Şimdi Ara

HONDA CBR 125 R NASILDIR ARKADAŞLAR??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
2
Favori
218.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Honda cbr 125 r almayı düşünüyorum 6 taksit 6 bin ytl ye bu fiyata bu nasıl bir de kullanan arkadaşlar görüşleri nelerdir?

     HONDA CBR 125 R NASILDIR ARKADAŞLAR??


     HONDA CBR 125 R NASILDIR ARKADAŞLAR??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 1 Mayıs 2007; 13:38:39 >



  • Ben kullanmadım ama Honda adı zaten herşeyi anlatmaya yetiyor.Kullananlardan da 200 km ye yakın hızlara çıktığını ,güzel bir araç olduğunu duydum.Sağlam ve güzel bir motor sorun çıkaracağını hiç sanmam.
  • 2007 kasasi guzel , ayrica baslangic icinde ideal....
  • abicim ne 200 ü
    200 km/h hıza ulaşması için en başta 2 zamanlı olması lazım.
    bunların en sızları 130-140 km/h civarı.
    ben olsam 6 milyara buna vereceğimi 500-600 cc 4 silindirli motor alırdım.
    cbr125 güzel ama çok pahalı
    quote:

    Orjinalden alıntı: serhatti

    Ben kullanmadım ama Honda adı zaten herşeyi anlatmaya yetiyor.Kullananlardan da 200 km ye yakın hızlara çıktığını ,güzel bir araç olduğunu duydum.Sağlam ve güzel bir motor sorun çıkaracağını hiç sanmam.
  • 130-140 mı? hocam onlar bayıraşağı rekorlar br 125 ten biraz hızlı titanla yada cgl 125le aynı hıza sahip. sadece gösterişli. (aslında gösterişli de değil küçücük çelimsiz bir motor)
  • Motora yeni başlayanlar için hafif olması yönünden bi kolaylığı var, motoru da güçlü değil o yüzden sakin bi motor. Şehir içi kullanıma yeter de artar bile ama yok ben gezerim şehir dışına çıkmak isterim diyorsan max hızı 130, yırtılsa 140 olduğu için kullanışsız olur. Çok kaliteli bir motor, düşünce grenajın pahalıya patlaması bir dezavantaj YBR125 gibi motorlara göre. Artık tercihine göre seç, şehir içi kullanacaksan, hızı bana yeter diyorsan ve supersport seviyorum diyorsan gayet uygun bi motor. Dönüş kabiliyeti de tabi ki diğer supersport'lara göre daha yüksek hafif olduğu için
  • son hız dedim zaten
    quote:

    Orjinalden alıntı: ReBeR

    130-140 mı? hocam onlar bayıraşağı rekorlar br 125 ten biraz hızlı titanla yada cgl 125le aynı hıza sahip. sadece gösterişli. (aslında gösterişli de değil küçücük çelimsiz bir motor)
  • 200 mü. o bisiklet 200 km yi ancak 600rr ın arkasına bağlanırsa görebilir.
  • O zaman da fazla devirden dolayı motoru yanar Lastikleri yere değdirmemen lazım başka yolu yok Motor ancak 130 yapar ama heyecan istemeyen sakin sürücüler için yeterli yani, bisiklet falan demek pek doğru gelmiyor bana ne bileyim sevmiyo olabiliriz tabi ama bu da CBR125 alanları aşağı görmek gibi oluyor, sonuçta herkesin CBR600RR alacak parası yok.
  • lastikler bisiklet lastiği gibi incecik ve çok çelimsiz. o yüzden
  • Yok ben anlıyorum ve ince oluşunun bir supersport olarak göze hitap etmediğine katılıyorum ama direk aşağılar gibi "bisiklet" demek yanlış geliyor bana (bu arada sözüm buradaki arkadaşa değil genel, başka yerlerde gördüm aşağılar gibi bisiklet diyenleri) Bende CBR125 falan yok kendim için demiyorum ama eğer CBR125'im olsaydı ve bu yazılanları okusaydım sinirim bozulurdu. İnsanlar neden cbr125 alır: parası yoktur ama supersport seviyordur sağlam bişey olsun diyordur, macerada hızda gözü yoktur bu bana yeter şehiriçi süreceğim diyordur. Bu gibi nedenler işte. Şimdi bu motoru aşağılamak alanları da küçümsemek anlamına gelir ki hiç de hoş birşey değil. Sadece bu yüzden dedim, bunun lastikleri ince tipi hoşuma gitmedi bisiklet gibi falan dense daha yumuşak ve daha iyi olur kişisel görüşüm
  • Sanki herkesin bütçesi zx-14'e yetiyormuş gibi bir durum var burada.Sonuçta klasmanında iyi bir motor ve kullanınca yerine göre 125 cc'nin bile büyük zevki var.Çok az benzinle bütün gün sizi taşıyan,trafikte kalmayan,eğlenceli bir aracınız oluyor.Sağlam,dayanıklı ve masrafsız ha param var diyorsan gider Hayabusa alırsın.ama küçük motor demek zevk vermiyor demek değildir.Eğer öyle olsaydı scooterlar hiç satılamazdı.Bence klasmanında çok iyi bir motor.
  • 125cc ve 4 zamanlı motorlardan en sağlamı denilebilir. Lastiğin küçük olması zaten göze hoş gelmese de performans olarak kötü yönde etkilediğini sanmıyorum sonuçta bunu Honda mühendisleri tasarlıyor. CBR1000RR'yi de yapan aynı kişiler, küçük lastik koyarken bi bildikleri var diye düşünüyorum. Neyse canım eğer üzerine biraz daha koyup 7000YTL'ye temiz bi 2.el Hyosung GT250R veya sıfırını 9000YTL'ye alamıyorsanız CBR125 güzel motor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ReBeR

