Şimdi Ara

500.000.000.000 Bizden kötüsü de varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

500.000.000.000 Bizden kötüsü de varmış

• Bunlarin bozuk paralari nasildir acaba?
  • BAŞLIĞI DEĞİŞTİRSEN İYİ OLUR..
    50 MİLYAR VAR LOL...
  • MATEMATİK BUNLAR İÇİN ÇALIŞIYOR..
    BENDE YUGOSLAVLARDA MATEMATİK NİYE BU KADAR İLERLEMİŞ DİYODUM...
  • bize bile komik geliyosa bi düşünün diğer milletleri ameikan olsun avrupalı asyalı adamlar 6 sıfırlı paramızı görünce ne kadar gülüyorlardır.
    tv de gördüğüm bi olay turistler elinde ki tl ile milyoner oldum diye bağırıyorlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak81

BAŞLIĞI DEĞİŞTİRSEN İYİ OLUR..
    50 MİLYAR VAR LOL...

500 milyar var LOL

• güzel arastirma olmus... bizimkilerde eski yugoslavya vatandaşı...göstereyim de nostalji olsun....Bu paralar cok kısa süre kullanıldı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almanyada başbakanında verdiği örnek 2 trilyon mark bir dolardı savaş zamanı
  • ÇOK ŞÜKÜR BİZ UNUTACAĞIZ O GÜNLERİ
  • Bu nasıl bir paradır yaw
  • Kağıt
  • Fake'tir bunlar , fotoşop falan yani
  • beterin beteri varmışşşşş
  • yaw bizden kötüsünün de olduğunu bilmek nasil rahatlatiyor değil mi insani! hafif gururlandiriyor bile.
    insanin, aciz bi canliyiz vesselam...

bizim parayla dalga olayi; avrupa parlamentosundan, yada onun gibi avrupali bir kurumdan simdi hatirlayamiyorum, memleketimize gelen birkac gorevliden biri bizim 5 milyonu masada yukarı kaldırıp digerlerine göstererek "milyoner oldum" geyiği yapiyordu, suratlarında bir sırıtış vardi ki insani deli yaraliyordu. düşününce onlara mi kiziyim kendimize mi bilemedim.. televizyondaki o kare hala aklimda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Aralık 2004, 22:23:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.