Şimdi Ara

Arnica Bora 2400 Watt Su Filtreli Turbo Fırçalı Elektrikli Süpürge (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
130.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yarında Ben Alıyorum ..

    Kendim İçin ....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaiser şoze

    arnica borada sulu sistem ama extra olarak hepa filtrede var .

    1-illa su koymak gerekiyormu susuz olarkda çalışıyormu

    2-hepa 11 i hepa 14 le değiştirebilirmiyiz aynısının 14 ü yokmu.

    3-bu hepa filtre neden bu kadar pahalı çinliler üretmiyormu hala


    Susuz çalıştıramazsınız. Hepa filtresi de ithal süpürgelere göre oldukça ucuz, ben 8,5 liraya aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forza Kartal

    Bugün siparişi verdik bakalım netteucuzluk.com 210 TL 6 taksit kargo dahil muhtemelen yarın elimde olur gelince gerekli değerlendirmeyi yaparım....


    Evet arkadaşlar ürün bu sabah 10:30 da geldi kurlumu yaptıktan sonra makineyi çalıştırdım.


    Artıları:Bir kere emiş gücü sulu süpürgeye göre beklediğimden iyi çıktı hatta bendeki toz torbasız eski King markaya göre baya iyi.

    Ses: ses olayı anlatılanlarr kadar rahatsız edici değil ama biraz daha sessiz olsaymış iyi olurmuş.

    Hareket kabileyeti: makine kesinlikle ben kolay kolay devrilmem diyor.

    Aparatlar:Turbo başlığı kullanmadım gerekte görmedim diğer başlıklar yeterli işi görüyor.

    Eksileri:
    En başta Hepa filtre bilmiyorum gerek varmı ama keşke hepa filtresi Hepa 13 yada Hepa 14 olsaymış.
    Kablo uzunluğu: 6 metrede yeterli gibi duruyor ama biraz daha uzun olsaydı iyi olurdu.

    Genel Değerlendirme:
    Kesinlikle parasını hakediyor ve fiyat performans ürünü 6 ay araştırdım sonunda kısmet bugüne imiş.
    Ayrıca görüntüsüde çok şık. Bu arada nette ucuzluk.com Yetkililerinede Teşekkürler seri numarasına kadar bana bilgi verdikleri ve saat 16:00 da sipariş ettiğim ürün sabah elimde oldu.Ürün 2011in 33. haftasında üretilmiş bilginize eski seri değil buna dikkat edin (örnek:3311 yada 1133 yazıyor.)
    Kısaca düşünmeden alabilirsiniz.




  • Süpürgenin üzerinde takılı olan hepa filtresinin 10/11/ veya farklı bir model olduğunu nereden anlıyoruz ? Kitapçığında hep filtresinin numarasını bulamadım, filtrenin üzerinde de yazmıyor.

    Ayrıca diyelim ki hepa filtre 10, bunu 14 ile değiştirme şansımız var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_fx

    Süpürgenin üzerinde takılı olan hepa filtresinin 10/11/ veya farklı bir model olduğunu nereden anlıyoruz ? Kitapçığında hep filtresinin numarasını bulamadım, filtrenin üzerinde de yazmıyor.

    Ayrıca diyelim ki hepa filtre 10, bunu 14 ile değiştirme şansımız var mı?


    Valla bir arakdaş eski yazılarda mevcut fabrkaya sormuş Hepa 11 demişler. işte ikinci şıkkı bende merak ediyorum
  • arkadaslar su an icin bu supurgeyi en uygun/guvenilir nerden alabilirim ?
  • arkadaslar bu elektrik supurgesini alacagim fakat su an evime yeni mobilya yaptiriyorum.ve gardropun icine temizlik esyalari icin bi bolme yaptiracagim.bunun icin bana arnica boranin olculeri lazim..kim bu konuda yardimci olabilir?makinenin G/Y/U bilgileri cok lazim su anda..
  • Biz de eve arnica bora aldık.Çekiş gücü mükemmel ilk günden bu yana yaşadığımız tek sorun turbo başlık.Sıkışmış artık havayla dönmüyor bugün servise gideceğim bakalım ne diyecekler.Ayrıca o başlığı nasıl kırıyorsunuz anlamış değilim gayet sağlam kırılma çatlama olmadı hiç.
  • götürdüm servistekiler aldılaar servis dışı felan demediler yarın almaya gitcem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shafter

    arkadaslar bu elektrik supurgesini alacagim fakat su an evime yeni mobilya yaptiriyorum.ve gardropun icine temizlik esyalari icin bi bolme yaptiracagim.bunun icin bana arnica boranin olculeri lazim..kim bu konuda yardimci olabilir?makinenin G/Y/U bilgileri cok lazim su anda..

