Şimdi Ara

D-smart'ı nereye şikayet edebilirim? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
4
Favori
92.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim TD kontratım doluyor, DS geçeyim diyordum burayı okuyunca da midem bulandı. Hırsız ve yalancı olduklarını bilmiyordum. Macera aramaya gerek yok TD'ye devam galiba
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    D-SMART DİKKAT smartabonelik ÜYE OLURKEN BİR TELEFONLA YETİYOR AYRILMAK İSTEYİNCE BİRDÜNYA EVRAK VE VE BUNU APS POSTALA DİYOR ARKADAŞLAR KESİNLİKLE GÜVENİLİR DEGİL İNANMAYIN KANMAYIN BU SAHTEKERLARA HALA UGRAŞIYORUM AYRILCAM DİYE herkeze burdan yazıyorum lütfen üye olurken bir kez daha düşünün kolay kolay aboneligi kaldırmıyorlar d smart bütün yayınları ve smart nette dahil
    aboneligi kolay kolay kaldırmıyor başınız yanmasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FARUKZAFER -- 13 Temmuz 2013; 14:40:25 >
  • Bende BTK'ya şikayet etmiştim. Çabuk ilgileniyorlar. Şikayetiniz D-Smart'a ulaştı mı anında işlem yapılıyor.
  • Haklı Mücedelemin sonucunda Almadığım hizmetin faturası iptal edilmiştir. Firma görevini yerine getirdi biraz gecikti ve beni çok yordu ama sonunda yapması gerekeni yaptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasadık -- 22 Temmuz 2013; 14:55:48 >
  • Bu yazılanlar ne ilk ne de son.Bu liste uzar gider.Memeleketimde ticaret denilen şey resmen insanları aldatıp,kandırmaya bir şekilde paralarını neye malolursa olsun almaya endekslenmiş ve bu memlekette kendine ben müslümanı diyen bir memleket.Aklıma şu geliyor;Siz bir işletme açıyorsunuz ve insanlardan haksız yere para alıyorsunuz,binbir güçlüklere,zorluklara maruz bırakıyorsunuz.Sonra bu memleketi yöneten politikacılarda diyorki biz insan hakları konusunda çok daha yol almış,daha demokrat,daha bilmem ne vs.. falan olduk.Sizce burada ve bunun gibi mecralarda bu yazıları okuyan hiç mi bir siyaset adamı yok.Gören yada duyan dahi mi yok.
    ( Partisinin ne olduğunun önemi yok ).Demek bu memlekette insanları kandırıp paralarını almak,onları canından bezdirmek bu kadar kolay.Peki kanun denilen şey insanın huzuru için yoksa ne için var ? Bir memlekette hırsızlar dürüst insanlardan daha rahat gezebiliyorlarsa suç acaba hırısızdamı yoksa hırsızın rahat gezebilmesini sağlayanlara yönelik kanunları çıkartanları veya varolanı değiştirmeyeni başımıza getiren bizlerdemi ??? Kalıcı çözüm istiyorsanız arkadaşlar işte herkesin kendine bu soruyu sorması gerek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: universteli

    Bu yazılanlar ne ilk ne de son.Bu liste uzar gider.Memeleketimde ticaret denilen şey resmen insanları aldatıp,kandırmaya bir şekilde paralarını neye malolursa olsun almaya endekslenmiş ve bu memlekette kendine ben müslümanı diyen bir memleket.Aklıma şu geliyor;Siz bir işletme açıyorsunuz ve insanlardan haksız yere para alıyorsunuz,binbir güçlüklere,zorluklara maruz bırakıyorsunuz.Sonra bu memleketi yöneten politikacılarda diyorki biz insan hakları konusunda çok daha yol almış,daha demokrat,daha bilmem ne vs.. falan olduk.Sizce burada ve bunun gibi mecralarda bu yazıları okuyan hiç mi bir siyaset adamı yok.Gören yada duyan dahi mi yok.
    ( Partisinin ne olduğunun önemi yok ).Demek bu memlekette insanları kandırıp paralarını almak,onları canından bezdirmek bu kadar kolay.Peki kanun denilen şey insanın huzuru için yoksa ne için var ? Bir memlekette hırsızlar dürüst insanlardan daha rahat gezebiliyorlarsa suç acaba hırısızdamı yoksa hırsızın rahat gezebilmesini sağlayanlara yönelik kanunları çıkartanları veya varolanı değiştirmeyeni başımıza getiren bizlerdemi ??? Kalıcı çözüm istiyorsanız arkadaşlar işte herkesin kendine bu soruyu sorması gerek.

