Şimdi Ara

Futbol katili Pep Guardiola düşmanları derneği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
20.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maine Road

    @-RAUL

    Kardesim herkes madridli demedim zaten.
    + olarak burdaki insanlarin cogu denayeri gsye nasriyi bjk ye gondermedi diye nefret ediyor. Futbol umurlarinda degil. Umarim sen de o dusuncede degilsindir benim sitemim buna. Eger boyle degilsen(iz) tabi ki saygim var

    Bu forumda düşmanlık ve fanlık yapılan isimler var.

    Ronaldo, Mourinho, Zlatan, Real Madrid gereksiz sevilen.

    Messi, Barcelona, La Liga, Guardiola yersiz eleştirilen isimler.

    Konuyu açan arkadaş neden sevmediğini belirtmiş. Sevip sevmeme durumuna biz bir şey diyemeyiz.

    Her konuda saydığım şeyleri övüp, ikinci saydığım şeyleri eleştirenleri blockla geç hocam.
  • Pep Guardiolanin Sampiyonlar Ligindeki basarisinin nedeni, Busquets ve Messidir. Messiden dolayi rakipler cikamaz. Busquetste ataklari baslamadan bitirir.

    Kroosun ayrilmasinda Pep Guardiolanin hatasi ne? Adam Neymari istemis. Neymari alma, yerine Götzeyi transfer et. Götzeye Kroosun 3 kati maas ver. Sonra Kroos 15 milyon euro istesin, denge diye verme sonra ayrilsin. Suclu Guardiola.

    Eto'o Barcadan ayrildiktan sonra İnterde 1 sene futbol oynadi. Ronaldinho son senesinde bitikti. En iyi zamandan Barca para kazanarak kurtuldu. Pep sayesinde. Yaya Toure, Busquets, Xavi ve İniesta ortasahasinda en fazla yedek olurdu. Yedek kalmayi istemedi. Bastian bitikti.Pep sayesinde kurtuldular. Para kazandilar. İbrahimovic kovuldu. Yine suclu Guardiola.

    Jupp Heynckesin takimi Pepin Barcasiyla birlikte gördügüm en iyi takimdi. Dogru ya dogru. O kalsaydi, 2 Sampiyonlar Ligi daha kazanabilirlerdi. Bloklamadigim tek Realli üye söylemis. Pep Guardiola batirdi, o sayede bedavadan 2 Sampiyonlar Ligi aldiklarini. Aynisini bende söylüyordum. Pep taktik dehadir. Piqueli Alvesli Busquestsli Xavili İniestali Messili Barca jenerasyonunu o seviyeye cikaran kisidir. Aynisini bende söylüyorum derken Guardiolanin kötü oldugunu söylemiyorum. Almanlarla doku uyusmadi demek istedim.Almanlar fizigi cok önemser. Pep Guardiola önemsemez. Onlar Rijkaard Barcasi gibi bir takim istiyorlardi.Fizigin daha iyi oldugu. Pepi hic getirmeyeceklerdi. Pepe Münihte basarili diyemesem de basarisiz da demem. 3 lig sampiyonlugu kazandi.M. Citye gitti. Kaldigi sürece, ligi acik ara yapacak. Messi ve Busquets olmadan Sampiyonlar Liginde basarili olmasini zor görürüm. Munih 500 milyon euro harcayip Pepin istediklerini alabilirdi. 500 milyon dokunmazdi. bile onlara.Volkswagen,Allianz, Adidasin takimi. M.Cityde istedigi transferleri yaptilar. Transferlerinin hepsi de birbirinden güzel ve nokta atisi. 2 tane bek kaldi, seneye 2 de üst düzey bek alirlarsa, cok daha iyi seviyeye gelirler.


    M.Cityi Guardioladan öncede biliyoruz. Aguero, Silva, Kompany, Toureyi aldilar, hala o transferlerin kaymagini yiyorlardi. Yillardir güclenmeyen takimi Pepin getirdigi nokta ortada. İngiltere liginde takim tutmuyordum. Artik M.Cityi destekliyorum. Barca ve PSG kadar maclarini izleyemesemde, destekleyeceğim.

    Ronaldo, Avrupa Sampiyonasinda futbol bile oynamadi. Ronaldo, Messiden daha iyi dediler. Sevilla varken bir oyuncu Besiktasi tercih etmez. Denayeri vermemekle de cok dogru yaptilar. Denayerin pozisyonu Baltanin pozisyonu. 1 kez bile kendi pozisyonunda oynamadi. Kesici degil, hava toplarinda iyi degil diyorlar. Bu adam sweeper. Hamle stoperi degil ki kesici olsun. Turkiyede hamle stoperi oynattilar. Sonra City neden vermedi?

