Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak olan Diyarbakırspor-Bursaspor maçına Bursasporlu taraftarların alınmayacağı belirtildi.
İl Spor Güvenlik Kurulu yaptığı toplantı sonucu Bursaspor taraftarının Diyarbakırspor maçında tribünlerde olmaması gerektiğine karar verdi.
Diyarbakır'da hafta sonu oynanacak karşılaşmada Bursaspor taraftarının stada alınmasına İl Spor Güvenlik Kurulu izin vermedi. Bursaspor Kulübü'nün taraftar getirme talebi ise 'oluşabilecek gerginlik' gerekçe gösterilecek ret edildi.
Diyarbakır'da bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, hafta sonu oynanacak Diyarbakırspor- Bursaspor maçına rakip takımın taraftarına yasak kararı çıktı.
Öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda maç öncesi gerekli önlemlerin alınması ve muhtemel olayların çıkmaması için yoğun bir şekilde çalışma kararı çıktı. Toplantıda Diyarbakırspor'un deplasmanda oynadığı Bursaspor maçında çıkan olaylara dikkat çekilerek, provokatörlerin tekrar olay çıkartabileceği vurgulandı.
Diyarbakır'da herhangi bir gerginliğe mahal vermemek için Bursaspor taraftarının da Diyarbakır'a gelmesinin uygun olmayacağı kaydedildi. Toplantıda ayrıca Bursaspor Kulübü'nün taraftar getirmek için yaptığı başvuruda karara bağlandı. Kurul, özellikle internet ortamındaki gerginliği hatırlatarak, oluşabilecek gerginliğin daha da büyümemesi için bu talebi ret etti.
Taraftarımız Diyarbakır'da Olacak!
Diyarbakır sitelerinde ve bazı internet sitelerinde İl Güvenlik Kurulu tarafından,taraftarımızın maça alınmayacağı yönünde asılsız haberler yapılmıştır.
Bursaspor taraftarı her yerde olduğu gibi Diyarbakır'da da takımının yanında yer alacaktır.
yol uzerinden de baya gelicek destekcilerimiz vardi :) cesitli illerden .
sunlari yenelimde o Ataturke ve turk milletine kufur edenlerin facebook sayfasini katledicem , isterse irkci desinler .Yeterki bursam adam gibi oynayim sunlara dersini sahada versin ...
gerçi 5000 dedim ama 5000 hedefti tabi hayal gibi:)) ama 10 otobüs kalkıcak cuma günü stad önünden 500 garanti var.cevre illerden sahsi arabasıyla geleceklerde var. organize olup toplu gezerlerse değil dayak yemek mekanlarını başlarına yıkarlar diyarbakırlıların
gerçi 5000 dedim ama 5000 hedefti tabi hayal gibi:)) ama 10 otobüs kalkıcak cuma günü stad önünden 500 garanti var.cevre illerden sahsi arabasıyla geleceklerde var. organize olup toplu gezerlerse değil dayak yemek mekanlarını başlarına yıkarlar diyarbakırlıların
Hocam ne dayağı ne başına yıkması Futbol maçı oynayacağız savaşa gitmiyoruz. Bizim takım zaten diyarbakırdan kalite olarak çok üstün, gerginlik onların işine gelir. İnşallah kimsenin burnu bile kanamaz, dostluk kazanır. Provakotörler değil Türk futbolu kazansın.
quote:
Orijinalden alıntı: Timsah-16
quote:
Orijinalden alıntı: onlyone
Hocam ne dayağı ne başına yıkması Futbol maçı oynayacağız savaşa gitmiyoruz. Bizim takım zaten diyarbakırdan kalite olarak çok üstün, gerginlik onların işine gelir. İnşallah kimsenin burnu bile kanamaz, dostluk kazanır. Provakotörler değil Türk futbolu kazansın.
sen diyarbakır sitelerine girde neye gidildiğine bir bak
vali açıklama yaptı, taraftar gitmeyecek diye perşembe saat 9 da gima -adliye önünde toplanılıp valilik önüne gidilecek. gelmeyen bursalı kalmasın.
size açıkça söyleyebilirim.
bunu diyarbakırlı bir arkadaştan duydum. adamlara "futbol" deyince doğrudan bursaspor'a saydırıyorlarmış.
yani taraftarın alınmaması benim ümidim. yoksa çirkin olaylar yaşanabilir.
