük kozmetik sorunda topu taça atıyorlar alakalı olsun olmasın kullanıcı hatası deyip çıkıyorlar işin içinden...Ne yapmalı bilemedim ki zorlu ya gitmeden ön bilgilendirme yapmak mümkün olur mu ki ? mail yolu ile.
  • Cihaz serviste yasal onarım süresini aşınca ücret iadesi için takip etmemiz gereken yol nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler öğrenci evindeyken airties modem vardı ve wifi sürekli açıktı kopma olmuyordu tuş kilindiykende bildirimler geliyordu. Şimdi memlekete döndüm burda tp-link modem var modemin dibinde olmama rağmen tuş kilidine geçince 1-2 dk sonra wifi kayboluyor ve bildirimler gelmiyor bunu nasıl çözerim ?
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • 1-
    aliexpress.com
    US $13.99 |Original 1:1 Silicone Protector Cover Case For Apple iPhone 6 4.7 With Official Package Free Shipping on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Original-1-1-Silicone-Protector-Cover-Case-For-Apple-iPhone-6-4-7-Case-Cover-Free/32294292815.html
    (Apple silikon kılıf)
    2- (Apple deri kılıf)
    3- (Apple deri kılıf)

Arkadaşlar Aliex'ten biraz göz gezdirdim ama bu 3 kılıf Gözüme Çarptı alanınız var mı acaba. Nasıllar. Almayı düşünüyorum da. Bunları bulabildim. Sizlerin fikirlerini almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balleyci -- 27 Haziran 2015; 13:11:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar küçük ama fazla uygulama belki bi tane büyük oyun inst twitter gibi veri çok fazla depolayan uygulamalar ve spotify kullanıcam resim müzik falan olmayacak telefonda 16 gb yeterli midir sizce? eğer yetmez diyorsanız 32 gb 5s alayım diyorum bu konuda ne düşünürsünüz

Sons of Anarchy | V.P

Treat you as good as my leather and ride you as much as my HARLEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: allenschweitzer

Dostlar küçük ama fazla uygulama belki bi tane büyük oyun inst twitter gibi veri çok fazla depolayan uygulamalar ve spotify kullanıcam resim müzik falan olmayacak telefonda 16 gb yeterli midir sizce? eğer yetmez diyorsanız 32 gb 5s alayım diyorum bu konuda ne düşünürsünüz

iPhone 6 al 16GB olanını ben 1 aydır kullanıyorum yaklaşık 20yi geçkin uygulama ve oyun var spotify çevrimdışı kullandığım 1-2 çalma listesi var fotoğraflar falan 3,5-4 Gb boş yer var.

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler öğrenci evindeyken airties modem vardı ve wifi sürekli açıktı kopma olmuyordu tuş kilindiykende bildirimler geliyordu. Şimdi memlekete döndüm burda tp-link modem var modemin dibinde olmama rağmen tuş kilidine geçince 1-2 dk sonra wifi kayboluyor ve bildirimler gelmiyor bunu nasıl çözerim ?

varmıdır bilen
    ASUS ROG STRIX Z790-F - Core i7 13700k - Corsair H115I RGB Platinum 280 mm CPU Cooler - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (2x16GB) DDR5 5200Mhz - ASUS TUF 3070 OC - Kingston 120GB V300 SSD - Crucial MX300 750GB SSD - Corsair RM850 850W Fully Modular - Dualsense Controller - Corsair K100 RGB Keyboard- Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse - Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Pad - Hyperx Cloud Alpha Wireless Headset - LG 27GL850 27' Nano IPS 1440p 1ms - Phanteks Eclipse P500A Mesh
  • basmane kullanıcısına yanıt
    sanırım öyle yapıcam ama pişman olucam gibi bi his de var içimde

Sons of Anarchy | V.P

• quote:

Az daha bekle 6s al öyleyse illa aciliyetin varsa 6 al bu saaatten sonra 5s alınmaz.
    Arada çok fark yok ve çok telefon değiştiren biri değilsen 64 GB al bir kerede hallet sonradan pişman olma.
    http://www.ttec.com.tr/ttec-ExtremeHD-FullScreen-Cam-Ekran-Koruyucu-iPh-6-Siyah-2EKCF02,PR-501102.html

Tesadüf eseri girdiğim tim de 40 liraya yaptırdım.
    Gayet memnunum.
    Tam kaplıyor.
    Home tuşunun altını da çevreliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: basmane

quote:

Az daha bekle 6s al öyleyse illa aciliyetin varsa 6 al bu saaatten sonra 5s alınmaz.
    Arada çok fark yok ve çok telefon değiştiren biri değilsen 64 GB al bir kerede hallet sonradan pişman olma.

Hala 4s,5 alan var 5s neden alınmasın boş boş konuşmayın

Sons of Anarchy | V.P

• 6 ve 6 plus alarak bende katıldım..
    6 plus - 16gb :2819 tl
    6 plus - 64gb : 3179 tl
    apple türkiye garantili
    iyi forumlar...
  • Beyler bu ekran parlaklığı sorununu nasıl çözebilirim? Ayar otomatikde değil ama kafasına göre parlaklığı değiştiriyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.