Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.204
Cevap
401
Favori
494.635
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkesin mobilya ihtiyacı vardır, özellikle de yeni evlenecek kişilerin. Bu topiği açtım çünkü mobilya fırsatı takip edilecek bir topic yoktu. Lütfen sıcak gördüğünüz fırsaları burda yayınlayalım ve evimizde kullandığımız mobilyalar için firmaların malzeme kalitesi ve servis desteklerinide buraya yazalım. Eminim bu konuda tecrübesi olan çok arkadaş vardır. Sunta suntalem yongalem mdf vs. tanımlar ve bu işin üçkağıt taraflarını, iyi bir mobilyayı nasıl anlayabileceğimizi tartışalım. Umarım herkese bir faydası dokunur. Güncel kampanyaları da paylaşalım arkadaşlar...
    Not: konuda bahsi geçen firmaların çalışan ya da sahiplerinin konuya dahil olması yasaktır, burada sadece tüketicilerin yorum ve görüş paylaşımı yapılacaktır.


    http://www.kilimmobilya.com.tr/Kampanyalar/34/Yarisi-Bizden!-Sedef-Yatak-Odasi-Alana-Sedef-Yemek-Odasi-Yari-Fiyatina!---Turuncu-Noktali-Urun.aspx
    http://www.kelebek.com.tr/Kampanyalar/SezonSonu.aspx
    http://www.istikbal.com.tr/istikbalde-hediye-mevsimi
    http://www.byimza.com/?imza=4
    http://www.dogrucan.com/kampanyalar/detay/1
    http://www.lazzoni.com.tr/tr/lazzoni/haberler/aklinizda-kalanlar-depo-satis-firsatlariyla-evinize-geliyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • formydemons kullanıcısına yanıt

    okadar para verdikten sonra istikbalden alırım

    attığım linkte bile 7.600 lira fiyat var siz uçmuşsunuz

  • hocam şöyle diyim. mobilya işi çok karışık bir iş. ama ben evleneli 6 yıl oldu tecrübem şuunu gösterdi ki fabrikasyon ürünlerden uzak durmakta fayda var. en güzeli imalatçı birilerinden almak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: formydemons

    Merhaba 36 DNS sünger fırınlanmış gürgen iskelet kullanılarak köşe takımı 9250 TL kapı önüne kadar ücretsiz teslimat



    Alıntıları Göster
    teşekkürler. fiyat yüksek geldi. o paraya istikbal var.
  • Bu fiyatlar neden böyle uçtu, bi uclu koltuk 6 6.5 bin olur mu ya?
  • Konuyu görünce bende paylaşmak istedim. Nejan Mobilya diye bir firma var kayseri firması. 10 gün önce balkon için takım aldık. Çok memnun kaldım. Model Nejan Merit 180 diye geçiyor. Sehpalı olanı söyledim. fiyatı 2400. Masalı olanı 150 tl daha pahalı. Ben trendyol, n11, hepsiburada gibi mağaza profillerine güvenerek eft yöntemiyle kendi sipariş numaralarından irtibata geçtim. Ahmet Bey firmanın sahibi. Turgay beyde galiba siparişleri organize ediyor. Kargoyu yurtiçi ile gönderdiler. kargo ücreti ödemedim. yaklaşık 5 iş gününde teslimat sağlandı. Çok memnun kaldık. Bahçe Takımı, balkon takımı düşünenler için fırsat diye düşünüyorum. Ünlü markalı bir ürün olsa 10 bin bile isterler. Kurulumda zorlanmadım. tüm hepsini 1 saatte kurdum. İlk küçüğü kurarken biraz takıldım sonra çorap söküğü gibi geldi. İhtiyaç sahibi arkadaşlar için paylaşıyorum.


    Siteleri : https://www.nejan.com.tr/


    Fiyat karşılaştırması yaparken üçlü ve ikili koltuk seçeneği var. ikili koltuk 150 cm. üçlü koltuk 180 cm. Birde sehpalı ve masalı diye ayrım var. masalı 150 tl daha pahalı. Tekli koltuklar standart. Birde nevin diye bir modelleri var incelersiniz. Babamın oğlu değiller gerçekten memnun kaldığım için paylaşıyorum. Şimdi de yağmurdan rüzgardan güneşten korumak için koruyucu kılıf sipariş verdim. ona da 150 tl istediler.. o henüz elime gelmedi. Yorum yapamıyorum onun hakkında. Neyse çok uzattım. iyi alışverişler.