    eni 40 cm boyu 35 cm uzunluğu 50 cm dolap yaptıracağın için bir kaç cm ekstra yazdım
  • Fiyat /performans olarak çok iyi, su değiştirme işi insana zahmet veriyor ama torbalılara göre daha güzel bir temizlik için katlanılıyor. Evim sıfır daire, inşaattan çıktıktan sonra temizlik şirketi temizlemişti buna rağmen çektiği tozlar haznenin dibinde çamur tabakası yapacak kadar çoktu. Temizlemesi de kolay.
    Şayet daha yüksek bir meevla ayırabiliyorsanız İhlas Aura' yı tercih ederim, kalite kokan bir ürün.
  • b endede var ama motor bölünündeki delikli yere su ve toz kaçıyor servise sordum köpük önleyici satmak istedi ondan oluyormuş bu sorun sizdede varmı özellikle toz:(
  • bendede var ama motor bölünündeki delikli yere su ve toz kaçıyor servise sordum köpük önleyici satmak istedi ondan oluyormuş bu sorun sizdede varmı özellikle toz:(
  • Koltuk kanepe gibi yüzeyleri koltuk aparatı ile temizlerken, başlık yüzeye tam yapıştığı için yeterli hava akışı olmuyor ve su yeterince çalkalanmıyor bunun sonucunda da su tozu tutamıyor. Tozlanmanın sebebi bu diyorum. Aynı durum hydra plus süpürgemde de oluyor. Koltuk başlığı ile temizlik yaparken tutma yerindeki hava değiliğini açık konuma getirmek sorunu bir nebze de olsun çözecektir. Bir de temizlik sırasında suda köpürme meydana gelirse suyu değiştiriniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egenin_efesi -- 2 Ekim 2011; 2:19:22 >
  • +1
  • Bu süpürge ile ıslak yerlerde çekilebiliyor mu? Yoksa sorun mu yapıyor? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinan3ay

    Bu süpürge ile ıslak yerlerde çekilebiliyor mu? Yoksa sorun mu yapıyor? Kullanan arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum

    ıslak yerleri süpüremezsiniz.yaklaşık 3-4 aydır kullanıyoruz gayet güzel.her temizlikten sonra su haznesini yıkamak gerekiyor yoksa koku yapıyor.
  • off ya karar veremeiyorum arkadaşlar şimdi sulu istiyorum ama ses olayı bir de zahmetli iş denmesi açıkça aklımı kurcalıyor??? akşam misafir geldi gittiler yere fndık fıstık döküldü diyelim gecenin o saati açıp kullanabilr miyiz??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miss_s

    off ya karar veremeiyorum arkadaşlar şimdi sulu istiyorum ama ses olayı bir de zahmetli iş denmesi açıkça aklımı kurcalıyor??? akşam misafir geldi gittiler yere fndık fıstık döküldü diyelim gecenin o saati açıp kullanabilr miyiz??

    gürültü yönünden bakarsak çok titiz komşularınız yoksa elbette kullanabilirsiniz, 70-80 desibel bi sesi var, ama kullanım rahatlığı yönünden düşünürsek içindeki suyu en fazla ertesi güne kadar bekletebilirsiniz ya da ertesi gün temizlik düşünmüyorsanız, suyunu dökmeniz gerekir. Bu süpürgeyi bayram öncesi aldık, daha önce toz torbasız Fakir kullanıyoduk. evdeki toz oranı oldukça azaldı. Şimdi tek sorun verdiğiniz örnekteki bir durumda kullanımı sulu olmasından dolayı biraz alışkanlık dışı zahmeti var. Ama siz bu zahmeti sonuçta toz torbalı dışındaki her süpürgede yaşayacaksınız. biz fiyat performansından ,temizliğinden memnun kaldık.




  • bende bu süpürgeyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. temizliği bir kere çok iyi. aslında sesi yapan turbo başlık. turbo başlık olmayınca o kadar ses çıkarmıyor. emiş gerçekten müthiş. suyu boşaltmak basit ama parçaları pisliklerden arındırmak biraz zahmetli. hatta en sinir olduğum şey pisliklerin geldiği, suya temas eden iki borunun ucuna takılan pislikler. ovalla çoğu zaman bu pislikleri makasla kesiyorum. makine büyük ve devamlı basit işler için kullanamıyorsunuz mesela yere fıstık kabuğu döküldü diyelim hemen makineyi çalıştır kullan temizle suyu boşalt zahmetli. ben bu işlerde eski küçük beko toz torbalı makinemi kullanıyorum. borusu kablosu bence yeterli. hepa filtresi sayesinde dışarıya pis hava üflemiyor bu çok önemli heleki benim gibi küçük çocuğunuz varsa... parasını ve yaptığı temizliği düşünürsek tabiki güzel cihaz sonuçta dyson alamıyoruz




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.