    Real ve Ronaldoyu cok abartiyorlar. Real 2000 baslarinda en iyiydi. Dogru ya dogru. Artik futbolda güc bile degil. Cünkü eskiden büyük harcama yapiyorlardi. Artik herkes büyük harcama yapiyor. Realin bir esprisi kalmadi. Suarezden A.Gomese kadar hepsi daha az paralara Barcayi sectiler. Taraftarlari Pepin M.Cityi batirmasini bekliyor, yoksa basarili olamayacaklarini biliyorlar.

    Ronaldo Messinin bir rakibi olsun diye sisirilmis bir oyuncu. 31.5 yasini bitirdi. Surada 1 senesi kaldi. Sakatliklar simdiden basladi.




  • pep dünyanın en iyi tdlerinden.futbolcular gibi td lerin oyun anlayışı da sıradanlaştı.nasıl sisko ronaldo, ibrahimovic gibi özel futbolcular azalıp sıradan düz oyuncular cogaliyorken td ler icin de durum gecerli.oynattıkları futbol sıradan ve birbirinin aynısı.

    takımların maçını izlesen ve bu kimn takımı desen kimse bilemez, öyle bir sıradanlık.


    bu adamın futboluna iyi veya kötü demiyorum.ama cityi izlesen bu pep in takımı dersin.herkesten farklı olması onu özel kılıyor ve saygıyı hak ediyor gercekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC884C3 -- 4 Eylül 2016; 11:58:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ronaldo, Mourinho, Zlatan, Real Madrid gereksiz sevilen.

    Messi, Barcelona, La Liga, Guardiola yersiz eleştirilen isimler. "

    Bu ne la adam sevdiklerine bunları niye sevmiyorsunuz sevmediklerine bunları niye seviyorsunuz demiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RAUL

    "Ronaldo, Mourinho, Zlatan, Real Madrid gereksiz sevilen.

    Messi, Barcelona, La Liga, Guardiola yersiz eleştirilen isimler. "

    Bu ne la adam sevdiklerine bunları niye sevmiyorsunuz sevmediklerine bunları niye seviyorsunuz demiş



    Yok hocam yanlış anladın

    Sevmemek-sevmek ayrı bir şey. Burada biri Ronaldo fanıyım Messi'yi sevmiyorum dese ona bir şey demek bana düşmez. Forumda ilginç bir uslup var. Sevmiyorum demiyorlar da direk çöp diyorlar. Hani oyununu beğenmezsin, bana hitap etmiyor dersin anlarım da adını böyle duyurmuş isimlere çöp demek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aga o forum dili sen ona ne bakıyorsun o forumun eğlencesi şakası.. Bir oyuncu senin takımındaysa en iyisidir rakipteyse çöptür
  • Ekle beni de . Makine gibi çalışan ,avına atılan bir kaplan gibi atak yapan münihi düşürdüğü hallere bak . Realle barcelonayla eşleşmesi şanssızlıkmış ondan alamamış clyi beyefendi. Heynckes barcelonanın üzerinden geçerken barcelona b ile maç yaptı sanki ben 21 senelik hayatımda heynckes bayerni kadar dominant takım görmedim ,guardiola bayerni ise büyük maçlarda süt dökmüş kedi gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz hocam o efsane Münih tam futbol anlayışını değiştiriyordu dünyanın daha sonra bu kel geldi yeniden tiki taka embesil ispanyol futboluna döndük tüm İspanyol takımlarından da futbolundan da bu ekolü (Barcelona tiki taka) oynatan hocalardan nefret ediyorum.Conte-Mou hocam bu sezon EPL de madara ederler umarım bu futbol katilini
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

    Ekle beni de . Makine gibi çalışan ,avına atılan bir kaplan gibi atak yapan münihi düşürdüğü hallere bak . Realle barcelonayla eşleşmesi şanssızlıkmış ondan alamamış clyi beyefendi. Heynckes barcelonanın üzerinden geçerken barcelona b ile maç yaptı sanki ben 21 senelik hayatımda heynckes bayerni kadar dominant takım görmedim ,guardiola bayerni ise büyük maçlarda süt dökmüş kedi gibi.

