Şimdi Ara

Beyaz Show'u Kınıyoruz...Gs liolanlar baksın lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaws kardeşim ne iş var fenerlilerin burda bi kere onlar bizim muhatabımız değil önce gitsinler avrupada kupa kaldırsınlar sonra konusalım adamlar şampiyonlar ligi tarihinin en kötü ikinci takımı oldular hala yok avrupada kupa alcaz yok bunu yapcaz yok şunu yapcaz die konusuolar aman bu sende puan alamadan dönmeyinde yazık ülke puanınıda mahvettiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KooSeo

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

Programa konuk olan Bülent isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri bizleri son derece eğlendirmiştir.İlerleyen programlarda benzeri hareklerinizi merakla ve ilgiyle bekliyoruz...

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com

harbiden la bizde göndersek mi?

ben gönderdim bile

• quote:

Orjinalden alıntı: ertu.a

yaws kardeşim ne iş var fenerlilerin burda bi kere onlar bizim muhatabımız değil önce gitsinler avrupada kupa kaldırsınlar sonra konusalım adamlar şampiyonlar ligi tarihinin en kötü ikinci takımı oldular hala yok avrupada kupa alcaz yok bunu yapcaz yok şunu yapcaz die konusuolar aman bu sende puan alamadan dönmeyinde yazık ülke puanınıda mahvettiniz

siz puan alıp döndünüzde ülkenin mi haberi yok. geçmişe mazi derler niyazi
  • Beyaz mıdır mormudur nedir, bir insan geldiği yeri hak etmediğini bu şekilde ortaya koyabilir ! Şarlatanlık yapacağım derken böyle saçmalarsa pek çok seyircisini kaybeder. Eski üstadlar da mizah yaparlardı ama kimseyi incitmeden ve insanları kategorize etmeden. Bunlar şimdi eski naif ve terbiyeli komedyenler olmayınca komedyen (veya stand up) zannediliyor. Adam gibi bu işi şu anda halen yapan sadece Ali Poyzaoğlu'nu tanırım gerisi hikaye !
  • su anki nesle hitap edenler bunlar ABİ. sen eskilerdensin belli. ama yeni nesil bunları seviyor
    quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Beyaz mıdır mormudur nedir, bir insan geldiği yeri hak etmediğini bu şekilde ortaya koyabilir ! Şarlatanlık yapacağım derken böyle saçmalarsa pek çok seyircisini kaybeder. Eski üstadlar da mizah yaparlardı ama kimseyi incitmeden ve insanları kategorize etmeden. Bunlar şimdi eski naif ve terbiyeli komedyenler olmayınca komedyen (veya stand up) zannediliyor. Adam gibi bu işi şu anda halen yapan sadece Ali Poyzaoğlu'nu tanırım gerisi hikaye !

• quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

Cuma gecesini Cumartesi gecesine bağlayan gece Beyaz Showda bir show programına yakışmayacak şeyler yaşanmıştır.

Programa konuk olan Bülent isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri hiç hoş gözükmemiş ve Beyazıt Öztürk'ün programına yakışmamıştır.

Tepki göstermek için lütfen mail atınız

Mail metni olarak

Beyaz Showu protesto ediyoruz

29 Nisan gecesi Beyaz showda yaşanan Programa konuk olan Bülent Bülent İnal isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan Fenerbahçe marşı. Ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri hiç hoş gözükmemiş ve programınıza yakışmamıştır.

Ortam bu kadar gerilmişken yapmış olduğunuz küçük düşürücü davranıştan dolayı sizi kınıyor. Yanlışınızı diğer programınızda düzeltmenizi bekliyor , programlarınızda tarafsız olmanızı diliyoruz.

