Şimdi Ara

D-smart'ı nereye şikayet edebilirim? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
92.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Lanet olsun böyle firmaya
    Taahhütüm bitti kapattım. decoder ve modem iadesi ve sonrasında para iadesi konusunda sıkıntı yaşadık. Önce para iadesi yapmak istemediler sonra tüketici haklarına şikayet etmem üzerine aradılar para iafesini yapacaklarını söylemelerine rağmen aradan 3,5ay geçti hala ödeme yapmadılar. Yüzsüz ve pişkin bir kurum. Ne kadar adi bir firma kesinlikle ve kesinlikle uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    taahhütümüz bitmeden 2 ay önce bizi arayıp teklifte bulundular. Bizde kabul ettik. Zaten büyük bir sorun yaşamamıştık.

    2 ay geçti. bugün faturayı kontrol ettiğimizde 75 gb olacak dedikleri AKN 50gb olarak duruyor. Teklif ettiklerini vermemişler.

    Aradım düzeltilmesini istedim. Ek ücret talep ettiler. Şikayet kaydı oluşturdum ama canımı sıktılar bir kere.
    iptal ücreti olarak da 2 aylık 280 lira gibi saçma bir ücret çıkardılar.

    Bu firmaya güvenim ve sempatim bitmiştir. O nedenle 2 yıl daha bu firmaya bağlı kalmak istemiyorum.

    sikayet.btk.gov.tr üzerinden şikayet oluşturdum ve şartları yerine getirmedikleri için son verdiğim taahhütün herhangi bir ücret alınmadan iptalini istedim.

    Umarım olumlu bir geri dönüş alırım.
  • Merhabalar, 3 yıl önce aldığım modüle, 2 ay önce dsmart tarafından aranıp size 3 ay hediye verelim sonra dilerseniz 1 yıl ücretli taahhüt verirsiniz dilerseniz çıkarsınız dediler.
    Neyse 1-2 gün sonra kontrol ettim sistemden 2 yıllık taahhütümü başlattıklarını gördüm aradım ve iptal ettim.
    Sonrasında ise hesabıma 1 yıllık ücretsiz abonelik tanımlamışlar 12 ay taahhütlü ücret 0 TL görünmekte.

    Sizce arayıp iptal mi etmeliyim yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim?
    Sonra d-smart başıma kakar mı bunun ücretini?
    Halihazırda tivibu kullanıcısıyım da.
  • D-Smart dolandırıcıdır bizi aradılar bir kampanyamız var bir kereliğe mahsus 6 TL diye bir TV urunu sattılar defalarca 6 TL'mi diye sormamıza rağmen evet ve bir kerelik mi diye sorduğumuzda bir kerelik cevabi aldık sonra 43-44 TL lik fatura 93 lira geldi bu nasıl olur dedik o zaman 15 günde cayma hakkimizi kullanmak istiyoruz dedik kullanamazsınız dediler Çünkü internetle TV'yi birleştirmişler iptal ettirmek için internetinizi de iptal etmeniz lazım dediler tamam internetle birlikte kapatın internetimizi geri açın dedik bu sefer de 300 liraya yakin cayma bedeli ödersiniz dediler siz paket almışsınız falan dediler o zaman ses kayıtlarımızı inceleyen dedik ses kaydı bulunmamaktadır dediler her telefon konuşmamızda konuşmalarınız kayıt altına alınıyor söylenmesine rağmen nasıl ses kaydı olmuyor dedik resmen hem insanları dolandırıyorlar hem mağdur ediyorlar hem de zorunda bırakıyorlar rezillik resmen eğer dsmart'lı olmak isteyen varsa 1 değil 1000 kere daha düşünsün😡😡😠

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cananguleroglu

    D-Smart dolandırıcıdır bizi aradılar bir kampanyamız var bir kereliğe mahsus 6 TL diye bir TV urunu sattılar defalarca 6 TL'mi diye sormamıza rağmen evet ve bir kerelik mi diye sorduğumuzda bir kerelik cevabi aldık sonra 43-44 TL lik fatura 93 lira geldi bu nasıl olur dedik o zaman 15 günde cayma hakkimizi kullanmak istiyoruz dedik kullanamazsınız dediler Çünkü internetle TV'yi birleştirmişler iptal ettirmek için internetinizi de iptal etmeniz lazım dediler tamam internetle birlikte kapatın internetimizi geri açın dedik bu sefer de 300 liraya yakin cayma bedeli ödersiniz dediler siz paket almışsınız falan dediler o zaman ses kayıtlarımızı inceleyen dedik ses kaydı bulunmamaktadır dediler her telefon konuşmamızda konuşmalarınız kayıt altına alınıyor söylenmesine rağmen nasıl ses kaydı olmuyor dedik resmen hem insanları dolandırıyorlar hem mağdur ediyorlar hem de zorunda bırakıyorlar rezillik resmen eğer dsmart'lı olmak isteyen varsa 1 değil 1000 kere daha düşünsün😡😡😠
    Tamamen katılıyorum. Aylardır binelrce insanı rezil eden dolandırıcı bir firma. Sorun şu ki sadece bunlar değil. TTNET de rezil bir firma. Hepsinin Allah belasını versin. Ey Elon Musk neredesin kurtar bizi.




  • Altyapımın 8mbit üzerini desteklemediklerini iletti görüştüğüm firmalar. Santrale uzaklığın 1600 metreymiş. Sizce ben bu 8 megabiti 6 megabit olarak alabilir miyim? Birde xiaomi mi box almayı düşünüyorum. Bu internet hızında film maç vs izlersem donma sorunu olur mu?
    Bir de bu internet hızı için çözümü olan var mı? Türkcell süper box hariç

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DSMART tam anlamıyla dolandırıcı uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSMART tam anlamıyla dolandırıcı uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.