Şimdi Ara

Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU] (755. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.542
Cevap
208
Favori
750.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar PhoneClean Pro yu kullanan var mı acaba? Daha önceden temizlik yapılabiliyordu ama ios 8.3 ile beraber telefonun içindeki gereksiz data temizliği yapılamıyor? Başka alternarif kullanan var mı?
  • likethatpc L kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şeyler. Benim turkcell hazır karttı. Her interneti kapattığımda ya da uçak moduna aldığımda kalan mb bilgisi geliyordu. Arama bitti hatasından sonra da kullanılan mb bilgisi geliyordu. Kullanım bilgisinden sonra arama yapılabiliyordu. Aynen senin bahsettiğin gibi. Bu da arama bitti hatasının şebekenin kesilmesinden kaynaklandığını gösteriyor. Operatör değiştirdim sorun bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobile Systems: OfficeSuite Premium - for Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint & PDF documents editing
    appsto.re
    Connecting to the iTunes Store.
    https://appsto.re/tr/BhYT5.i

Almayan varsa ücretsiz olmuş :)

• Merhaba arkadaşlar sormak istediğim birşey var cihazım i6 Plus bugün birkaç uygulama indirdikten sonra sanki bildirim çubuğu simgeleri büyüdü sizdede böyle mi yoksa banamı oyle geliyor??
    Apple iPhone 6 / iPhone 6 Plus [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelGaDo82 -- 25 Haziran 2015; 20:36:13 >
  • Bu kadar jetsam normal mi?

• Arkadaşlar güzel duvar kağıdı için Önerebileceğiniz bir site var mı?

Cihaz iPhone 6+

• Arkadaşlar touch idari Home buttonu içerde olan varmı benimki hafifi içerde gibi ama kılıfla fln rahat basabiliyorum ileride bir sorun yaratırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat10tr

i 6 ekran kasa açıklığı.
    25 Haziran 2015 tarihinde gittiğim Lydia cepa servisinde Fatih bey iPhone nun kronik sorunu olan ekran aralığı, ekranın oturmaması, ekranın oynaması sorununu darbe almış gerekçesi ile müşteri hatası olarak değerlendirdi. İphone merkezi aradığımda sizi başınızdan savmışlar, ekran hatası sık olası bir hata ve kırılma çökme yoksa direk alması gerek cevabını aldım. Bu durumda Apple gibi bir markanın Lydia gibi standardı olmayan kişiye göre muamele eden aklı sıra teknik hizmet adı altında uyanıklık yapmaya çalışan bir firmaya nasıl güvendiğini ve nasıl yetkili firma sıfatı verdiğini merak ediyorum. Tavsiyem siz siz olun mecbur kalmadıkça Lydia' sınırların dan geçmeyin.

Zorluda 2. Ci ekran cit sesi yapıyodu bana sıfır tel verdiler apple ın kendi yerıne gıtmek mantıklı

• Merhaba,

Uygun fiyatlı korumadan ödün vermeyen kılıf ve ekran koruyucu önerisine ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Not: i6 64gb silver kullanıyorum. Ekranın sağ alt kısmına bastırınca boşluk hissediliyor, ön kamerada kayma var ancak görüntü normal. Arka kameranın odaklama sorunu var telefonun sağ üst köşesine hafifçe dokunduğumda düzeliyor. Şuan kullanımımı engelleyen pek sorun yok büyuzden 6s çıkmasını bekleyeceğim. Sorunlu 5s ini verip uygun bi mebla karşılığında 6 alanlar varmış ben de 6s de aynısını deneyeceğim. Bu konuda ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12345543 -- 26 Haziran 2015; 1:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.hikmet

quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Beyler farkli panel ureticisi olayini acikliyor ingilizcesi iyi olan bakarsa ve yanlisim varsa duzeltirse sevinirim
    http://www.displaysearchblog.com/2014/09/iphone-6-advances-display-technology-panel-shipments-to-exceed-100-million-in-2014/

6 plus için iki panel üreticisi varmış harbiden japan ve lg kesin sarı olanlar lg dir maden aynı firmadan ver siparişi ne mallıktır yada opsiyonel yap insanlar seçebilsin ben sevmedim sarı ekranı şahsen....f serisı sıcak ekran c serisi soğuk de ona göre sipariş verelim yahu

ayni durum lg g3 dede var 2 farkli ekranla satilmakta hatta baska markalardada gordum bubdurumu appleden beklemezdim sony ler kendi panelini kullandigindan oyle bi farklilik yok sanirim z3 de

• irig ile müzik aleti bağlayıp kullanan var mı. Tecrübelerini paylaşırsa alıp almama konusunda karar vereceğim. Özellikle input output lag konusunda.

