Şimdi Ara

Hepsiburada iyice kendini bozmuş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 4 iş günü önce hepsiburada dan bir duvar saati şipariş ettim.Kargoyuda şubeden teslim aldım.Ancak ne kargo adam gibi paketlenmiş nede saat anlatıdıgı gibi üzerinde bir marka adı bile yazmıyor.
    50 lira degerinde aldıgım alüminyum kaplama cam saat resmen Allah'a emanet gelmiş.Ne bir hava yastıgı ne bir yalıtım malzemesi hiçbir şey konmamış karton kutunun yarısı boş...

İlk başta n11 den aldım kargo bedava diye.Kargoya asla para vermem normalde ancak gel gör ki n11 de amatör bir satıcıya denk geldim.O bile yatılıtım malzemesi koymuş ama saatin alt tarafına koymuş Saat boydan boya kırık geldi.İlk kez kargo tutanagı tuturup 3 gün para iadesi için bekledim...

Neyse hepsiburada nasılsa güvenilir diye hepsiburadadan saat alıyım dedim.Çünkü 1 yıl kadar önce 20tl lik saate bile hava yastıgıyla kargolayıp yollayan bir şirketti hepsiburada.Ancak siparişi pazar vedim kargoyu perşembe teslim aldım...Hemde ürün biraz kirli geldi üzerinde marka adı yok...

İşin özeti nasıl olsa benden alacak çomarlar diyip hem kargo parası geçiren hemde adam yerine koymayan hepsiburadan bundan sonra sittin sene hiçbir şey almıycam.

Bazıları şimdi diycek hepsiburada çok güvenilir diye ben cep telefonumu n11 den aldım.
    Artık herşeyi n11 den alıyorum sizde öle yapın çünkü kargo bedava

• Amazon
  • Kar küresi alacaktım ve bu tür sitelere baktım 50-60 TL'ydi. Bir hediyelik eşya dükkanına gittim 25 TLden aldım.

Yani gidip dokunarak, görerek almanız daha mantıklı ve ucuza gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı HepsiBurada mı yazıyor, yoksa başka firma mı?

2 gün önce HB'den kitap sipariş ettim, bugün sorunsuz geldi. Biraz da şans işi olsa gerek.
  • ürün alırken satıcısının hb olmasına dikkat edin.
  • 3500 TL lik Tv aldık 15 gün oldu halen uğraştırıyor.Hemen teslim televizyonu 8 gün sonra gönderdi.Neyse dedik teslim aldık bir de ne görelim hem daha küçük bir tv hem de daha alt bir model.İade oluşturup ertesi gün geri gönderdim.Ben cumartesi kargoya verdim , ğpazartesi kargodan teslim aldılar ve halen ürün para iadesi için onay vermediler.Telefon edip soruyorum işleminiz devam ediyor diyorlar.Kardeşim ne işlemi siz bu ürünü kargodan teslim alırken kontrol etmiyor musnuz ? Ürün sağlam mı , gönderdiğiniz ürün mü diye.Şimdi bunlar bana dese ürün hasarlı geldi kırık geldi v.b..ANlayacağınız bulaşmayın bulaşanları uyarın halen uğraşıyorum nerdeyse kredi kartı ödeme günü geldi ama yok .SAnırım bir pislik çıkaracaklar.

Bu arada yazacaklara baştan söyleyeyim ürün HB kendisinden alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugiacar -- 8 Aralık 2016; 18:53:28 >
  • Kargo tutanağı nasıl tutturdun hocam?
    İmza attırıp ve ya parayı alıp hemen gidiyor kargocular, paketin açılımını beklemiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum yine şeyi yemiş
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, benim EFSANE CUMA adı altında yaptıkları fiyaskodan tedarik sürecinde bekleyen 2 adet ürünüm iptal edildi. Daha yeni oldu bu olay.. Ne kadar uzun bir süre beklediğimi duyanlar olsun istedim ve buraya yazıyorum. Beklemenin karşılığı ise ürün iptali. Paramız işletiliyor bir süre boyunca ve ürünler azımsanmayacak oranda iptal ediliyorlar. Tüketiciye bu kadar saygısızlık olmaz. Çok yüksek indirimler yaparak ürünleri müşteri gözünde cazip hale getirtip satıyorlar.. Gerek kendi dükkanlarından olsun.. Gerekse diğer pazar dükkanlarından.. ve ürünlerin bir kısmı iptal oluyor.. Milyonlarca müşterisi var bu adamların( hala var mı?) Milyon kişide 50.000-100.000 insana bunu yapsalar ve parasını askıda iken işletseler.. Ne büyük bir kar elde ediyor olmalılar.. Öyle değil mi? Yok mu devletimizin buna bir çaresi? Mağduruz.. Her zaman ki gibi.. Bu arada ek bir not.. EFSANE CUMA dedikleri şey, yabancılarda BLACK FRIDAY adı altında olan bir indirim günü. Yani Kara CUMA.. Bizim mübarek Cuma günümüzü karalamak için bilinç altında oluşturulan bir kavram. Onu tükçeleştirir iken EFSANE CUMA yapmışlar.. Bunu da ayrıca belirtmek istedim.

• hocam amazondan alışveriş yapılabiliyor mu ya ? bize gelirken sıkıntı çıkıyormuş genelde diyorlar.. aliexpresten yapıyorum arada ama amazon hiç yapmadım. birde inceliği kuponu indirimi cartı curtu varsa pm pls :)
  • ChevyLacetti kullanıcısına yanıt
    Burda bakabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/m_99980530/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.