     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe3297 -- 5 Mart 2021; 22:25:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ideaidea

    aRKADAŞlar merhaba,
    marka mobilyalardan hangisini önerirsiniz fiyat-kalite olarak değerlendirseniz..
    bellona,istikbal,enza,kilim,alfemo,ipek...

    Bu markaların hepsi fabrikasyon üretim yapıyor kalite olarak aşağı yukarı hepsi aynı ama marka değeri olarak kimi daha pahalı kimi daha uygun fiyat yazıyor. Aynı kalitede mobilyayı marka değeri düşük bir firmada 2.000.-TL ye gördüyseniz biraz daha marka değeri yüksek firma da 3.000.-TL lik fiyat görebilirsiniz. 2.000 lik mobilyayı kalite olarak yüzdesini %60 olarak değerlendirirsek 3.000 TL lik mobilyayı da %70 olarak değerlendirebilirsiniz. Sonuç olarak benzer ürünlere benzer kalite de çok uçuk fiyatlar ödemeyin derim. Bahsettiğiniz bütün firmalardan ürün alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formydemons -- 15 Ağustos 2017; 16:13:36 >




  • formydemons kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşlara yaptığınız modellerin birkaç resmini koysanız. Yada alan arkadaşlar koysa.

    Özellikle yapılmak istenen model ve yapılan model gibisinden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gumus299

    Hocam arkadaşlara yaptığınız modellerin birkaç resmini koysanız. Yada alan arkadaşlar koysa.

    Özellikle yapılmak istenen model ve yapılan model gibisinden
    +1 yaptiran arkadaslar foto koyarsa çok iyi olur.
  • Kumaşı, süngeri, döşemesi, işçiliği on numara. Nakliye ile ilgili yaşanan sorunu da Ekrem Bey çözdü sağolsun. Bunlar 3 ay önce olan meseleler ama fotoğraf ve yorum yazmak şimdi aklıma düştü. Kayseri gibi mobilya cennetinde yaşamama rağmen hem fiyat, hem de kalite avantajından dolayı buradan aldığım koltuklardan gayet memnunum.

    Gri olan ürün Vivense Linda modeli. Uzatmalı kısım tek kişilik yatak boyutunda. Uzanmak için gayet rahat. Kafa destek kısmı mekanizmalı. 180 altındakiler için kafa mekanizması gayet güzel iş görüyor.

    Krem renkli olan CL koltuk takımı olarak satılan bir model. Sırt kısmı mekanizmalı olduğu için açılınca çift kişilik yatağa dönüşüyor. Üzerine yayılmak için de gayet ideal bir koltuk.

    Sorularınız varsa yanıtlamaya çalışırım.

     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması




  • quote:

    Orijinalden alıntı: biyikliadam

    Dostlar ankarada ev dizeceğim, tüm mobilyalar için tavsiyelere açığım.
    Firma farketmeksizin Enza, Doğtaş, Kelebek, İstikbal, Bellona gibi firmaların internet sitesini gezin beğendiğiniz mobilyaların linklerini veya resmini buradan paylaşın ben size maliyet çıkarıp fiyatı bildireyim. Takımlarımızın tamamında fırınlanmış gürgen ağacı, 1. sınıf kalitede ithal kumaş, 36 danste İşbir veya Safaş marka sünger, 10 yıl garantili maksimum gramajda elastik kolon kullanıyoruz. Ayrıca ürün ve üretim hatalarına karşı da 2 yıl garanti veriyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: woodiko

    Merhaba,

    Beğenmiş olduğunuz ağaç tasarımlı kitaplık stoklarımızda mevcuttur.

    Fakat ürününün boyalı fiyatı, istemiş olduğunuz boyanın rengine ve kalitesine göre değişkenlik göstermektedir.

    Yollamış olduğunuz resimdeki RAL 6002 rengi ise, boyalı olarak size adres teslim fiyatımız 2100 TL'dir. Fiyata kargo dahildir.

    Detaylar için lütfen özel mesaj gönderiniz.

    Alıntıları Göster
    Merak ettiğim için soruyorum!