    lastikler bisiklet lastiği gibi incecik ve çok çelimsiz. o yüzden


    Lastik + kendisi de incecik.. Honda motosikletleri arasında en beğenmediğim motor..

    Başlangıç için CBF150 alın derim.. Sonra yükseltirsiniz..

    Ben scooterla başladım.. 100cc - 125cc(YBR125) - 250cc (Honda Twister) derken geçen CBR600F imi aldım..

    Acele etmeyin.. Herşey sırayla.. Tecrübe ederek yükseltin motoru..
  • bu araç 4 zamanlı tek silindirlidir.

    13 beygir gücü var.

    en fazla 155 yapar diye okumuştum.

    yeni başlayanlar için ideal.

    bende yeni başlayacağım için epey araştırdım.

    yalnız mayısta 2007 modeli çıkcak ve enjeksiyonlu




    quote:

    Orjinalden alıntı: sonix!

    abicim ne 200 ü
    200 km/h hıza ulaşması için en başta 2 zamanlı olması lazım.
    bunların en sızları 130-140 km/h civarı.
    ben olsam 6 milyara buna vereceğimi 500-600 cc 4 silindirli motor alırdım.
    cbr125 güzel ama çok pahalı
    quote:

    Orjinalden alıntı: serhatti

    Ben kullanmadım ama Honda adı zaten herşeyi anlatmaya yetiyor.Kullananlardan da 200 km ye yakın hızlara çıktığını ,güzel bir araç olduğunu duydum.Sağlam ve güzel bir motor sorun çıkaracağını hiç sanmam.







  • ben sadece şekil için bu motorun alınması taraftarı değilim. imkan yok 155 yapamaz 130 u geçemezz kullandım çünki. yani bunun şekli yerine cbf 150 almak daha mantıklı. hem daha ucuz hem daha kalıplı. ve bu motor cgl ile aynı performansta ve 2 katı pahalı. bence meraklılara iteleme yöntemi. ben cgl 125 kullanmıştım ve toplam 300 km durmadan gittim. ve hiç sorun çıkarmadı. yani bu durumda su soğutma olmasının bir dezavantajı yok aksine olmaması sorun çıkarmadıkça daha iyi. yani kıacası bu motor özent.den başka birşey değil!
  • valla param olsa direk hiç düşünmeden alırım hondanının ekonamik ve güzel bi tasarımı ve ufak olması yeni racer kullananlar için avantaj alıcaksan ya CBR 125 R al yada CBF 150 oda güzeldir hemen hemen boyutları Cbf 250 ile aynıdır rahat ve konforludur.
  • iyiki paran yokmuşhayatının en büyük hatasını yapardın valla.
    quote:

    Orjinalden alıntı: fbilker1907

    valla param olsa direk hiç düşünmeden alırım hondanının ekonamik ve güzel bi tasarımı ve ufak olması yeni racer kullananlar için avantaj alıcaksan ya CBR 125 R al yada CBF 150 oda güzeldir hemen hemen boyutları Cbf 250 ile aynıdır rahat ve konforludur.
  • Arkdaşlar yorumların için sağolun bazı arkdaşlar 125 -130 km geçmez diyor performans egozla bu işi halledebiliriz diye duymuştum bir de ilk kullanıcılar vede supersportlarda cbr 125 ideal diyorlar üstüne biraz araştırdım gidip bayiğinde canlı canlı gördüm resimde cılız duruoyor fakat canlısı çok farklı .
  • valla bizde cbr diğer adıyla titan var 5 yıldır çekmediği aziyet kalmadı hala çalışıyor ama şuna dikkat et yeni hondaları bir coğu çin malı üretim mesela 150 cc de cin malı ve ayakla calıştırma kolu yok akü biterse kaldın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.