    ülkede kanunların ne yazdığı ne yapıldığı ya da adalet olup olmaması önemli değil bu millet bazı şeylere alışmış folloş gibi giren çıkan ne olduğunu anlamaz bile onun için boşver düzen kurulmuşsa sesini çıkartmayacaksın dümeni tutturan yol alıyor bakınız digitürk,dsmart.ttnet vs vs....




  • Ocak bayında bayiden telefon geldi.TTnet taahhütümün 10 ocak 2013 te biteceğini, kampanyanızdan yararlanabileceğimi ,kampanyada internetin yanında dsmart kanallarının hediye olduğu belirtildi.Bunun üzerine dsmarta geçtim.10 şubat 2013 te ttnetten 208.99 tl lik iptalden dolayı ceza geldi.ttnet ile olan kampanyamın 10 ocak 2014 te bittiğini öğrendik. bu borç tarafımdan ödenmiştir.
    Dsmart Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede bu borcun tarafınızdan ödeneceği,ödeme seklinin aylık ödemem gereken faturadan düşerek olacağı söylendi.bunun için bir fax numarası verildi ve ödeme dekontu ve dilekçeyi yollamam gerektiği söylendi.22.02.2013 te bu faxı çektim.daha sonraki aylarda birkaç kez aramama rağmen ne dönüş yapıldı,ne de bu para faturamdan düştü.bunun üzerine 19.05.2013 tarihinde telefon edip iptal basvurusunda bulundum ve defalarca dilekçe yollamama ve aramama rağmen kapatılmadı. en sonunda haziranda kapatıldı.12.08.2013 te bir fatura geldi ve aramam sonunda öğrendimki dsmart net benim iznim olmadan tekrar açılmış.artık dsmarttan kurtulmak istiyorum.ne kadar çabalasamda kurtulamıyorum.yardımcı olmanızı saygılarımla arz ederim.




  • 2 yıllık Dsmart üyeliğim vardı hoş pek bakmıyordum televizyona ama arada sinema kanalları iyi oluyordu taşınıyordum gittiğim yerde de gerek yoktu iptal ettirmek istedim. Aradım dedim böyle böyle iptal ettirmek istiyorum tamam fazla zorlamadan kabul ettiler iptal etmek istiyorum diye faks çekin dediler eğer çekmezsem gelecek ay 1 fatura daha yolluyabilirler dediler kapattım. Faks çekmedim gelecek ay aradı bir bayan faks çekmediniz ama biz üyeliğinizi kapattık sizinle tekrar buluşmak gibi bişey söyledi kapattı sorunsuz kapandı Dsmart
  • D-Smart son dönemlerde çok cazip kampanyalar yapmaya başladığı için abone olmayı düşünüyordum ama bu topiği okuduktan sonra bütün düşüncelerim değişti.
  • serdarzero kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi firmanın Allah belasını versin sizi mahkemeye vericem yeter artık çözün şu problemimi 50 defa aradım 10 gündür bir problemi çözemediniz. 10 gündür televizyon izleyemiyorum sizi tüketici haklarına şikayet edip mahkemeye vericem.

    28.09.2013 de evim yandı ve tüm evimdeki eşyalar yanmıştır. Dsmartı arayıp receiver ve modem talebinde bulundum mağduriyetimi anlattım. 10gündür 30 tane müşteri hizmeti ile görüştüm kimse yardımcı olmadı. Benden istenilen yangın raporunu tarafınıza faksladım Raporda tüm eşyaların yandığı yazıyor ve elinize ulaştı. Ancak yeni cihaz ve modem göndermediler. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini ve ücretsiz olarak cihazların gönderilmesini talep ediyorum. Yeter artık tüketici haklarına şikayet edeceğim 10 gündür bekliyorum. Yangın raporunda uydu cihazının yandığıda yazmaktadır. Lütfen mağduriyetimi giderin. Telefon bekliyorum acil olarak sizden. Kartalda deltas elektronige yönlendirdiler onlarda yardımcı olmadı yeter artık Allah belanızı versin. Ben bu kadar amatör bir firma görmedim bir müşteri hizmetleri ücretsiz olarak yollayacağız diyor diğer müşteri hizmetlisi size fatura edeceğiz diyor.




  • ne biçim bi şirketse bunlar Bilgi ve İletişim Teknolojileri Kurumundanda yazdım.işte şikayetim.