    Neyse ki Ancelotti sayesinde tekrar o dominant takımı göreceğiz. Şöyle geçmişe bir tekrar bakayım dedim Avrupa arenasında Jupp döneminde neler yapmışlar diye öncelikle Jupp LVG'den çöp bir Bayern almış Almanya liginde 3. olan, Şampiyonlar liginde daha ilk turda İnter'e elenen. Jupp'un geldiği ilk sezon adamlar Real Madrid'i yarı finalde eleyip, finalde Chelsea'ye penaltılarla yenilmiş ki çoğumuz o maçı hatırlar. Drogba sayesinde maç bir gidip bir gelmiştir. Önce penaltı yaptırmış, Cech penaltıyı çıkarmış, sonra 90. dakika kafa golü atmıştır Drogba. Sonrasında Bayern penaltılarla kupayı kaybetmişti. Sonraki sezon sadece Javi Martinez ve Mandzukic'i transfer etmiş, sırası ile Arsenal, Juventus ve Barcelona'yı tokatlamıştır. Yarı finalde Barcelona'dan gol yemeden 7 tane itelemiştir 2 maçta. Sonrasında kupayı almışlardı.

    Ertesi sezon Pep gelmiş daha ilk turda Arsenal'e elenecekken aptal kaleci Şezni daha maçın 3'te 1'i biterken kırmızı görmüş. Sonrasında Ancelotti'nin Madrid'i gelmiş toplamda 5 tane itelemiş Pep'e, gol dahi atamamışlar. Ertesi sezon Barcelona itelemiş yarı finalde. Ondan önce ise Porto, Shakhtar gibi basit takımlarla oynamışlar. En son sezonu ise Atletico Madrid itelemiş bunlara. Aslında yine 1. turda Juventus'a kaybedecekken, Juve o 2. maçta 0-2 öndeyken maçı kaybetmişti son 30 dakikada. Şans işte.

    Dünya futbolu Pep gibilerinden acilen kurtulmalı. Ayın 10'unu iple çekiyorum. Zlatan ve Mourinho'nun, Pep'i tokatlamasını.




  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de juppa seninle devam etmeyeceğiz dedikten sonra işini daha iyi yapmasına hayranım . Adam ayrılacağını bildiği halde cl kupasını aldı . Beckenbauer pişman mıdır acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bedavadan CL aldık demedim. Pep son 15 senenin en efektif olabilecek takımının içine ettiği için başımıza bela olmayı bırak kendi evlerinde 4 tane yediler bizden dedim. Bu da Pep'in "dehası". Daha karşısına bile çıkmadan Barcelona'yı övmeye başlayarak önden moral sıfırlayacak kadar karaktersiz bi hocadır kendisi. O yüzden kendisinden önceki Münih Barcelona'yı perişan ederken kendisi "Barça böyle iyi, şöyle güzel" diye zırvalıyordu.
  • Ekle benide.

    Bende nefret ediyorum tiki taka sistemiymiş pabucumun sistemi bittiğine ve çöktuğune sevindik.

    İyi TD her yerde iyidir sen 10 takım gez 1 inde başarılı ol ondan sonra en iyi teknik adam bu öyle bir şey yok Bayern kariyerinde bize ne seviyede nasıl bir TD olduğunu gösterdi butun turnuvaları domine eden Bayern gibi bir takımı çökertti Barçada ki sistemi getirdi ve noldu başarısız oldu işleyen bir sistemin parçasını bile değiştirsen sekteye uğrar ama sistemi değiştirirsen darma duman olur aynen öyle oldu.



    @ImPerspektif

    Aynen böyle yazmak lazım maç skor tarih ve detay rakamları görunce arkadaşlar ayılır herhalde.
  • Bu kel herifi sevmem.

    Ama her başarılı insan gibi gereksiz ve yok etme amacıyla yerden yere vuruluyor.

    En ufak başarısızlıkta "yaa ben demiştim" yazıları havada ucusuyor ve bu sanırım insanları tatmin ediyor.

    Futbol katili olabilir ki bende oynattığı futbolu sevmem ama günümüzde başarılı olan Mourinho,Simeone gibi adamlarında pek pozitif oynattıgı söylenemez. Tamamen tarz meselesi. Mourinho,Simeone defansif oyunla kazanıyor,Pep pas oyunuyla. Oynattıkları futboldan bağımsız olarak başarılarını degerlendirmek lazim.

    Bayern dönemi gerçekten de başarısız geçti ama aynı şekilde efsane bir Barça yarattı. Zaten hiç bir teknik direktör gittiği her yerde başarılı olamaz.

    Beni de ekle orası ayrı. ama dedigim gibi yılmaz vural muamelesi yapmak da gereksiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekle

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • altın harflerle yaz beni.böyle adamlara prim verilirse daha çok görürüz ama olsun bazı milletler o kadar sabırlı değil.
  • Eklenmıştır
  • Ekle hocam.
  • Ulu reyızden de destek geldı. Tabı bu adam da ablamıyor futboldan...
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adaam kendı kabul ettı sıstemın yaratıcısı kendı olmadıgı oyuncuların etkılı oldugunu.
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekledım arkadaslar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.