Şimdi Ara

DSG kavrama arızası yeni jetta konu ilk mesajda güncel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
1
Favori
40.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2011 model 1,6 tdı dsg jetta aracım bir çoğunuzun bildiği gibi kavrama arızası sebebiyle parça bekliyordu ben doğuş otoya mesaj attım olaydan sonra

1 gün sonra telefon ile geri dönüş sağlandı telefondaki beyefendi bana aktardığını aynen aktarıyorum

7 ileri dsg kavramalı araçlarda kavrama erken bittiği yönünde şikayetler alıyoruz bununla ilgili vw yeni bir kavrama geliştirdi test edildi ve sorunlar çözüldü 3.nesil kavrama
    kavramanız bayide istediğiniz zaman değiştirlebilrsiniz dendi bana

bu olaydan sonra kaza yaptığı için abim araç pert oldu ve değişim olmadı avek beni aradı kavramanın geldiğini söyledi yarım günde takılıyor test ediliyor ve aracı teslim ediyoruz dedi bende aracın pert olduğunu gerek olamdığını söyledim kendilerine

GEREK İNTERNET GEREK SERVSİLERDEN ALDIĞIM BİLGİ ŞU YÖNDE ÖZELİKLE SIKIŞIK TRAFİKTE ARAÇ VİTES KÜÇÜLTÜP BİR SONRAKİ VİTESE GEÇİŞLERDE KAVRAMA BALATA AŞIRI ISINDIĞI İÇİN ÇABUK BİTİYOR VE BU SEBEPTEN ARIZA OLUYOR

arıza aracın titremesi ile başlıyor vites geçişlerinde çok büyük bir problem olmuyor benim aracımda olmadı en azından kalkışlarda problem olmuyor ama sabah araç soğuk iken titreme oluyor

7 İLERİ DSG ARAÇ SAHİPLERİ GARANTİ BİTMEDEN 2 YILLIK MÜSAİT BİR ZAMANDA SERVİSE GİDİP BİR TEST ETTİRSEİNLER ARAÇLARINI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 23 Mart 2012; 14:13:57 >

• Geçmiş olsun. Bu aralar çok şikayet eder oldun VW'den :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlas06

Geçmiş olsun. Bu aralar çok şikayet eder oldun VW'den :)

Araba isi hep soyluyorum sans isidir

• Geçmiş olsun...
  • Gecmis olsun
  • Geçmiş olsun, inşallah gün geçtikçe artan DSG arızaları insanları garanti sonrasında mağdur etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 24 Şubat 2012; 9:27:32 >
  • Geçmiş olsun, imzamdaki aracın dsg versiyonunu mu alsaydım diye düşünüyordum iyiki almamışım demeye başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU
    11 yıl önce açıldı
    2017 Yeni SEAT İBİZA (ANA KONU)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun..
  • Geçmiş olsun Cihan. Şu an aracın garantide olduğundan sıkıntı yok ancak garanti bitişi sonrası can sıkabilir.
  • Eglence baslamis.. Cok gecmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Geçmiş olsun Cihan. Şu an aracın garantide olduğundan sıkıntı yok ancak garanti bitişi sonrası can sıkabilir.

Garanti disi dsg araclar ariza halinde ciddi sikintilar yaratir maddi anlamda

Mutlak suretle vw bir cozum bulacaktir diye dusunuyorum

• Geçmiş olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Geçmiş olsun :)

Saol abi ::))
  • Geçmiş olsun .Ben hiç aracım 100 bin kilometreye geldi kuru dsg'den şikayetim olmadı diyebileni duymadım.Malesef kuru tip DSG'ler fiyasko çıkmışa benziyor.
  • geçmiş olsun..
    garantisi bitmiş araçlarda servis bakımlı olmak şartıyla dsg problemlerinin çok büyük çoğunluğu "iyi niyet garantisi" çerçevesinde ya çok düşük bir ücret karşılığı ya da tamamen ücretsiz yapılıyor. ancak vw'nin bu sorunu yurt dışında (abd) olduğu gibi garanti uzatması şeklinde çözmesi gerekiyor(du).
    aynı şanzıman benim araçta da var. kavrama bekleyen passat çok sayıda şu an. bu kavrama sorununun genelde sıkışık trafikte aracın zorlanması sonucu ortaya çıktığı belirtiliyor. ben öyle çok sıkışık trafikte kullanmadığımdan aracımda bu sorunu görmedim ama görmeyeceğim manasına da gelmiyor. o nedenle garanti uzatmasını ciddi düşünür oldum ama şu an yaklaşık 1800 tl civarında +2 yıl garanti.
  • Tahmini masraf ne kadar??

Şaka maka bu olay VW 'nin ilerleyen dönemlerinde 2. eline darbe vurabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 24 Şubat 2012; 10:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Tahmini masraf ne kadar??

Şaka maka bu olay VW 'nin ilerleyen dönemlerinde 2. eline darbe burabilir.

Aksam belli olucak
  • nazar nazar geşmiş olsun

dünyanın en mükemmel şanzımanıda olsa arıza verebiliyo işte

burayıda güncellersiniz artık

http://forum.donanimhaber.com/m_57951692/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssd23062306 -- 24 Şubat 2012; 10:20:39 >
  • Kucuk bir kalibrasyon ayari yaparlar tamamdir.

• Geçmiş olsun.. İleride düşündüğüm Golf TDİ DSG için ciddi tereddüte düştüm açıkcası..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.