    Tarife Değişikliği Sonrası Hızım Artmadı ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşılmıyor
    Tarife değişikliği sonrası 8 mb ten 16 mb geçiş yaptım, paket güncelleme işlemi yapılmasına rağmen hız değişikliği gerçekleşmedi, müşteri hzimetlerini aradığımda 15 dakika bekledikten sonra bağlanıyor başka birime yönlendiriyor ve yarım saat bekledikten sonra sorunu çözemeden telefon kapanıyor. Müşteri hizmetleri yeterli sayıda değil ve sorunu çözemiyorlar. 24 aylık taahüt imzaladım ve hizmetten memnun değilim. İptal etmek isterdim ama 1 ay olmasına rağmen büyük para cezaları çıkarıyolar. Bu kurum kendine çeki düzen versin lütfen gerekli hizmeti vermeyeceklerse bizi mağdur etmesinler.
  • vee bu sabah cep telefonundan arandım, bana bilgi verildi santrale uzakmışımda hat desteklemezmişte, uzaklık dedikleri 700 metre :) sonra bir araştırma yaptım ve hat zayıflama santrale uzaklık konularında bilgi aldım internetten, modeme girip hat değerlerime baktığımda 14 db çıktı araştırmalara göre ben 1km içerisindeyim ve 23 mb kadar hız alabilirim yönündeydi, tekrar müşteri hizmetlerini aradım sistemden 15 db görmüşler uzaklığımda 700 metreymiş ve 16 mbit alabilirsiniz dediler :) iyi dedim yap tarife zaten değiştirmiştim hızınız güncellenecek dedi alt yapıları felan güncelledi yine olmadı arıza kaydı oluşturdu ve telekom arayacakmış beni en kısa zamanda ve bir süre sonra hızım 16 mbite çıktı :) şaka gibi ama bunların her dediğine inanmayın, iyi ki araştırma yapmışım...
  • 2007 den bu yana dsmart kullanıyorum, hiç bir zaman aboneliği devam ettirecek uygun kampanya görmedim.. Her defasında gidip yeni üyelerine yaptığı kampanyaları kullandım, bu yüzden evde cihaz sayısı 3 e çıktı... Ama asla taahhüt vermedim, parası neyse peşin verdim 300 yada 500, hatta hocam peşin olmaz falan gibi durumlar bile oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslanx1

    2007 den bu yana dsmart kullanıyorum, hiç bir zaman aboneliği devam ettirecek uygun kampanya görmedim.. Her defasında gidip yeni üyelerine yaptığı kampanyaları kullandım, bu yüzden evde cihaz sayısı 3 e çıktı... Ama asla taahhüt vermedim, parası neyse peşin verdim 300 yada 500, hatta hocam peşin olmaz falan gibi durumlar bile oldu

    Ben de aynısını yaptım full paket ve cihaz 530 TL iki yıl. Önceki abonelikti onu iptal ettirdim baya zor oldu.
  • 1000 Defa söyledim yine söylüyorum.Bizim millet akıllanmayacak.Ne geçmişten ders alıyoruz ne de geçmişi hatırlıyoruz.Yahu bu adamlar değilmiydi Sansui olayında milleti rezil eden,bu adamlar değilmiydi D-Smart'ı ücretsiz seyrettirecez diyen.Sende bu sahtekarlara üye olursan ne bekliyorsun ? Suç onlarda değil gerçekleri sana unutturmaya çalışan AKLINDA !!!

    Bu şerefsizlere illaki abone olacam gecemde gündüzümde D-Smart var ben bunsuz yapamam diyorsan Modül al ve kredi kartına taksit yaptırt yada peşin öde.Sakın telefonda yapma bu işlemi.Kart numaranı alırlarsa geçmiş olsun.Ayda aya ödemeli sistemle bunlara sakın abone olma !!!


    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: universteli

    1000 Defa söyledim yine söylüyorum.Bizim millet akıllanmayacak.Ne geçmişten ders alıyoruz ne de geçmişi hatırlıyoruz.Yahu bu adamlar değilmiydi Sansui olayında milleti rezil eden,bu adamlar değilmiydi D-Smart'ı ücretsiz seyrettirecez diyen.Sende bu sahtekarlara üye olursan ne bekliyorsun ? Suç onlarda değil gerçekleri sana unutturmaya çalışan AKLINDA !!!

    Bu şerefsizlere illaki abone olacam gecemde gündüzümde D-Smart var ben bunsuz yapamam diyorsan Modül al ve kredi kartına taksit yaptırt yada peşin öde.Sakın telefonda yapma bu işlemi.Kart numaranı alırlarsa geçmiş olsun.Ayda aya ödemeli sistemle bunlara sakın abone olma !!!


    Saygılar

    Aynen...

    Bende Sansui Free Tv kampanyasında 6000 model cihaz almıştım. Tabi vaatlere inanıp almıştık.

    Geçmişte DT'ye bir kez modüllü ve peşin üyelik yaptırdım. Onda da yayınlarını hep donmalı izledim.

    Kısaca anlatmaya çalıştığım şey; bizde yerli platformların müşteri memnuniyeti sağlamak yönünde bir çabası yok maalesef...

