Şimdi Ara

Beyaz Show'u Kınıyoruz...Gs liolanlar baksın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma gecesini Cumartesi gecesine bağlayan gece Beyaz Showda bir show programına yakışmayacak şeyler yaşanmıştır.

Programa konuk olan Bülent isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri hiç hoş gözükmemiş ve Beyazıt Öztürk'ün programına yakışmamıştır.

Tepki göstermek için lütfen mail atınız

Mail metni olarak

Beyaz Showu protesto ediyoruz

29 Nisan gecesi Beyaz showda yaşanan Programa konuk olan Bülent Bülent İnal isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan Fenerbahçe marşı. Ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri hiç hoş gözükmemiş ve programınıza yakışmamıştır.

Ortam bu kadar gerilmişken yapmış olduğunuz küçük düşürücü davranıştan dolayı sizi kınıyor. Yanlışınızı diğer programınızda düzeltmenizi bekliyor , programlarınızda tarafsız olmanızı diliyoruz.

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com adresine

• puhuauhauhaua

Ağırına mı gitti spor bu eğlence bu al sana

Cimbom 4 tane atsaydı da, onlar yapsaydı

Küfür mü edilmiş, saldırımı yapılmış, keşke herkes böyle davransa
  • 29 Nisan gecesi Beyaz showda yaşanan Programa konuk olan Bülent Bülent İnal isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan Fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri bizleri son derece eğlendirmiştir.İlerleyen programlarda benzeri hareklerinizi merakla ve ilgiyle bekliyoruz...

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 30 Nisan 2006; 2:55:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

Programa konuk olan Bülent isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri bizleri son derece eğlendirmiştir.İlerleyen programlarda benzeri hareklerinizi merakla ve ilgiyle bekliyoruz...

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com

harbiden la bizde göndersek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

29 Nisan gecesi Beyaz showda yaşanan Programa konuk olan Bülent Bülent İnal isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan Fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri bizleri son derece eğlendirmiştir.İlerleyen programlarda benzeri hareklerinizi merakla ve ilgiyle bekliyoruz...

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com

harbiden la bizde göndersek mi?

Gondercez tabi renkdaş.adamlar raaadsızlık duymus donanımhaber forumları adına tepki maili gonderiyor.bizde bu forumun uyeleriyiz.bizim adımızıda kullanıyolar sanki tum donanımhaber raaadsız bu durumdan.ben yarın bizimkileri ayarlıcam 10 -15 mail gondeririz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 30 Nisan 2006; 2:56:44 >

• tmm bn göndereyim şimdiden o zaman
  • orda terbıyesız hıcbır hareket olmadı.
    bende orda seyırcıydım sans eserı ve bagıra bagıra
    FENERBAHÇE marsını soylemeK cok ta hosuma gıttı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bende koyu bir Galatasaraylıyım o gün programı bende izledim.olay şahanla girdikleri iddaa sonucu şahana laf atmak amacıyla yapılan bi olaydı.bence show dünyasında herzaman olan şeyler.ciddiye almamak lazım yoksa hergün bi yerleri kınar,tepki gösteririz.zaten beyaz gibi bi adamda bunu kasıtlı yapmaz.ama tabi rahsatsız olan kişiler tepkilerini göstersinler bu sadece benim şahsi görüşüm
  • burada ki topice fenerlilerin girmesi saçma olmuş sizden yorum isteyen yok kardeşim maçınızı kazandınız biz kendi aramızda konuşuruz bu sizi ilgilendirmez
    arkadaş kendi yorumunu yazmış ve özelliklede GSLİOLANLAR BAKSIN YAZILMIŞ
    yorum yapacaksanız acın bir topic sizde beyaz sovu övün orada
  • yaw cocukca işler bunlar arkadaslar. biraz mantıklı düşünün allah allah. güldürmeyin adamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yaw cocukca işler bunlar arkadaslar. biraz mantıklı düşünün allah allah. güldürmeyin adamı.

alp sabah sabah somurtuyodum allah senden razı olsun.... sen beni güldürsün allahta seni güldürsün iyiki gönderdin şu linki

• rica ederim abi gulmek herkesın hakkı
    quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinhostyle

quote:

yaw cocukca işler bunlar arkadaslar. biraz mantıklı düşünün allah allah. güldürmeyin adamı.

alp sabah sabah somurtuyodum allah senden razı olsun.... sen beni güldürsün allahta seni güldürsün iyiki gönderdin şu linki

• beyaz showdaki gibi mi

quote:

rica ederim abi gulmek herkesın hakkı
    quote:

quote:

• EWET KARDESİM BEN KOYU GALATASARAYLIYIM AMA BEYAZ ONU ESPİRİSİNE YAPTI BEYAZ BU...

AMA HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİMBOM
  • nasıl istersen dostum. ben karışamam başkaları gibi!!!
    quote:

beyaz showdaki gibi mi

quote:

rica ederim abi gulmek herkesın hakkı
    quote:

quote:

• karışma ben biraz daha güleyim
  • quote:

29 Nisan gecesi Beyaz showda yaşanan Programa konuk olan Bülent Bülent İnal isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan Fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri bizleri son derece eğlendirmiştir.İlerleyen programlarda benzeri hareklerinizi merakla ve ilgiyle bekliyoruz...

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com

Ben gönderdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com

Ben gönderdim.

bende

• ne büyük bir iyilik yaptın ya iyiki mail attınız valla saolun
  • bende gönderdim ahahhahahaahhaha süperdiya koptum izlerken
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.