Şimdi Ara

İPHONE MIM OLayı Lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 3 g Aldım türkcellden Bu telefonun MIM OLayı ınsan vücudunun detaylarını gösteren bir program varmış bu konu hakkında detaylı bir bilgisye sahip olan arkadasların cevaplarını beklıyorum şimdiden tskler

Mosby's iTerms Flash Cards for Medical Terminology
    Memorize the prefixes, suffixes, and combining forms used to build medical terminology anywhere with iTerms for Medical Terminology for iPhone and iPod touch.

Netter's Advanced Head and Neck Flash Cards
    With its many complex structures, the anatomy of the head and neck is one of the most challenging areas of human anatomy to study and master.

Netter's Anatomy Flash Cards
    Using outstanding anatomical illustrations from Netter's hugely popular Atlas of Human Anatomy (4th Edition), Netter's Anatomy allows you to carry the bestselling reference for human anatomy on your iPhone or iPod touch.

Netter's Histology Flash Cards
    Take your understanding of histology one step further with this application from Elsevier and Modality.

Netter's Musculoskeletal Flash Cards
    Master the musculoskeletal anatomy and pathology you need to know. These 210 flash cards use outstanding illustrations created by, and in the style of, master medical illustrator Dr. Frank H. Netter to help you test your knowledge of bones, muscles, ligaments, tendons, and joints.

Netter's Neuroscience Flash Cards
    Enhance your understanding of key neuroscience concepts with Netter's Neuroscience Flash Cards for iPhone and iPod touch.

Zollinger's Atlas of Surgical Operations, Gastrointestinal: Lower
    The classic guide to general surgery procedures is now available for the iPhone and iPod touch.

Zollinger's Atlas of Surgical Operations, Gastrointestinal: Upper
    The classic guide to general surgery procedures is now available for the iPhone and iPod touch.

ve daha bircok program için;
    iTunes (Education) Link:http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewGenre?id=6017&mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 12 Ekim 2008; 20:00:51 >

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK

• arkadasım bu program itunes storede mevcutmu bi bilgin varmı

linkleri verdim oradan girebilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: livebaris

arkadasım bu program itunes storede mevcutmu bi bilgin varmı

edit: bu arada baslıgı biraz daha detaylı yazarsan daha cok kisi ilgilenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 12 Ekim 2008; 20:07:02 >

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
  • Arkadasım site acmıyor indiremiyorum programı ve Appple storede İtunesde ücretli diyor ben bunu nasıl telefonuma ındırebılırım ucretsız olarak
  • illegal yontemden nasil ulasabilirsin bilemiyorum ama itunes storeda ayarlarını yaptıysan eger cok rahatlıkla erisebilirsin. yada itunes store dan education kısmına gir ordan incele, benim hesabım iTunes Turkiye hesabı oldugu halde gorebiliyorum. evet malesef biraz pahalı bir yazılım seti, adedi 39,99 $

quote:

Arkadasım site acmıyor indiremiyorum programı ve Appple storede İtunesde ücretli diyor ben bunu nasıl telefonuma ındırebılırım ucretsız olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 12 Ekim 2008; 20:27:04 >

• bende zoolinger atlas upper ve lower için crackli link var istersen ama diğerleri için bilemiycem
  • tamam herhangi birtanesı yeterli bence onu nasıl temin edebılırım senden yardımcı olursan sevınırım telefonuma nasıl kurcam onu hıc bı bılgım yok bılgısayarcıyım anlıyorum ama ıphoneden anlamıyorum pek yardımcı olursan sevınırım arkadasım.
  • arkadaslar Bu MIM insan vücudunun detaylarını gösteren programı ücretsiz olarak iphoneme nasıl ındırebılırım yardımcı olursanız sevınırım
  • Arkadaşlar ben Bu ınsan vücudunun detaylarını gösteren bir program indirdim 39 dolar karsılıgında fakat sadece resim üzerınde gösterıyor Iphone Fogoraf kamera olayında yokmu yanı eline tuttugunda iphoneyi iskeletini gösterıyormuş MR misali varmı böyle birşeey indirdim bu programı ama birşey göremedim.:)

Arkadaşlar ben Bu ınsan vücudunun detaylarını gösteren bir program indirdim 39 dolar karsılıgında fakat sadece resim üzerınde gösterıyor Iphone Fogoraf kamera olayında yokmu yanı eline tuttugunda iphoneyi iskeletini gösterıyormuş MR misali varmı böyle birşeey indirdim bu programı ama birşey göremedim.:)

yok daha neler renkli ekoda çekiyormu iphone :)

senin gördügün şaka amaçlı yapılmıs videodan başka bişi değil.
  • steteskop var ama istersenciddiyim ben denedim harika kulaklıkla çalışıyor nabız kalp ölçüyor

iyi forumlar

İphone 3 g Aldım türkcellden Bu telefonun MIM OLayı ınsan vücudunun detaylarını gösteren bir program varmış bu konu hakkında detaylı bir bilgisye sahip olan arkadasların cevaplarını beklıyorum şimdiden tskler

dostum eğer telefonun jailbreakliyse aşağıdaki linkten netter's leri (musculoskelatal hariç) bulabilirsin. ben tıpta okuyan kardeşim için indirmiştim ve gerçekten harika uygulamalar. hatta kendini quiz bile yapabilirsin...

http://www.ingilizanahtari.com/downloads.php?do=cat&id=2

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcygt -- 11 Kasım 2008; 21:22:30 >

namı diğer
    2005~appo
    2006~kocyigit
    2007~mınaaa
    2008-kcygt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.