    Bir hedef kar marjınız var onu mu uyguluyorsunuz?

    Yoksa bizim verdiğimiz linkteki fiyata göre mi fiyat çıkartıyorsunuz?

    Bana ikincisi gibi geldi biraz, 4.000₺ ise 3.500₺ yaparız, yok 2.000₺ ise size 1750₺ yaparız gibi.




  • Bayagidir konuyu takip ediyoruz biz de. Sonunda salon takimini yenileme firsati bulduk ve ilk sordugumuz yer burasi oldu. Parça parça farkli vakitlerde 2 tane 3lu koltuk yaptirdik. 4 tane de eski takimizin berjerini kaplattik. Malzeme kalitesi her turlu kendini belli ediyor. İstediginiz modelde istediginiz detaylari belirterek, firmalarin dayattigi hazir modellere ve takimlara kalmadan kisisellestirilmis takim olusturabiliyorsunuz. Mesela bir 3lumuzde uzayan mekanizmayi istedik, digeri normal yapildi. Atmaya kiyamadigimiz eski berjerlerimizi yuz degisimi yaptirdik. Biz her anlamda cok memnun kaldik. İletisimleri, durustlukleri ve yaptiklari iş takdire şayan. Mobilya yaptirirken aklinizda bulunsun, bir basvurun, bir ugrayin fikir alin, konusun, tartisin, kesinlikle tavsiye ederim. Her şey için teşekkür ediyoruz kendilerine, bol bereketli kazançlar, hayırlı işler.
    Aşağıya fotolari ekliyorum.
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 27 Nisan 2020; 21:26:30 >




  • İstanbul'da yaşayanlar için söylüyorum "ESKİDJİ BAZAAR" a uğramadan mobilya ve beyaz eşya almayın. Devasa bir spotçular çarşısı, bir kaç şubesi var sanırım.
  • Merhaba hocam.


    Arkadaş zaten 7 bin fiyat çıkarmış. Ancak bilmeniz gerekir ki liste fiyatı görünen fiyattır. Pazarlık gücünüz varsa benim gibi ayak üstü 9 bine fiyat alınabilir. Masada da sehpaları hediye +750 daha kırılır. Nakitte biraz daha fiyat düşer. Aradaki farka Markayı alırım daha iyi. Eve teslim +garanti. Takdir sizin.



    İyi Forumlar.

  • Mobilyanızİnegölden kullanıcısına yanıt
    Ranza fiyatlarınız çok çok uçuk
  • Styric kullanıcısına yanıt

    Mesele çözülüp çözülmemesi değil ki muhatap bulabilmek, isterlerse çözmesinler haklıysam her türlü çözdürürüm ben. Ayrıca şikayetlere bakarsanız her marka da her firma da şikayet var çok satılan şeyin şikayetide çok olur. Memnun olan adam gelip memnuniyetini dile getirmez ama şikayet eden adam gelipr her mecrada yazar

  • Valla iyi güzel herkes topa tutmuş da ben seneler önce bu konuyu takip ediyordum fiyatlar o zaman piyasaya göre gerçekten uygundu çok iyi hatırlıyorum ama gün geçtikçe fiyatlar piyasa markalarına yaklaştı. Eee tabi 4s kuralı olunca herkes bir savunmaya geçmiş. Bu mentalite de olduğumuz için zaten herkes tutturabildiğine... Son zamanlarda mobilya işi için bayağı mağaza dolaştım fiyat vs aldım. Bu süreçte bunları gördüm. Birebir aynı modellere bir mağaza 5500 deyip bugün geçerli fiyat yarın böyle olmaz diyor diğer mağaza hiç pazarlıksız 4500 veriyor. İkiside kazanıyor. Sorsan maliyet kurtarmıyor... İsteyen istediği yerden alabilir tabi bunlar benim kendi düşüncelerim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 30 Temmuz 2021; 12:22:49 >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

    ooo iyi ki yazmışsın hemen caydım, bir de onunla uğraşılmaz 5. katta oturuyorum.

  • hangontight H kullanıcısına yanıt

    Merhaba masa ceviz kaplamalı MDF üzeri ceviz boya

    Sandalye gürgen iskelet 5100 TL olur

    Kapı önüne kadar ücretsiz teslimat

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.