Şimdi Ara

Zorlu Center Apple Store İle İlgili Kesin Bilgi. {27.03.2014 GÜNCEL}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşim Gereği Zorlu Center Yönetim Kurulu İle Görüştüm Arada Muhabbetler Ettik. Apple Store'un Açılmasına Son Anda Karar Verilmiş Ve Apple Store İçin Bütün Proje Değişmiş. 2 Katlı Olacak Ve En Erken Mart En Geç Nisan Ayında Açılacakmış. Kimse Ocak Şubat Ayını Bekleyip Umutlanmasın. İçinin Yapımına Bile Başlanmamış Siz Düşünün. Benden Bu Kadar Merak Edenlerin Bir Nebzede Olsa Merakları Gitmiştir Umarım. Saygılar.

27.03.2014 Tarihli Görüşmem.

Az Önce Geldim. Kapısı Felan Yapılıyor. İçi Bitmiş Gibi Birşey. Nisan Ayı Açılması Çok Zor. Mayıs Sonlarına Doğru Açılacağını Söyledi Çalışanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Elektronik -- 27 Mart 2014; 10:50:59 >

• Ben yazmıştım zaten nisan başı diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Ocak ayını bekliyordum. Nisan nedir allasen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

İşim Gereği Zorlu Center Yönetim Kurulu İle Görüştüm Arada Muhabbetler Ettik. Apple Store'un Açılmasına Son Anda Karar Verilmiş Ve Apple Store İçin Bütün Proje Değişmiş. 2 Katlı Olacak Ve En Erken Mart En Geç Nisan Ayında Açılacakmış. Kimse Ocak Şubat Ayını Bekleyip Umutlanmasın. İçinin Yapımına Bile Başlanmamış Siz Düşünün. Benden Bu Kadar Merak Edenlerin Bir Nebzede Olsa Merakları Gitmiştir Umarım. Saygılar.

ya bu nedir ya , 45 aydır açıldı açılacak yetişti yetişecek yetişmedi çalışanların resimleri çekildi yok şöyle böyle , bakıyoruz apple store online fiyatlarına , paralel ithalat yapanlar daha ucuz getiriyor , bakıyoruz vergi yüzünden hepsi halen çok pahalı , apple suçu yok tabi , şimdi bir pupadan almam ile ne farkı kaldı apple store
    ya 45 aydır bekliyoruz yani her şeyde olduğu gibi artı gına geldikten sonra geliyor , ama yine sevindirici bir olay , yeni ürün çıkınca karaborsa kolayca olamıcak

• Geç olsun güç olmasın, nasılsa benim yurtdışı 5' in bu ay garantisi bitti
  • O avm'yi yıkar bu millet yalnız, Kars'tan Sivas'tan Trabzon'dan hatta Azerbaycan'dan bile gelir insanlar kuyruğa girer sabaha karşı 1'de. Avm için çok iyi reklam fakat o kadar kalabalığı avm'nin orta yerinde nasıl barındıracaklar anlamak mümkün değil.
  • İphone 6 almaya giderük aldık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • engin9103 kullanıcısına yanıt
    Fiziki Apple mağazasının açılmasına dair en meraklı olduğum konuda degindiginz konu ,dilerim ulkemden dış başına bu tarz görüntüler yansimaz zira ne Amerika gibi 'nispeten' operatörlerinin sağladığı kolayliklardan yararlanıp sahip oluyoruz ne de çin kadar yüksek nüfuslu olup mutlaka mağazalar çok yogunmus gibi gorunur bir durumumuz var.Bu durumda bu insanlarin yogunluklari koştura koştura apple magazi önünde yatmalari gibi bir durum yanıltıcı bilgi verir ama tabiki Apple mağazaları örneğin iPhone 6 'nin ilk çıktığı günlerde normelden çok daha fazla kalabalık olabilir hatta o kalabalıkta bende olabilirim bu normal bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü haber, dört gözle apple store u bekliyordum cihazımdaki problemler sebebiyle. Garantim bitmeden açsalar bari.
  • tüh benim de yurt dışı ip5'in garantisi şubatta bitiyordu, kulaklık bozuk yaptırmak istiyordum yalan oldu demekki
  • Herkes uzman olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Fiziki Apple mağazasının açılmasına dair en meraklı olduğum konuda degindiginz konu ,dilerim ulkemden dış başına bu tarz görüntüler yansimaz zira ne Amerika gibi 'nispeten' operatörlerinin sağladığı kolayliklardan yararlanıp sahip oluyoruz ne de çin kadar yüksek nüfuslu olup mutlaka mağazalar çok yogunmus gibi gorunur bir durumumuz var.Bu durumda bu insanlarin yogunluklari koştura koştura apple magazi önünde yatmalari gibi bir durum yanıltıcı bilgi verir ama tabiki Apple mağazaları örneğin iPhone 6 'nin ilk çıktığı günlerde normelden çok daha fazla kalabalık olabilir hatta o kalabalıkta bende olabilirim bu normal bir durum.

Benim görüşüm bu yönde, kapısında yatıp uzuun uzun kuyruklar oluşturacaktır insanlar. Ama bunun dış basın için kötü bir reklam olacağını sanmıyorum. Aksine bu tarz haberler apple'ın bizim pazar payını ciddiye alıp 2. mağazayı açmasını bile sağlar.

• Açılsa ne olur açılmasa ne olur. Zaten online Store açıldığından beri bence pek esprisi kalmadı.

• Bekliyoruzzzz.Nisana kadar para biriktircez artik :-)

• 0je kullanıcısına yanıt
    Para biriktirmene gerek yok hocam zaten online store dan alabilirsin.

• 4 Şubat

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

4 Şubat

İmkansız.

Apple Store açılmayabilir ama büyük birşey olacağı kesin gibi
  • gidip bi çakmak şarjı alırız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

4 Şubat

4 Şubattayız heç bişü olmadı.
  • 4 Şubattayız ?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.