Şimdi Ara

AçıkÖğretimLisesi Öğrencilerine yapılan haksızlık -16 puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AÖL sınav sonuçları bildiginiz gibi 7 temmuzda açıklanıyor ya

LYS de AÖL sınavlarından önce açıklanacak

Bizim diploma puanlarımız ÖSYMye iletilmediği için 50 puan olarak sayılacakmış

Yani 50x0.6 30 puan alıcaz okul puanı olarak.

46.5 alıyordum normalde. 16.5 puanımı yediler.

Belliydi zaten bunların bize bir kazık atacağı yazıklar olsun.

Trollemiyorum buarada osym ve aölü arayıp sorabilirsiniz.

• Yok ya kardeşim olmaz öyle şey bak benim de kafam bozuldu şimdi kesin mi nerden aldın bu bilgiyi
  • Ben diplomayı 3-4 ay önce aldım , bu durum beni alakadar etmez herhalde ?
  • Kardeş eminmisin ben 2012 aol mezunuyum ve o sene girdim o sene haziranda mezun oldum ve diploma notum puan olarak geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pantags38

Kardeş eminmisin ben 2012 aol mezunuyum ve o sene girdim o sene haziranda mezun oldum ve diploma notum puan olarak geldi

bende sonuçların açıklanmasıyla,7 Temmuzda mezun olmuş olacağım nasıl böyle bir şey yaparlar ya arayıp sorucam şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

AÖL sınav sonuçları bildiginiz gibi 7 temmuzda açıklanıyor ya

LYS de AÖL sınavlarından önce açıklanacak

Bizim diploma puanlarımız ÖSYMye iletilmediği için 50 puan olarak sayılacakmış

Yani 50x0.6 30 puan alıcaz okul puanı olarak.

46.5 alıyordum normalde. 16.5 puanımı yediler.

Belliydi zaten bunların bize bir kazık atacağı yazıklar olsun.

Trollemiyorum buarada osym ve aölü arayıp sorabilirsiniz.

Kaynak göster göstermeden böyle konular açmak saçma oluyor diğer insanlarıda yanlış bilgilendiriyorsun
  • Dogruysa osym cok buyuk kellah yapmis olur.
    Mesajim bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEYLER BAYANLAR ARADIM 147 Yİ SORDUM BÖYLE BİR ŞEY YOK ARKADAŞ BELLİ Kİ KURU YERE KURD DÜŞÜRME DERDİNDE ŞU SINAV ÖNCESİ YA DA KULAKTAN DOLMA BİR BİLGİYLE GELMİŞ KONUŞUYOR İÇİNİZ RAHAT OLSUN
  • BÖYLE BİR ŞEY YOK ARKADAŞLAR KONU KİLİT ŞİKAYET EDİYORUM ADMİNLERE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shikari

BEYLER BAYANLAR ARADIM 147 Yİ SORDUM BÖYLE BİR ŞEY YOK ARKADAŞ BELLİ Kİ KURU YERE KURD DÜŞÜRME DERDİNDE ŞU SINAV ÖNCESİ YA DA KULAKTAN DOLMA BİR BİLGİYLE GELMİŞ KONUŞUYOR İÇİNİZ RAHAT OLSUN

dostum şurda sınava iki gün kalmış herkes hassas kimsenin sinirini oynatmak istemem sakin ol biraz.

OSYMyi arayıp sor de ki ben açık lisede okuyorum ve bizim sınav sonucları siz lysyi acıkladıktan sonra acıklanacak diploma puanını nerden bileceksiniz de.
    haziranda okullardan puanlar isteniyor verilmezse 50puan olarak sayılıyor bu da 30 okul puanı yapar diyecek.

sonra 147yi ara osymyi aradım böyle böyle dedi siz haziranda osym diploma puanı istediginde vericekmisiniz de ? hayır 7temmuzda sonuclar acıklanır diploma puanının hesaplanması ve diplomanızın verilmesi 2 -4 ay sürer siz bu sürede gidip cıkma belgesiyle kayıt olabilirsiniz üniversiteye diyecek..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shikari

BEYLER BAYANLAR ARADIM 147 Yİ SORDUM BÖYLE BİR ŞEY YOK ARKADAŞ BELLİ Kİ KURU YERE KURD DÜŞÜRME DERDİNDE ŞU SINAV ÖNCESİ YA DA KULAKTAN DOLMA BİR BİLGİYLE GELMİŞ KONUŞUYOR İÇİNİZ RAHAT OLSUN

dostum şurda sınava iki gün kalmış herkes hassas kimsenin sinirini oynatmak istemem sakin ol biraz.

