Şimdi Ara

Lego: Batman™ (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapım: Traveller's Tales

Dağıtım: Warner Bros. Interactive

Türü: Third Person Adventure

Platform: Pc, Ps 3, Ps 2, XBox360, Psp, Wii, Wireless, Nintendo DS

Çıkış Tarihi: Çıktı

Web:http://batman.lego.com/en-US/default.aspx

Konu: Lego: Star Wars'ın yakaladığı başarıyı yakalayacak gibi gözüken oyunun ilk videosu ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 14 Ekim 2008; 22:11:37 >

• Tam bir Batman hayranıyımdır ama bu kadar ciddi bir karakteri böyle bir oyunla madara etmek ne kadar doğru bilemiyorum doğrusu. Lego Batman mi olur yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Tam bir Batman hayranıyımdır ama bu kadar ciddi bir karakteri böyle bir oyunla madara etmek ne kadar doğru bilemiyorum doğrusu. Lego Batman mi olur yahu

Batman'in karizma da gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Tam bir Batman hayranıyımdır ama bu kadar ciddi bir karakteri böyle bir oyunla madara etmek ne kadar doğru bilemiyorum doğrusu. Lego Batman mi olur yahu

Batman'in karizma da gitti.

şunu bir izleyin arkadaşlar Batman çıkmaz sokakta
    bence bunun oyunu gelmeli

Batman vs Alien vs Predator

• Video süpermiş yaw.
  • ahhaha video güzel ustaca yapmışlar.
  • @venomtrk o videoyu da izlemiştim ya anlamıyorum nereden geliyor bu abuk sabuk fikirler hangi akla hizmet Batman'i Predator ve Alien' larla dövüştürüyorlar. Mis gibi kötü karakterler varken bunlara ne gerek var. Yakında Batman vs Spiderman diye bir oyun yaparlarsa hiç şaşırmam valla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence çok güzel olur, lego star wars da çok güzeldi. adamların kendilerine has bir espri anlayışları var, bunu da oyunun içine ufak ufak serpiştiriyorlar. bruce wayne de lego olarak çok hoş olacak bence...
  • Lego Batman'ın birde şu videosu var arkadaşlar

Lego Batman : Diamond Robery

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Video süpermiş yaw.
  • oyunu gözüm tutmadıda yukarıdaki video manyak
  • yakında spider man inde legosu gelir.
  • Lego Batmandan sonra çıkacak oyunlar:

lego süperman
    lego heman
    lego hitman
    lego max payen
    vs...
  • lego oyunlarını hiç sevmiyorum

•  Lego: Batman™ (ÇIKTI)

• Lego Star Wars çok başarılı bir seriydi. Bu da Lego Star Wars gibi olursa (ki olacağa benziyor) mutlaka güzel olur.
  • Lego: Batman'in hikayesi, Arkham Asylum adlı Gotham City'nin en azılı suçlularının tutulduğu hapishaneden büyük firarla başlayacak. Joker, Penguen, İki Yüz gibi çizgi roman ve tv serilerinden tanısığımız pek çok kötü karakter oyunda yerini alacak ve Gotham City'ye kaos getirmeye çalışacak. Karizmatik Batman olarak bizim görevimiz de onları durdurmal olacak. Bu görevimiz sırasında Batmobile, Batwing ve pelerinimiz gibi Batman filmlerinden aşina olduğumuz birçok ekipman ve obje emrimize amade olacak.

LB zaman zaman bir uçak simülasyonuna, zaman zaman da dar sokaklarda Batmobile'ımız ile toz kaldıracağımız bir yarış oyununa dönüşecek.

Ayrıca oyunda, Robin, Joker, Buz Adam gibi yan karakterleri de kontrol edebileceğiz...
  • aslında fena olmaz be bi fırsat verelim bu oyuna bence
  • Lego Star Wars u oynamamıştım ama çok övmüşlerdi.Bakalım bu nasıl tepki toplayacak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.