Şimdi Ara

ttnet yalın internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet adsl ve tellefon hattını kapattırdı yalın internet telefonsuz internet eskiden 7. 8 mb bağlanırken şimdi 1 mb ve en yüksek 2 mb internet berbat oldu yani telekom santraline 100 metre ancak ama hal böyle ttnet müşteri temsilcisi yapamadı bakalım yarın arıza ekibi gelecekmiş
    benim anlamadığım aynı gün içersinde oldu telefon kapandı yalın internet oldu eskiden hızım ve dolayısıyla netim iyiken kötü oldu aramızda yalın internet kullanan varmı sonucu paylaşırsa memnun oluruz yarında yapamazlarsa ttnet komple iptal ettirecegim kablo tv fiber hat vs yok altarnatif yok yer ankara keçiören başkent altyapı sıfır başkentde ortaçağ yaşıyoruz

müşteri temsilcilerine derdinide anlatamıyorsun hemen ezbere başlıyorlar biz size 8 mb de kadar diyoruz 8 mb demiyoruz e ablacığım benim 2 mb veya 1 mbbirde kopma var çok yavaş ne olacak sorun gözükmyor e eskiden yani aynı gün telefon hattı varken 7 mb di diyorum cevap beyfendi 8 mb da kadar 8 mb değil diye tekrarlıyor yani ttnet ve turktelekoma derdimi anlatmıyorumü
    ya yeterli teknik eleman yok mahsus yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinec -- 10 Ağustos 2011; 1:16:37 >

• Yalın ADSL kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.Telefon'lu tarfideki hızım neyse yalın tarifedede o oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Yalın ADSL kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.Telefon'lu tarfideki hızım neyse yalın tarifedede o oldu.

işte bende öyle olmasını istiyuorum ama gelde anlat ttnet yetkilerine telefondaki hzızımı isitoyorum diyorum onlar hala 8 mb kadar 8mb değil diyorlar ezber konuşuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinec

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Yalın ADSL kullanıyorum ama böyle bir sorunla karşılaşmadım.Telefon'lu tarfideki hızım neyse yalın tarifedede o oldu.

işte bende öyle olmasını istiyuorum ama gelde anlat ttnet yetkilerine telefondaki hzızımı isitoyorum diyorum onlar hala 8 mb kadar 8mb değil diyorlar ezber konuşuyorlar

TTNET desteğe yazdın mı hiç hocam gerçekten çok yardımcı oluyorlar...
  • evet yazmamı durumu anlkatayım biraz önce ekip geldi eve söylemleri aynen şöyle nedir sorunuz bende yalın internet geçtim hızım 1 mb sanralide görüyorum 100 metre bize aynı gün dedim telefon bağlı iken adsl 7 ve 8 mb le bağlanıyordum daam sinirlendi hayır olmaz bu hızda bağlanamazzın diye şaşrıdım ne diyeceğimi bilemedim adam beni yalançı çıkarıyor neden olmayacağını sana anlatayım diyor ama anlatmıyor kıza kıza çıktı arkadan bağırdım efen sorunu halledecekmisiniz bakaca bakacağız ve gittiler vallahi durum bu ne edersiniz siz olsanız şaşdım kaldım işden izin aldım evde bekliyorum bişey yapacaklar diye korkutum fazla ileri gidemedim adam babayiğit birde orucum dedi döver diye korktum.
  • Modemden hat değerlerinizi paylaşın yorumlayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcDestek

Modemden hat değerlerinizi paylaşın yorumlayalım.

bahsettiniz bumu

Internet Bağlantısı:
    Bağlantı var
    ADSL Bağlantısı:
    Bağlantı var
    ADSL Hızı:
    340 / 2135 kbps

ADSL MAC Adresi
    00:1C:A8:F0:9B:C8
    Kablosuz Ağ:
    Etkin
    Kablosuz Ağ Adı (SSID):

Ethernet:
    Bağlantı var
    DHCP Sunucu:
    Etkin
    Firmware Sürümü:
    1.0.30
    Seri No:

Sistemin Açık Kalma Süresi:
    12 Saat 6 Dakika
    Sistem Saati:
    10 Ağustos 2011 12:02:57
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    geçen yıl açıldı
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Yalın İnternet
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeterli değiş DB değerlerinin bulunduğu sayfayı gönderiniz, ayrıca spliter kullanıyorsanız onu devradışı bırakıpta deneyebilirsiniz.
  • modem airties rt211 daha pazartesi telefon hattı varken 7 mb di ve son 2 yıldır böyleydi ne zamnki yalın internete geçtik olan bu

Internet Bağlantısı:
    Bağlantı var
    ADSL Bağlantısı:
    Bağlantı var
    ADSL Hızı:
    340 / 2135 kbps

ADSL MAC Adresi
    00:1C:A8:F0:9B:C8
    Kablosuz Ağ:
    Etkin
    Kablosuz Ağ Adı (SSID):

Ethernet:
    Bağlantı var
    DHCP Sunucu:
    Etkin
    Firmware Sürümü:
    1.0.30
    Seri No:

Sistemin Açık Kalma Süresi:
    12 Saat 6 Dakika
    Sistem Saati:
    10 Ağustos 2011 12:02:57
  • quote:

Yeterli değiş DB değerlerinin bulunduğu sayfayı gönderiniz, ayrıca spliter kullanıyorsanız onu devradışı bırakıpta deneyebilirsiniz.

