Bildirim
UE-32ES5500 Samsung Led Tv

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Haftasonunu beklersen büyük bir aksilik olmaz ise Vatan ve Teknosa'da daha ucuza alabilirsin. -
hdmi kablosu ve askı aparatı hediye geliyor. Bunları da düşünürsek haftasonunu beklemeli miyim? -
Askı aparatı 25 tl, hdımı kabloda 15 olsa. Rakam olarak yaklaşır. Ancak yetkili servis garantili mi? Distribütor garantili mi yoksa paralel ithalat mı? -
Bu ürün Samsung Türkiye Yetkili Servisleri Tarafından 2 Yıl Garantilidir. Samsung Resmi Distribütörleri tarafından ithal edilmektedir.
diye belirtiyor en alt kısımda. -
O zaman hayırlı olsun -
İçimin rahatlaması bakımından; Fiyat/performans olarak önerir misiniz? :) -
Açıkcası güzel bir ürün o fiyat aralığında alınabilecek bir ürün.
Bir de LG 32LS570S modeline göz atabilirsin. Dahili hd uydu alıcısı smart tvsi mevcut ve 200hz.
Fiyat olarak da 899tl. -
Samsung'da da Smart TV var sanırım. Ben harici uydu alıcısı taraftarıyım. Çünkü şifreli yayınlar çıkıyor ntvspor falan izlerken. -
O zaman Samsung güzel ürün düşünebilirisn. -
Bende şu ikisi arasında kaldım. Biri uydu alıcılı 100 lira pahalı.Genelde özellikler aynı.Karar veremedim.
http://kiyas.la/televizyon/karsilastir/Samsung-32ES5500-vs-LG-32LS570S# -
arkadaşlar slm bu tvnin 50inç modeli UE50ES5500 vatanda var ama başka yerde göremiyorum neden acaba google bile zor buluyor acaba isimmi farklı ... bilenler tv hakkındada fikir verirlerse sevinirim bu tv almayı düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: caneryendi
arkadaşlar slm bu tvnin 50inç modeli UE50ES5500 vatanda var ama başka yerde göremiyorum neden acaba google bile zor buluyor acaba isimmi farklı ... bilenler tv hakkındada fikir verirlerse sevinirim bu tv almayı düşünüyorum
http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-50es5500-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,36396.html burdada var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kmlhyt
quote:
Orijinalden alıntı: caneryendi
arkadaşlar slm bu tvnin 50inç modeli UE50ES5500 vatanda var ama başka yerde göremiyorum neden acaba google bile zor buluyor acaba isimmi farklı ... bilenler tv hakkındada fikir verirlerse sevinirim bu tv almayı düşünüyorum
http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-ue-50es5500-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,36396.html burdada var.
teşekkürler gördüm fiyat daha fazla peki hiç tutmadımı acaba yada bi sorunumu varki kullanıcısı yok yorum yok inceleme yok google yazıyorum yabancı yerlerden başka birşey çıkmıyor orda bile az görüyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X