Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu foruma katki saglamak cidden suc.Veletlerle ugrasacak degilim.Gelmis veletlerden birisi konuda zirliyor yok copy paste mis yok suymus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 18 Ekim 2016; 13:56:19 >

• İşte bu yaw bıze lazım olan seyler bunlar
    Peki mısal msı karta asus bıosu yukledık bıze ne gıbı artısı olacak 10xx serısı ıcın?Zaten voltaj kılıdı yuzunden butun 10xx serısı kartlar asıl oc potansıyelıne ulasamıyor kıramadılar gıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AF08D056 -- 17 Ekim 2016; 23:02:41 >
  • Şimdi ben yüklicem olduki hata oldu ne yapıcaz ? birde neler değişti ki ne gerek var tekrar custom room atmaya açıklarsan belki kafamıza yatar. ?
  • Bu arada her ihtimale karsı yanınızda yedek bır ekran kartı bulundurmanızda fayda var.Bir sorun cıkarsa attıgınız bıos ıle ılgılı ekran gelmez.Yedek kartı takıp yedek uzerınden asıl karta bıosu tekrar atabılırsınız.
    Not: Aynı sey İGPU ile oluyorda olabılır.Denemedım bılemeyecegım.
    Arkadas yazmayı unutmus fakat sorumluluk her zaman yapana aittir
  • Konu için teşekkürler.Güzel bir rehber olmuş.Ancak benim aklıma takılan bir soru var.msi gtx 1070 gaming x kullanıyorum.Nasıl bios update yapabilirim ? Tecnopat'ın paylaştığı videoyu biliyorum.Ancak orada resmi siteye girip bios indiriyorlar ama ben girdiğim zaman herhangi bir bios çıkmıyor.Onların paylaştığı bios dışında bir bios var mı bunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Konu için teşekkürler.Güzel bir rehber olmuş.Ancak benim aklıma takılan bir soru var.msi gtx 1070 gaming x kullanıyorum.Nasıl bios update yapabilirim ? Tecnopat'ın paylaştığı videoyu biliyorum.Ancak orada resmi siteye girip bios indiriyorlar ama ben girdiğim zaman herhangi bir bios çıkmıyor.Onların paylaştığı bios dışında bir bios var mı bunu merak ediyorum.

https://www.techpowerup.com/vgabios/
  • Bu biosları nereden aldınız ? Neye yarar neye yaramaz hiçbir bilgi yok custom biosmu nedir sadece copt paste yapılmış gibi duruyor yoksa ekran kartına bioa nasıl yüklenir Google yazsan ordada cıkıyor bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 18 Ekim 2016; 13:38:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum o veletleri neden kafaya takıyorsun onlar anca konuşur sen emek verip hazırladığın rehberi silme lütfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

dostum o veletleri neden kafaya takıyorsun onlar anca konuşur sen emek verip hazırladığın rehberi silme lütfen.

Aylar once tovbe etmistim karinca kadar katki saglamam diye simdi tekrar anlamis oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.