evet spliter telefon iptal oluca çıkardım direk bağlantı var

Model Adı RT-211
    Bağlantı Durumu Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps) 340
    Downstream Hızı (Kbps) 2135
    Upstream Sınırı 8
    Downstream Sınırı 8
    Trained Modulasyon ADSL_2plus
    LOS Hataları 0
    Downstream Hat Zayıflaması 48
    Upstream Hat Zayıflaması 49
    Peak Cell Rate 801 cells per sec
    CRC Rx Fast 21
    CRC Tx Fast 1
    CRC Rx Interleaved 0
    CRC Tx Interleaved 0
    Path Mode Fast Path

DSL İstatistikleri
    Near End F4 Loop Back Count 0
    Near End F5 Loop Back Count 0

Donanım Sürümü 01

Ethernet MAC 00:1C:A8:F0:9B:C9
    DSL MAC 00:1C:A8:F0:9B:C8
    AP MAC 00:1C:A8:F0:9B:C7

Yazılım Sürümleri
    Firmware Sürümü 1.0.30
    ATM Sürücüsü 7.01.00.10
    DSL HAL 7.01.00.08
    DSL Datapump 7.01.01.00 Annex A
    SAR HAL 01.07.2c
    PDSP Firmware 0.54
    Kablosuz Firmware 3.3.0.28
    Kablosuz APDK 6.3.1.26
    Boot Loader 1.4.0.4

• Hat değerlerine göre zaten en yüksek alabileceğin hızdasın!

Upstream Sınırı 8
    Downstream Sınırı 8

Sağlıklı bir internet için Bu değerler 10 un altına inmesi sakıncalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 10 Ağustos 2011; 12:27:56 >
  • quote:

Hat değerlerine göre zaten en yüksek alabileceğin hızdasın!

Upstream Sınırı 8
    Downstream Sınırı 8

Sağlıklı bir internet için Bu değerler 10 un altına inmesi sakıncalıdır.

bunu kim düzeltecek ayrıca 2 gün önce aynı kabol yokmuydu telefon varken biz nasıl 7 mb bağlyıdk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinec -- 10 Ağustos 2011; 12:34:10 >
  • 2 Ay önceki hat degerlerinizi gözlemlemek gerekir, 2009 dan 2010 sonuna kadar 10 mbps hızını alabilen bir müşterim, 2011 başında 3-4 mbps üstünü alamaz duruma geldi hat degerleri, yapılan acıklama alt yapının eksikliği buna karşın abone sayısında ki artış yüzünden alt yapı yetersiz kalıyormuş...
  • bugün gelen arkadaş öğlden sonra ben kutuyu değiştiridim gerisi ttnetin demiş ttnetden arıyorlar sorun düzeldimi yok diyorum tamam tekrar arıza kaydı yuapalım diyor yav 08.08.2011 de telefon bağlı iken 7 mb çalışan internetim yalın internete geçince ne olduda 1 ve 2 mb lerde sürünyor kopmalar yaşıyor sürekli
  • daha uzak bir santrale bağlamış olabilirler. ttnet yapar bunu
  • Arkdaşlar yalın internet'de 15 tl sabit ücret var değil mi ?
  • yalın internetin sabit ücreti var + farklı adlar altında ek bişeyler alıyorlar o zaman telefon bağlatmak daha mantıklı telefonun da sabit ücreti 13,5 tl başka bir şeyi yok değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

yalın internetin sabit ücreti var + farklı adlar altında ek bişeyler alıyorlar o zaman telefon bağlatmak daha mantıklı telefonun da sabit ücreti 13,5 tl başka bir şeyi yok değil mi?

bizden habersiz ev avantaj 100 yapmışlar diğer tarifeye geçmek için bir yıl beklemek gerekiyormuş vergi verdiğimiz devletimizin BTK sı nerde çoğu evinde çocuklar kullandığı iiçin interneti kopmalar aşırı hız düşüklüğü yaşıyor itiraz eden olmadığı için bunlarında işine geliyor yani adamalrın arkası güçlü kimse sesini çıkaramıyor vatandaşın savunucusu yok ayda 70 tl ödeyeceğim 70*12 = 840 tl yapar hizmet ne koskoca bir sıfır reklamlara şahşahlara boy göstermelere para harcayacaklarına vatandaşa hizmet için altyapıyı düzeltsinler hala 2002 den önceki devletimizin yaptığı altyapı bunlarda ne altyapı var ne hizmet hızlı tren gibi altyapızız hızlı tren yaparsın kaza olur sonra fatura bir makiniste çıkar değişelim artık millet uyansın herşeyin üstünü kapatarak kim kazanacak BTK internet denetimnden bahsediyor kullanamadığımız internet denetim yapacaksa bağlantı hzılarını sorunları araştırsın ve yaptırım uygulasın becerilmiyorsa devlet al koysun

• arkadaşlar sorunum hala düzelmedi sonkez bugün aradım hızım düşük ve kopmalar yaşıyoruum diye aynen ttnet müşteri temsilcisi beyin dediği dns ayarları otomatikmi değilse otomatik yapın değiştirmeyin yasal değil dedi ondanda yapar birde bilgisarda virus programı varsa ondanda olur dayanamadım dedimki windowsda yaparmı kaldırrayım modem bana baksın ben modeme bumu istediğşniz bu altyapyla biirde arıyorsunuz netdısk ve tivubu verelim bunlar 1 mb hızla nasıl çalışır siz istyorsunuzki sizler alın ürünlerimizi hizmet almayın ama parayı ödeyin ödemezseniz icraya veirirz ayrıca dns değiştimek nasıl oluyorda yasal omuyor engel ne şimdi milyonlarca insansuçmu işliyor benim elimden inyternet özgürlüğümü aldığınzıda ne işim var ttnet veya başkasıyla buraya hiç ttnet yetkililerinden giren yokmu bir yorum katsa acaba bizmi haksısız
  • dns değiştirmek yasal değilmiş salağa bak ya,bu ttnet gerçekten gerizekalı. iyiki kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.