• Beyler telefonu alalı tam 3 hafta oldu.Benim sorunum şu telefonun sağ üst köşesi yani kameranın kenarı ve birazcık altı normale göre daha fazla ısınıyor.Restore attım sorun düzelmedi.Şuan nanosim kullanmıyorum.Simi kendim kesip takmıştım(bazı forumlarda ısınmanın nedeninin bu olacağını söylediler).Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelGaDo82

Merhaba arkadaşlar sormak istediğim birşey var cihazım i6 Plus bugün birkaç uygulama indirdikten sonra sanki bildirim çubuğu simgeleri büyüdü sizdede böyle mi yoksa banamı oyle geliyor??

Kilit ekranındayken bildirim çubuğundaki singeler daha büyük hocam herhangi bi uygulama ile alakası yok gözünüze çarpmamış sanırım daha önce ana kilidi açarken dikkat edin küçülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xLithium

Beyler telefonu alalı tam 3 hafta oldu.Benim sorunum şu telefonun sağ üst köşesi yani kameranın kenarı ve birazcık altı normale göre daha fazla ısınıyor.Restore attım sorun düzelmedi.Şuan nanosim kullanmıyorum.Simi kendim kesip takmıştım(bazı forumlarda ısınmanın nedeninin bu olacağını söylediler).Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam yukarıda birkaç kez Isınma hakkında yazdım 3.plus'ımı kullanıyorum Parlaklık sonda olunca hepsi kamera Bölgesi'nden ısınıyordu.çözümü yok maalesef serviste değişim yapmıyor😔ben parlaklığı Kısık kullanıyorum Isınmasın diye👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Bu kadar jetsam normal mi?

Fikri olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kreuzberg12

quote:

Orijinalden alıntı: DelGaDo82

Merhaba arkadaşlar sormak istediğim birşey var cihazım i6 Plus bugün birkaç uygulama indirdikten sonra sanki bildirim çubuğu simgeleri büyüdü sizdede böyle mi yoksa banamı oyle geliyor??

Kilit ekranındayken bildirim çubuğundaki singeler daha büyük hocam herhangi bi uygulama ile alakası yok gözünüze çarpmamış sanırım daha önce ana kilidi açarken dikkat edin küçülüyor

Eyvallah hocam çok sağol biraz gözüme battı ne yalan söyliyim insanın gözüne sokar gibi yapmışlar açıkçası daha önce dikkat etmemiştim

• Hocam öncelikle merhabalar bu gün coc oynarken telefonum çaldı ve açtım ama ses gelmiyordu sesi yükseltirken kulaklık olarak gösterdi sanki kulaklığın sesini yükseltip alçaltıyormuşum gibi hoparlöre aldığımda düzeldi bu gün kadar telefona hiç kulalık takmadım sorun nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Videoyu 60 fps'de çekince her yerde izleyemiyor muyuz ? Samsung smart tv'de denedim ama oynatmadı videoyu.Bunun bir çözümü var mıdır arkadaşlar ?

????????
  • 12345543 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bende yeni i6 aldım.

Şu aşağıdaki ürünleri almayı düşünüyorum.

Spigen Apple iPhone 6 Cam Ekran Koruyucu GLAS.tR SLIM

Spigen Apple iPhone 6 Kılıf Tough Armor darbelere tam koruma Satin Silver

senin başka araştırdığın var mıdır?

• Hocam öncelikle merhabalar bu gün coc oynarken telefonum çaldı ve açtım ama ses gelmiyordu sesi yükseltirken kulaklık olarak gösterdi sanki kulaklığın sesini yükseltip alçaltıyormuşum gibi hoparlöre aldığımda düzeldi bu gün kadar telefona hiç kulalık takmadım sorun nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 753754755756757
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.