Merhaba arkadaşlar aracımı sattım kia sportage ve üzerine para katıp 1.300 civarında premium araç arıyorum. 2-3 seçenek arasında kaldım hangilerini önerirsiniz çok bilgim olmayan araçlar. Mercedes C200d Style paket CLA 200 Bmw 3.20 ied Peugeot 508 2020 üstü kasa Öncelikle benim gönlümde c200 vardı ama bu boş pakette geri görüş kamerası elektrikli koltuk yokuş kalkış desteği yok görünüyor.Aracı görüp inceleyemedim en çok bunu merak ediyorum. sonraki tercihimde görünümden dolayı cla200 ama kullanıcıları çok pazarlık yanlısı değil ve bence piyasası 200.000 kadar yüksekte çoğuda satılmıyor zaten. Bmw de motor olayından korkuyorum ben yanlama falan yapmam ama arada bir basarım yani normal kullanıcıyım aslında.150-200 km bandında bir bmw alsam sorun çıkartır mı acaba Peugot 508 de bu fiyat aralıgında çok yok gibi hem görünüş hem iç ambiyans olarak en çok beğendiğim model aslında. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar |
1200.000 - 1.300.000 e kadar hangi araçları önerirsiniz

-
-
up
-
Hiçbiri.
Bu fiyat aralığında alacağınız araçlar yüzünüzü hiç güldürmez. Hem hasar kaydı yüksek hem kmleri çok yüksek sanayiden çıkarmayacak araçlar olurlar. C200d 1.6 Dizel komple motor yaparsınız yine dikiş tutmaz, satamazsınız da. CLA200 bu paraya alınan arabadan hayır gelmez. 320i ED Yüksek KM hasar kayıtlı N13 motorlu araçla sanayiye abone olursunuz.
İlla Premium araç olacak takıntınız varsa C Segment HB Modellere yönelin. 1.3 M Bandına, 2016-2017 model Audi A3, BMW 116d veya 118i, Mercedes A180d gibi araçlar nispeten alımı daha kolay, saydığınız modeller kadar yormayacak fakat yine de potansiyel masraf açma ihtimali olan araçlar. Ayrıca bu araçların parça fiyatları da yüksek. En ucuz parça fiyatları ise Audi'dedir.
Audi A3'te DSG Şanzıman kavrama, volan, mekatronik vb gibi arıza yaşatma riski var. Alınca kenarda min 80k tutmak lazım.
BMW'de 118i'lerde 90k km sonrasında turbo değişimi, su eksiltme gibi problemler için yine en az 90-100k masraf olur.
BMW 116d'de ise 150k km sonrasında triger zinciri ve yağ pompası değişimi için 100-120k masraf çıkarma ihtimalini göz önünde bulundurun. Ayrıca Kronik V Kayışı Sesi + Krank Kasnağı gibi parçaların değişimi de yağ bakımı ile birlikte min 25-30k tutuyor.
Mercedes A180d'de ise sorun yaşatmayacak Renault 1.5 dizeli var, iyi bakıldıysa, şanzıman kavrama bitene kadar büyük dert açmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X