    Heveslenip üye olanlar, yaşadıktan sonra tecrübe ediniyorlar işte...




  • Temmuzda iptal maceramı yazmıştım. İptal ettiklerini ve ekstra çıkarttıkları faturaları da iptal ettiklerini belirtiler. 2 gün önce bir hukuk bürosundan mesaj geldi borcunuz var arayın diye. Aradım dsmart 145 tl fatura ve avukat masrafı çıkartmış. Dsmartı aradım. Hani iptal etmiştiniz ne iş diye. Hanımefendi evet ödememişsiniz maalesef yapacağımız bir şey yok dedi. Nasıl dedim yapacak bir şey yok İptal ettiğiniz fatura nasıl yine gelir. Bu sefer iptal ettikleri halde etmedikleri faturanın borcunu iptal yazısı yazacaklarını söylediler. Bakalım 2-3 gün sonra yine arayacağım. İptal etmişler mi etmemişler mi.

    Sonuçta iptal ettik deseler de inanmayın. Madem ödemediğim faturam var neden ilk önce bana bildirmiyorsunuz da avukata veriyorsunuz. Saçma sapan işler. Çevremde herşeye rağmen insanları dsmart daha iyi diye yönlendiriyordum ki hizmetleri iptal olayına kadar gayet iyi idi. İptal olayında da eski aboneliğimi iptal ettirip biraz daha uygun fiyata aynı aboneliği başlattım tamamen terk etmedim yani ona rağmen böyle saçmalıklar oluyor. Allah bunları ve bunun gibileri ıslah etsin. Memlekette vatandaşı koruyacak kanun olmadıktan sonra herkes kendi başının çaresine bakacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozuak

    Temmuzda iptal maceramı yazmıştım. İptal ettiklerini ve ekstra çıkarttıkları faturaları da iptal ettiklerini belirtiler. 2 gün önce bir hukuk bürosundan mesaj geldi borcunuz var arayın diye. Aradım dsmart 145 tl fatura ve avukat masrafı çıkartmış. Dsmartı aradım. Hani iptal etmiştiniz ne iş diye. Hanımefendi evet ödememişsiniz maalesef yapacağımız bir şey yok dedi. Nasıl dedim yapacak bir şey yok İptal ettiğiniz fatura nasıl yine gelir. Bu sefer iptal ettikleri halde etmedikleri faturanın borcunu iptal yazısı yazacaklarını söylediler. Bakalım 2-3 gün sonra yine arayacağım. İptal etmişler mi etmemişler mi.

    Sonuçta iptal ettik deseler de inanmayın. Madem ödemediğim faturam var neden ilk önce bana bildirmiyorsunuz da avukata veriyorsunuz. Saçma sapan işler. Çevremde herşeye rağmen insanları dsmart daha iyi diye yönlendiriyordum ki hizmetleri iptal olayına kadar gayet iyi idi. İptal olayında da eski aboneliğimi iptal ettirip biraz daha uygun fiyata aynı aboneliği başlattım tamamen terk etmedim yani ona rağmen böyle saçmalıklar oluyor. Allah bunları ve bunun gibileri ıslah etsin. Memlekette vatandaşı koruyacak kanun olmadıktan sonra herkes kendi başının çaresine bakacak.

    Sevgili hemşerim,

    Memlekette vatandaşı koruyacak kanun var. Var olmasına varda, bizler hakkımızı ve hukukumuzu bilmiyoruz. Dsmart ile sözleşme imzalarken, sözleşmenin altına şerh düştünüz mü?

    Şerh düşmek bir yana, okumadınız bile... Hadi okumadınız, kaymakamlıklarda Tüketici Hakem Heyetleri var. Oraya gidip şikayetinizi resmileştireceksiniz. Üstelik bu işlemler için hiç bir ücret de ödemiyorsunuz.

    Ben bankaya vadesiz tasarruf hesabı açtırırken, ( bankamatik kartı için ) sözleşmenin altına şerh düştüm. Bana sözleşmenin altına yazamazsınız dediler. Koskoca devlet bankası ( Ziraat Bankası)'nı Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim. Bir hafta sonra tekrar bankaya gidip, sözleşmenin altına kabul etmeyeceğim şartları şerh olarak yazdım.

    Kısaca; kanunlar var, hakkımız hukukumuz da var. Bu haklarımızı ne kadar iyi ve hassas bir şekilde savunursak, firmalar bu hakları genele şamil ederler. Değilse, hakkını aramayanın gözü açılmadan parasını çıtır çıtır tahsil ederler.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 12 Ekim 2013; 16:04:30 >




  • heryerde şikayet var. üyelikten vazgeçtim. uyduya devam.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.