OSYMyi arayıp sor de ki ben açık lisede okuyorum ve bizim sınav sonucları siz lysyi acıkladıktan sonra acıklanacak diploma puanını nerden bileceksiniz de.
    haziranda okullardan puanlar isteniyor verilmezse 50puan olarak sayılıyor bu da 30 okul puanı yapar diyecek.

sonra 147yi ara osymyi aradım böyle böyle dedi siz haziranda osym diploma puanı istediginde vericekmisiniz de ? hayır 7temmuzda sonuclar acıklanır diploma puanının hesaplanması ve diplomanızın verilmesi 2 -4 ay sürer siz bu sürede gidip cıkma belgesiyle kayıt olabilirsiniz üniversiteye diyecek..

Konuyu açmak için zamanlama manidar

• quote:

Kardeş eminmisin ben 2012 aol mezunuyum ve o sene girdim o sene haziranda mezun oldum ve diploma notum puan olarak geldi

hocam sizn girdiginiz yılda ösym sonuçları 20 temmuzda yayınlamış.

aol ise 17haziranda.

bizim bu yıl olacak olan şu.. ösym 1temmuz veya öncesinde yayınlayacak. aöl ise 7temmuzda. farklı yani olaylar.
  • quote:

quote:

aol ise 17haziranda.

bizim bu yıl olacak olan şu.. ösym 1temmuz veya öncesinde yayınlayacak. aöl ise 7temmuzda. farklı yani olaylar.

senin aklın eriyor mu? böyle birşey yapabilirler mi azcık düşün ? Allah yardım etsin sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShineOnYouCrazyDiamond

BÖYLE BİR ŞEY YOK ARKADAŞLAR KONU KİLİT ŞİKAYET EDİYORUM ADMİNLERE

hocam isterseniz ösymyi arayıp sorabilirsiniz. @Shikari ben de gireceğim sınava dostum . ben de bu sene geçtim açık öğretim lisesinde. 4 sene okusam pek iplemezdim heralde. bize hiçbir değişiklik farklılık olmayacak dediler. okul puanı da normal alacaksınız dediler. şimdi olana bak.
  • quote:

quote:

quote:

aol ise 17haziranda.

senin aklın eriyor mu? böyle birşey yapabilirler mi azcık düşün ? Allah yardım etsin sana.

bana kaynak sormussun. senin kaynağın nedir olmadığı konusunda? akıl fikirle bağdaştıracak ne var bu olayda biri aöl sınavı biri lys sınavı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

aol ise 17haziranda.

bana kaynak sormussun. senin kaynağın nedir olmadığı konusunda? akıl fikirle bağdaştıracak ne var bu olayda biri aöl sınavı biri lys sınavı ?

http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=33&t=12104
    kaynağa gerek yok böyle birşey olmayacak normal hesaplanacak ösymye sordugun genel bilgidir acik lise sinav sonucu mayıs sınavı acıklandıgı zaman obp sonucu ösymye bildirilir normal örgün egitimdeki gibi hesaplanır burdaki insanların hevesini kırmanın sinirini bozmanın anlamı yok

• kardeşim aöl den sordum 147 den sordum böyle bişey yok hatta geçen sene bi arkadaş 2. dönem kayıtlarını kaçırıp 3. döneme kayıt oldu 23 ağustosta sınava girdi onun diploma notu 7 dönem üzerinden değerlendirildi son girdiği sınav sadece mezun olması için geçerli oldu sonra tercihler azcık sarktı amaa gitti yani sorun olmadı obp
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco66

kardeşim aöl den sordum 147 den sordum böyle bişey yok hatta geçen sene bi arkadaş 2. dönem kayıtlarını kaçırıp 3. döneme kayıt oldu 23 ağustosta sınava girdi onun diploma notu 7 dönem üzerinden değerlendirildi son girdiği sınav sadece mezun olması için geçerli oldu sonra tercihler azcık sarktı amaa gitti yani sorun olmadı obp

aynen dostum
    arkadaş kendi kafasından hikaye uydurmuş o kadar kişiyi mağdur edeceklerini sanıyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muco66

kardeşim aöl den sordum 147 den sordum böyle bişey yok hatta geçen sene bi arkadaş 2. dönem kayıtlarını kaçırıp 3. döneme kayıt oldu 23 ağustosta sınava girdi onun diploma notu 7 dönem üzerinden değerlendirildi son girdiği sınav sadece mezun olması için geçerli oldu sonra tercihler azcık sarktı amaa gitti yani sorun olmadı obp

aynen dostum
    arkadaş kendi kafasından hikaye uydurmuş o kadar kişiyi mağdur edeceklerini sanıyorlar

Osymyi arayip sorun. Gecen sene benim de bir arkadasimin basina boyle bir olay geldi..bu sene degistirilmis olma ihtimali yok mu sizce.

S. Ile baslayan arkadaş sana kaynak olarak osymyi gosteriyorum sen bana forumun birinden link atiyorsun akil fikir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.