Er
24 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 6)
Gönderileri
Sosyal medya ajansı bakış açısıyla;

Sözlükte küfür, hakaret, şiddet, sahtekarlık vs içermeyen tanıtım ve çeşitli entry girme isteklerinizi karşılayabiliriz.
Shutterstock vektör - fotoğraf vs. ihtiyaçlarınız için minimum duygularla maksimum fayda sağlamak için mesaj atabilirsiniz.
Siteden bir ürün aldım ve tek çekim ücretini kargo dahil ödedim,
yazdığım gibi Morhipo sitesi sattığı ürünü tedarik edemiyor ve beni arayıp ücreti iade ediyoruz diyor, vadettiği kargo süresini geçti haftalardır gelmesini bekledim ama bu telefon geldi, yoksa neden o kadar zahmetler beklemeler, gecikince kargo ücreti iadelerimorhipo yüzünden bunu yaşayan yüzlercesi var, sosyal forumlar bunlarla dolu ama kimse bir şey yapmıyor diye inanılmaz umursamazlar, avukatlara ve tüketici mahkemelerine başvurmayı planlıyorum, lütfen herkes hakkını arasın
Ajansımız için yazılım dillerinden anlayan, proglamlamaya hakim ve olursa flash bilen birini arıyoruz

çok anlamadığım için ilanımda hata olabilir, ilgilenenler görüşme sırasında konuşurlar artık ne yapılacak ne yapılmayacak diye

cv için: grafik@lalelidergisi.net - istanbul - şişliye ulaşımı olanlar değerlendirirse daha uygun olur
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 79
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 1.101 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.