Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (965. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.534
Cevap
206
Favori
805.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
50 oy
Giriş
  • bak buda çamur. bu arada çamur dediğin örümceğin ayaklarındaki kılları mı? bu arada bu kadar egosu şişkin birini tanımadım ben. kardeşim kötü fotoğraf çekiyorsun diyen yok aksine iyi fotoğraf çekiyorsun diyor millet zaten sana. biz vizörün arkasındakiyle ilgilenmiyoruz, vizörün kendisiyle ilgileniyoruz. kapiş
    Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 6 Mart 2016; 23:23:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erıs

Sizlerde uygun görür iseniz konunun devrini talep ediyorum.

Ben konunun devrini kesinlikle onaylamıyorum. Ana sayfada yer alan videolardan oldukça faydalandım. Lakin sizin sayfalarınıza göz gezdirdiğim anlarda içerik açısından pek bir şey bulamadım. Ayrıca ufak bir bilgi olarak Jailbreak yasal olmayan bir hareket değildir.
    BeşiktAŞK!
  • Lanceloth L kullanıcısına yanıt
    Sebep sunabilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arz talep meselesidir. Neyinden nefret ettiğinizi yazarsanız yardımcı olalım. Belki aldığınız cihaz problemli, belki tam olarak istediğinizi yapmayı bilmiyorsunuz. Direk karaladığınız için daha önce ios kullanmadığınızı ve androidden geçtiğinizi düşünüyorum. Android kadar özgür bir şekilde kullanamazsınız jailbrek olmadığı sürece ancak android kullanıp ios'a geçip memnun kalmayacak adam yok gibi bir şeydir.

Ayrıca konunun devri eğer içerik vs. bakımından daha zengin daha kapsamlı ve daha yardımsever bir tutumda olacaksa tabi ki uygundur.

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Whatsaptan kaynaklanıyordu o hata güncelleme geldi whatsapa güncelleyince düzelir

He yani whatsappı kaldırıp tekrar yüklememe falan gerek yok dimi hocam? Sadece whatsappın güncellenmesi yeterli?

Yurtdışından telefon aldırdım fakat henüz pasaport bulamadım. Pasaportsuz bu telefonu kaç gün kullanabilirim?

“Napalım, kısmet değilmiş…”
  • Aynen

Sonra çıkıyorsun dışarı, bakıyorsun güneş hala tepede. Bir cigara yakıyorsun ve yıllardır kurduğun cümleyi bilmem kaçıncı kez kuruyorsun:

“Napalım, kısmet değilmiş…”
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    120 Gün hocam.

Orijinalden alıntı: Axib0y

Arz talep meselesidir. Neyinden nefret ettiğinizi yazarsanız yardımcı olalım. Belki aldığınız cihaz problemli, belki tam olarak istediğinizi yapmayı bilmiyorsunuz. Direk karaladığınız için daha önce ios kullanmadığınızı ve androidden geçtiğinizi düşünüyorum. Android kadar özgür bir şekilde kullanamazsınız jailbrek olmadığı sürece ancak android kullanıp ios'a geçip memnun kalmayacak adam yok gibi bir şeydir.

Ayrıca konunun devri eğer içerik vs. bakımından daha zengin daha kapsamlı ve daha yardımsever bir tutumda olacaksa tabi ki uygundur.

bir kere özgürlüğüzünü kısıtlıyor android gibi değil. en basitinden benim için önemli olan yıllardır kullandığım zil sesini ble yükleyemiyorum bu nasıl bir mantıktık akıl alır gibi değil. Appcola yükle dedler bilgisayardan Itunes yükle dediler I Tunesi yüklerken XP kullandığım için windows 8 yükleyin aksi haldeI Tunesi yükleyemezsiniz diyor yahu sana ne ne istersem yüklerim!! hep sana göremi hareket etmek zorundayım!! ayrıca belki ben format atmayı bilmiyorum belki bilgsayarım yok olamazmı!! bu sadece benim çin sadece biri diğerlerini yazmaya daha fazla sinirlerimi bozmamak için yazmıcam!!

TEKRAR EDİYORUM AKLI OLAN BU TELEFONU ALMAZZZ!!

• Lanceloth L kullanıcısına yanıt
    Gerçekten böyle sert bir şekilde çıkışmak istemiyorum. Lütfen daha fazla bu konuya bir şey yazmayın. Yardım icin bile olsa. Eğer kötülemek istiyorsanız gidin android forumlarına oradan sizin gibi birçok insan var. Burada insanlar sizin mesajlarınızı okumak zorunda değil. Fikrinizi gidin ve uygun yerde belirtin. Ama katiyen burası sizin böyle pervasızca olan eleştirilerinizi yazabileceğiniz konulardan değil!!!

Senin gibi sert tavırlar sergileyecek olursam eğer. Bilgisayarın olamayacak kadar durumun yoksa bu cihaz sana 3 beden büyük. Helal olsun adamlar kendilerine özgü yazılım yapmış. Senin gibi zihinleri de kısıtlamış androide geçiş yap daha fazla burada yazma bence. Hem kendinden örnek veriyorsun belki bilgisayarım yok belki format atmayı bilmiyorum diye sonra aklı olan almasın diyorsun. Ben senin apple sahibi olduğundan bile şüpheliyim.

Ayrıca yardım almak yerine sitemli, atarlı konuşmaya çalışanlara da cevap vermeyelim. Belirli bir saygı çerçevesinde birbirimize destek olalim.
    Konu iyice zivanadan çıkıyor. 10 sayfa pil 10 sayfa kamera tartışması. Yahu her cihazi birbiriyle karsilastiran zilyon tane video var. Forumda keza iphone mu sony mi samsung mu diye bi o kadar konu var. Bu soruların buraya yazılması da ayrıca acaip.
    Gerçekten kullanıcı olan ve olmak isteyen yazsın herkes faydalansin konudan...selametle

• Takım tutar gibi telefon markası tutuyorsunuz ben neyse gerçekleri yazdım burda ve sizde biliyorsunuz bu gerçekleri bilmiyorsanızda araştırın. benim bilgisayarım var yok demedim konuyu nereye getirmişiniz XP ullanıyorum mecburmuyum windows 8 veya başka yazılım yüklemeye en basitinden zil sesi melody bile yükleyemiyorum telefona 50 tllik telefonda bile bu sorun yok ama sizin gibi fanatkler futbol takımı gibi körü körüne cihazı savunanlar bu gerçekler göremez görmek istemez.. ne desem boş. ben yeni cihazı alıcakları uyardım sadece en basit telefondaki beklentileriniz bile karşılayamıyor bu en pahalı telefon!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanceloth -- 7 Mart 2016; 23:23:09 >
    Kesinlikle katılıyorum her dediğinize ama bazı kullanıcılar bunu anlamayıp üstüne hala aynı tavırlarını devam ettiriyorlar sadece acınası bir harekette bulunuyor. Burada amaç yardımlaşmak en güncel bilgileri paylasmakken ne hallere geldi.

Bu arada bazen arama geldiğinde telefonu sapitan oldu mu hiç? Ekranda arama gözükmüyor ama melodi çalıyor sonra power tuşuna basıyorum arama gözüküyor. Bir iki defa denk geldi. 64 gb diye ücretsize ne düşse test için aldım yükledim :) Cihaz restore diye ağlıyor galiba... Ios 9.3 gelmeden atmam ama...

tartışmada taraf değilim isteyen istediğini kullansın fakat insanları bir tarafa yönlendirmek yanlış.Siz kullanmayın fakat başkalarının ne yapması gerektiğini söylemek yanlış.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.