Şimdi Ara

Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.234
Cevap
29
Favori
205.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Watch Dogs (2014) [ANA KONU]

Yapımcı: Ubisoft Montreal
    Dağıtıcı: Ubisoft
    Platformlar: PC, Xbox 360, PS3, Xbone, PS4, Wii U
    Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
    Tür: Aksiyon-Macera, Açık Dünya(Open World), Sandbox, Gizlilik, Bilim Kurgu
    Kamera Açısı: TPS (Third Person Shooter/Üçüncü Şahıs)
    Modlar: Singleplayer, Multiplayer
    Resmi Kanallar: Ana Site, Facebook Sayfası, Twitter Sayfası

[Kunye=1694-4]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dün akşam Watch Dogs'un G2A.COM'daki fiyatını gördüm, 6-7 TL'lere kadar inmiş.

Watch Dogs aslında o kadar kötü bir oyun değil. GTA V'i öve öve bitiremiyor millet de, Watch Dogs'ta yapılabilecek etkinlik sayısı GTA V'e göre fazla. GTA V'in WD'ye göre basit kaçtığı da söylenebilir. GTA V şanslı bir oyun; çünkü GTA. :) Bir de insanların E3'te gösterilen grafiklerle mevcut grafiklerin arasında ciddi farkların olmasından doğan siniri var tabii.

Araba sürüşleri ve silah kullanımı daha iyi olsa, Hack sistemi de bu kadar basit olmasa, GTA V'e kafa tutabilecek bir oyun olurdu aslında.
    Oyunu bitirmiş bulunmaktayım.Kötü optimizasyona,downgrade olmasına rağmen oyunu beğendiğimi söyleyebilirim.Downgrade olmasaydı piyasaya çıkmış en iyi grafiğe sahip oyunlardan bir tanesi olabilirdi.Araba sürüş dinamikleri gerçekten berbat ötesi.Update ile biraz daha düzeliyor ama yinede iyi olmasına yetmiyor.Optimizasyonu ciddi derecede kötü.Oyunun gündüz grafikleri iğrenç.Bu durumu the worse grafik mod+sweet fx ile aşıp oyunu muhteşem grafiklerle oynamanızı tavsiye ederim.Hack olayları ilklerde kolay ama ilerledikçe zorlaşıyor.Telefonları,atmleri hacklemek oldukça eğlenceli.Hikayesi güzel;insan sürekli merak ediyor acaba şimdi ne olacak diye.Ancak yavaş gelişiyor.Oyunda geliştirmeler oldukça güzel olmuş.Çevre etkileşimi ile polisten kaçarken yerdeki engelleri açmak epey eğlenceli.Silah kullanımı biraz zor.Susturuculu silah ile bütün görevleri yapmak çok kolay.Oyunun hilesi diyebilirim.Yan görevler güzel.Karakterimiz de epey ciddi bir kişi.Oynamayanlar var ise oynamalarını tavsiye ederim.

Bu arada Easter GamersTv oyun kanalına çok teşekkür ediyorum.15 bölümlük bir video serisini Türkçe alt yazılı olarak paylaşmış.O videolar sayesinde hikayeyi anlayarak oynamış oldum.Geri kalan kısımlarıda az çok anlıyorsunuz.

Son

Bunlarda bonus

• Mükemmel oynanış mükemmel grafikler.
  • Direk E3'te yayınlanan videoda co-op multiplayer tarzı birşey vardı benimde en çok merak ettiğim olaylardan biri. Eleman oynayana connectliyor gördüğüm kadarıyla. Onun görevine dahil oluyor. Yan görev tarzı birşey geliyor sonra, A.Pearce'i koruyun diyorlar sol tarafta New Group Objective çıkıyor. Böyle farklı yapıda bir multiplayer sistemi olacak sanırım.
  • Müthiş görünüyor.
  • Görülen o ki artık next-gen grafiklerden sonra oynanışa da gelecek. Umarım şu "casual oyunculuk" denen rezillik bununla artık son bulur.
  • Ubisoft Montreal'ın AC serisinden sonra değişik bir projeye el atması iyi oldu, open world tarzı oyunlarda Ubisoft ve Rockstar en başarılı olan firmalar.

Şimdiden konuşmak için erken ancak bana bayağı güzel göründü, özellikle hareketler çok gerçekçi. Bu grafik ve efekt kalitesinin akıcı bir şekilde eski nesil konsollarda sağlanması mümkün değil. WD'un yeni nesil konsollar ve pc için çıkacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Haziran 2012; 9:01:18 >
  • Konu Person of Interest dizisine çok benziyor yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Crew (2014) [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Borderlands (2009) [ANA KONU]
    17 yıl önce açıldı
    Dishonored 2 (2016) [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yılın E3 süprizi Watch_Dogs oldu. Grafikler, şehir atmosferi, ışıklandırmalar mükemmel olmuş. AC Serisi yaşlandığı için Ubisoft'a taze kan gerekiyordu oda Watch_Dogs oldu.
    Ayrıca çıkacağı platformlar konusunda Xbox360,PS3 ve PC'e çıkacağı kesin gibi kotaku'dada oyunun bu üç platform için duyrulduğu yazıyor.
    (Update-2 kısmı)

• quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Konu Person of Interest dizisine çok benziyor yahu.

Aynen katılıyorum.Resmen konuyu diziden araklamışlar.Oyun tarzı hoşuma gitti PC ye gelsin kesin oynarım.
  • Oyun guzele benziyor ama Ubisoft denen irkci Turk dusmani bir firmanin oyunu imis. Gerci o daha iyi bu firmanin oyunari belestir her Turk'e...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Türkben

quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Konu Person of Interest dizisine çok benziyor yahu.

Aynen katılıyorum.Resmen konuyu diziden araklamışlar.Oyun tarzı hoşuma gitti PC ye gelsin kesin oynarım.

Bende ilk gördüğümde aynı şeyi dedim. Hatta acaba direk Person of Interest'ten lisans alıp oyununumu yapıyorlar dedim fakat proje 2 yıldır geliştiriliyormuş. Hemen POI'den araklayalım demiş olamazlar. Birde uzun süredir hayalimde olan bir oyun bu. E şimdi ben bunu hayal ediyordum zaten Person of Interest'te bendenmi araklamış.

Edit: Boş yere ceza yemişiz iyimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 6 Haziran 2012; 6:45:23 >

• Özellikle grafikler mükemmel olmuş
  • yerimizi hemen alalım

Bu arada cidden oyun süper olmuş.Bir solukta izledim videoyu gta 5 bu gidişle zor çıkar gibime geliyor.

------- 468x60 REKLAM ALANI --------
  • Oyun mükemmel olmuş. Gameplay'da ağzımın suyu aktı. Grafikler de süper Ubisoft yine döktürmüş. AC3 de mükemmel zaten İyi iş çıkarmış Ubi
  • Ubisoft, AC:III, Splinter Cell:Blacklist gibi ağır topların yanısıra bu oyunla da birlikte, 2012'ye gerçek anlamda damgasını vuracak gibi.
  • Takipteyim. İyiymiş
  • Pc ye gerekli özeni göstermeyn bi firma sen gel bu oyunu cpde oyna
  • Bu oyunu mevcut konsollar çalıştırsın!!!!!! ahanda bu pc yi yakarım

• Nedense ubisoft oyunlarına hiç ısınamıyorum,umarım bu oyun farklı olur.
  • Konu Person Of Interest'e benzemiş beyler belkide ondan esinlenmişlerdir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.