Şimdi Ara

Lotr Kitaplarının daha erken çevrilmesi için yardımınız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şimdi kısaca lotr'un orta dünya tarihine ait olan 12 ciltlik bir seri var. Bu serinin türkiyedeki hakları ithakiye ait. Ancak çevirmeye 2023 yılında başlayacaz diyerek bize küfrettiler. Sizden bekletimiz Lotr'u seven sevmeyen herkesten eğer facebook hesabınız varsa ithaki sayfasına girip bazı mesajlar atmanız.''Lotr'un orta dünya tarihine ait 12 ciltlik eser'' yazarak kendinizce ne zaman çıkar daha erken çıkamaz mı neden bu kadar geç gibi gibi bişeyler yazıp rahatsız edin belki daha erken çıkarırlar hiç umudum yok ama

sayfa linki:

https://www.facebook.com/ithakiyayin/

iki kelam bir şey yazsanız bile yardımı dokunabilir. Şimdiden Teşekkür ederiz tüm lotr sevenler olarak

Seri bu işte:

Facebook'un en sevdiğim sayfası, Türkiye'deki en önemli LOTR Sayfasıdır çok etkilidir. Bunlar dediğimi yapsa belki 10.000 kişi de mesaj atabilir yani.

Altta kitaplara ve ithakiye attığım mesaja ait 2 tane görsel var. Onlar burada zaten var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 7 Aralık 2016; 15:0:35 >

• Bor kaplamalı kuşe kağıda basacaklar.

Edit:Eser pahalandı dolar düşünce yazacaklar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 7 Aralık 2016; 14:35:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 ne ya. Ciddiler mi?

Ben bu seriyi merakla bekliyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    Bu kitaplar bitmemiş öykülerden çok farklı. Şuana kadar çevrilmiş hiçbir lotr kitabıyla alakalı değiller. Dİrek orta dünya tarihi bunlar. Ne kadar çok kitap o kadar iyi. BU kitaplarda neler neler vardır şimdi ya..
  • 2023e kadar dil öğrenip okursun :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler önemli olan buraya mesaj atmanız değil oraya mesaj atmanız. Çok kolay 3 dakikanızı almaz valla. Facebook hesabınız varsa girin rahatsız edin. Rahatsız edin yeter. Buraya atmayın oraya atın beyler lütfen.
  • Hafız ne diyelim yaz göndereyim

Edit 1 : gönderdim yanıt bekliyorum.

Edit 2 : Yanıt geldi 2023 dediler,neden bu kadar uzun süre var dedım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsignAce -- 7 Aralık 2016; 15:28:14 >
  • bir de bitmeyecek başlayacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • InsignAce kullanıcısına yanıt
    ben herkes aynı şeyi yazarsa etkili olmaz diye düşünüyorum. Bilmiyorum ama aynı metini robot gibi atmak etkili olur mu ? Rahatsız edin talep edin yeter diye düşünüyorum. Ama olmaz belki metin de atmay başlayabiliriz. Change.org ye kadar götürecem ben bu işi.
  • Çenç gibi gereksiz bir işe girersen ithakiye söver çevirileri inadına yaptırtmam

Ben farklı yazdım ya sıkıntı yok.

• 2023 e kadar ingilizce öğrenip kendiniz okuyun daha iyi
  • Lord of the ring asigi olarak bende mesaj atacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Lord of the ring asigi olarak bende mesaj atacagim

tamam biraz garip ve anlamsız bir cümle olmuş olabilir ama sen şimdilik onu boşver de mesaj at. Hadi boş durmayalım beyler elden ele elden ele yardımcı olmayanları mesaj atmayanları uyaralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

Lord of the ring asigi olarak bende mesaj atacagim

tamam biraz garip ve anlamsız bir cümle olmuş olabilir ama sen şimdilik onu boşver de mesaj at. Hadi boş durmayalım beyler elden ele elden ele yardımcı olmayanları mesaj atmayanları uyaralım.

Mesaj attim, bir kitabi 2017 de cikacak dedi ama net bir tarih belli degilmis

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    benle dalga mı geçmiş 2023 derken ? Çok sevinirim yemin ederim. Mesajın fotosunu buraya da atsana başka yerlere de atacam da.
  • Bana da 2023 dedi hafız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

benle dalga mı geçmiş 2023 derken ? Çok sevinirim yemin ederim. Mesajın fotosunu buraya da atsana başka yerlere de atacam da.

Dalga gecmis demek ki :D

Edit: bi dakika ya benle de dalga gecmis herhalde, bir adet cokarmak istiyoruz derken sadece bir kitap mi demek istemis acaba, troll lan bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasasa671 -- 7 Aralık 2016; 16:10:28 >

• Hayır da serideyalnız lotr 3lemesi ön plandayken bu kitaplar ne kadar iyi olabilir ki
    Ayrıca mail attım, serinin adı "Botr" olması için 2023 ü bekleyeceklermiş.

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

• Çok merak ettim simdi ya :-(

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.