Şimdi Ara

Evga 1080 GTX FTW veya Asus Strix 1080 GTX OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki karttan birisini alacağım. Ama çok kararsız kaldım. Evga'nın müşter desteği süper onu biliyorum. Ama Asus da az da olsa stok olarak daha hızlı değerlerle geliyor. İkisinim de fiyatı aynı. Ama karar veremedim hangisini almam gerektiğine.

Önerilerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 8 Aralık 2016; 3:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kararımı EVGA'dan yana verdim arkadaşlar.

• Tekrar düşün.

https://forum.donanimhaber.com/evga-gtx-10xx-serisi-kartlardaki-ciddi-sorun--121397355

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada sözü geçen sorunlar giderildi. EVGA ile direkt görüştüm.

3 sorunu vardı:

Siyah ekran ve %100 fan
    Aşırı ısınma ve alev alma problemi
    Bir de termal pad yoktu.

Siyah ekran problemi zaten temmuz gibi çözülmüştü. Aşırı ısınma ile ilgili Vbios güncellemesi çıktı. Ayrıca son olan modellerde yani revizyonlarda artık termal pad de direkt fabrika çıkışlı geliyor. Yoksa kesinlikle düşünmezdim. Üstelik telefon açarak konuştuğum EVGA yetkilisi o kadar ilgiliydi ki (Amerika) çok da detaylı anlatarak yardımcı oldu. Üstüne mail de attı o yüzden EVGA gözümde daha da bir ön plana çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 8 Aralık 2016; 12:6:59 >
  • Size termal padli yeni revizyon göndereceklerini garanti ediyorlarsa ne ala, yoksa ciddi problem olur .
  • Amazon'dan alıyorum. Ancak aldığım ürün eğer son ürün değil ise direkt EVGA değiştirebileceğini söyledi. Bu ürünlerin seri numaraları kutularının üzerinde yazıyor değil mi?
  • Evga her zaman hayalimdi. Urun Turkiye`ye geldigi an hemen GTX760 almistim. Simdi GTX780 Referans kart kullaniyorum. Her daim mutluyum, en ufak sorunda ilgileniyorlar tavsiye ederim. Kutu icerigi konusunda epey zengin Belki de bu beni cezbediyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TREMİLA_ -- 8 Aralık 2016; 20:9:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVGA GTX 1070 SC
    4 yıl önce açıldı
    Satılık Evga Gtx 1080 Tİ Ftw3
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç kere yazdım, bir daha yazmayacğaım kesinlikle STRIX al, başına bela almak istiyorsan evga birde üstüne ftw alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick72

Size termal padli yeni revizyon göndereceklerini garanti ediyorlarsa ne ala, yoksa ciddi problem olur .

Ürün bugün geldi. Thermal pad ve son güncellemeler her şey mevcut. Sorun yok çok teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TREMİLA_

Evga her zaman hayalimdi. Urun Turkiye`ye geldigi an hemen GTX760 almistim. Simdi GTX780 Referans kart kullaniyorum. Her daim mutluyum, en ufak sorunda ilgileniyorlar tavsiye ederim. Kutu icerigi konusunda epey zengin Belki de bu beni cezbediyor bilmiyorum.

Bugün geldi kardeşim sağol. Ben de EVGA aldığım için çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Kaç kere yazdım, bir daha yazmayacğaım kesinlikle STRIX al, başına bela almak istiyorsan evga birde üstüne ftw alabilirsin.

Strix kesinlikle güzel bir kart. Ama EVGA FTW birçok açıdan beni daha çok cezbetti. Başa bela almak diye bir durum yok. Biraz bilinçli bir araştırma yapmak yeterli. Eğer fabrikadan direkt thermal pad çıkışlı ürün almasaydım muhtemelen iade ederdim. Ama em Amazon güvencesiyle, hem de konuştuğum müşteri hizmetlerinin samimi ve çözüm odaklı yaklaşımlarıyla elime geçen karta bakınca kesinlikle pişman değilim.

Problem yaşayan herkesin yazılarını okudum bu arada. O yüzden uyarın için çok teşekkürler. Asus Strix alan da kesinlikle pişman olmaz. Mükemmel bir kart. Ben sadece biraz fazla seçiciyim :)

• Siz bosverin hocam dogru tercih yaptiniz. Bana da zamaninda cok laf ettiler ama hic pisman olmadim. Hayirli olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.