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com adresine

Beyazı kınamak sana mı düştü. Ağrınamı gitti madem yenilmeseydiniz kardesım...
    Beyazın koyu bir fenerbahce taraftarı oldugunu bilmeyen adammı var be geçin o ayakları maıl atacaksanızda donanımhaber yazmayın kişisel gönderın. Herkesin adına göndermenız büyük bir ayıp ve terbiyesizliktir

• Abi koptum ya

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

nasıl istersen dostum. ben karışamam başkaları gibi!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinhostyle

beyaz showdaki gibi mi

quote:

rica ederim abi gulmek herkesın hakkı
    quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinhostyle

quote:

yaw cocukca işler bunlar arkadaslar. biraz mantıklı düşünün allah allah. güldürmeyin adamı.

alp sabah sabah somurtuyodum allah senden razı olsun.... sen beni güldürsün allahta seni güldürsün iyiki gönderdin şu linki

• şahan adam olsaymıs da sozunu tutup cıksaymıs programa.. iddia sonucta bu, erkeksen girersin, kaybedersen kaçamazsın!
    adam olmayana boyle yaparlar,
    sizde anca mail yollayıp durursunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

29 Nisan gecesi Beyaz showda yaşanan Programa konuk olan Bülent Bülent İnal isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan Fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri bizleri son derece eğlendirmiştir.İlerleyen programlarda benzeri hareklerinizi merakla ve ilgiyle bekliyoruz...

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com

Ben gönderdim.

komik ÇOÇUKLAR

• quote:

Beyaz mıdır mormudur nedir, bir insan geldiği yeri hak etmediğini bu şekilde ortaya koyabilir ! Şarlatanlık yapacağım derken böyle saçmalarsa pek çok seyircisini kaybeder. Eski üstadlar da mizah yaparlardı ama kimseyi incitmeden ve insanları kategorize etmeden. Bunlar şimdi eski naif ve terbiyeli komedyenler olmayınca komedyen (veya stand up) zannediliyor. Adam gibi bu işi şu anda halen yapan sadece Ali Poyzaoğlu'nu tanırım gerisi hikaye !

BAK HOCAM
    BEYAZ CEM YILMAZ YILMAZ ERDOĞAN BİR PROGRAMA KATILMIŞLARDI ADNI UNUTTUM
    ORDA CEMYILMAZ Bİ SAYDIRDI BEYAZ A ALLAH GÖRSENİZ VARYA KIPKIRMIZI OLUYO BEYAZ SUSUYO
    SADECE GÜLÜYO BİR TANE BİLE ESPRİ YAPAMADI CEM DE SAYDIRDIKÇA SAYDIRIYO BEYAZA
    GÖRSENİZ ÇOÇUK GİBİ KALDI BEYAZ
    EN GÜZEL..... OLUŞLARINDAN BİRİDİR BEYAZIN. ONU HATIRLATCAM BEN BEYAZA MAİL ATCAM
    VE LİSTEMDEKİ 410 KİŞİYE FORWARD LIAYCAM

• ATV deki programı diyorsun galiba . Beyaz tam konuştuğu sırada Cem Yılmaz araya girip "Ana!!! R dedi" demişti . Yerlere yatmıştım gülmekten... Yılmaz Erdoğan da arkasından "Len sen ne güzel R diyon öyle" . "Adam bizden güzel R diyor valla " demişti. :)
  • dünya aleme kapak etti şahanı gs klibide güzeldi beyaza defalarcakez mail attık teşekkür ettik
    quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

şahan adam olsaymıs da sozunu tutup cıksaymıs programa.. iddia sonucta bu, erkeksen girersin, kaybedersen kaçamazsın!
    adam olmayana boyle yaparlar,
    sizde anca mail yollayıp durursunuz

• quote:

yaw sen fener üstümüzde tepindi diyen değilmiydin

• quote:

yaw cocukca işler bunlar arkadaslar. biraz mantıklı düşünün allah allah. güldürmeyin adamı.

• birbirlerine taş,sopa,koltuk fırlatan insanlarla,ezeli rekabetin tadını çıkartmaya çalışan insanları,bir kefeye koymayalım.
  • quote:

29 Nisan gecesi Beyaz showda yaşanan Programa konuk olan Bülent Bülent İnal isimli konuk Galatasaraylı olduğunu söylediği sırada çalınan Fenerbahçe marşı ardından fragman olarak gösterilen Fenerbahce Galatasaray maçının golleri ve son olarak seyirciler tarafından parmaklarla gösterilen 4 hareketleri bizleri son derece eğlendirmiştir.İlerleyen programlarda benzeri hareklerinizi merakla ve ilgiyle bekliyoruz...

Donanımhaber Forumları

beyaz@beyazshow.com

gönderdim dostum.arkadaşlarda gönderdi

• Aaah Ah ! Nerede İsmail Dümbüllü ? Kalkıp gelseydi bunlaru sopa ile kovalardı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.