O gün futbol dışında herşey olucak gibi ama ne olursa olsun bursa puan bıraksın , bizde farkı açalım
diyerbakır kulübü şu anda çok büyük zorda millet başkanının bişelerden korkduğu için bazı açıklamalarda, beyanatlarda bulunmadığını zannediyor eğer bursapora yönetim olarak herhangi bir saygısızlık da bulunurlarsa işleri gerçekden zor ayrıca bizi yönetenlerinde allah belasını versin diyorum bir ilden bir ile giden taraftarların hala tartışması açılıyo anormallikler bekleniyo medyada bunu sinsi bir sırtlan gibi kolluyo ve malzeme yapmaya çalışıyo normal olanı bursapor taraftarlarının gidip maçı sakince izlemeleri gerekiyosa otellerde kalması diyerbakırı gezmesidir
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
diyerbakır kulübü şu anda çok büyük zorda millet başkanının bişelerden korkduğu için bazı açıklamalarda, beyanatlarda bulunmadığını zannediyor eğer bursapora yönetim olarak herhangi bir saygısızlık da bulunurlarsa işleri gerçekden zor ayrıca bizi yönetenlerinde allah belasını versin diyorum bir ilden bir ile giden taraftarların hala tartışması açılıyo anormallikler bekleniyo medyada bunu sinsi bir sırtlan gibi kolluyo ve malzeme yapmaya çalışıyo normal olanı bursapor taraftarlarının gidip maçı sakince izlemeleri gerekiyosa otellerde kalması diyerbakırı gezmesidir
katılıyorum, bu şekilde bu illerdeki esnaf da gelir elde eder...
Benim duyumlarıma göre Diyarbakırlılar kaç aydır bu maçı bekliyormuş..Özelliklede Pkk işin içine giricek ve mutlaka bir kaç kişinin ölümünden bahsediyorlar..Ayrıca Bursa taraftarları maça gitmiyecek diye biliyorum ben.Valilik izin vermedi..İnşallah dediklerim olmaz ama 2-3 aydır sadece bu maça hazırlanan taraftar yada terörist yanlıları hazırlık yapıyorlarmış..
quote:
Orijinalden alıntı: ssff_allthing
Benim duyumlarıma göre Diyarbakırlılar kaç aydır bu maçı bekliyormuş..Özelliklede Pkk işin içine giricek ve mutlaka bir kaç kişinin ölümünden bahsediyorlar..Ayrıca Bursa taraftarları maça gitmiyecek diye biliyorum ben.Valilik izin vermedi..İnşallah dediklerim olmaz ama 2-3 aydır sadece bu maça hazırlanan taraftar yada terörist yanlıları hazırlık yapıyorlarmış..
valla herşey karşılıklı, biz gidelim diye eylem yaparken arkadaşlarımız gözaltına alındı, bunu yapan emniyet müdürü ermenistan maçında olay cıkmasın diye "rica ediyordu". hele birşey olsun orda futbolcularımıza, ne orda onları yalnız bıraktıranlar kalır yerinde ne de seneye buraya gelince canlı insan döner geriye. devlet sahip çıkıyo acıyo veya göz yumuyo, bir şekilde onlar istediğini yapıyor ama biz gözaltına alınıyoruz.tek suçumuz anarşist olmamak, tek suçumuz terörist olmamak tek sucumuz türk olmak. ama o kadar da uzun boylu değil herşeyin hesabı sorulur.bursa halkı unutmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: onlyone
quote:
Orijinalden alıntı: ssff_allthing
valla herşey karşılıklı, biz gidelim diye eylem yaparken arkadaşlarımız gözaltına alındı, bunu yapan emniyet müdürü ermenistan maçında olay cıkmasın diye "rica ediyordu". hele birşey olsun orda futbolcularımıza, ne orda onları yalnız bıraktıranlar kalır yerinde ne de seneye buraya gelince canlı insan döner geriye. devlet sahip çıkıyo acıyo veya göz yumuyo, bir şekilde onlar istediğini yapıyor ama biz gözaltına alınıyoruz.tek suçumuz anarşist olmamak, tek suçumuz terörist olmamak tek sucumuz türk olmak. ama o kadar da uzun boylu değil herşeyin hesabı sorulur.bursa halkı unutmaz.
Emniyet müdürüne bak.Artistin önde gideni.Lan adi herif adam orada gözaltına alınacak ne yaptı.İnsan gibi deki,Burada beklemeyin,gidin tvden öğrenin de..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme