Şimdi Ara

İlk kez yenildim :?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her insanın hayatında kötü dönemleri vardır.Bende kötü dönemlerimden birini yaşıyorum.Bu yaşadığım en kötüsü olabilir.Ama herşeyden önce şükür etmek lazım daha kötüsü olabilirdi,hayatını kaybeden,engelli kalan insanlarımız var bunlar onları yaşarken bizim hayata küsmemiz doğru olmaz.Gelelim benim yaşadığım kötü duruma.Ben boksla ilgilenen biriyim ama öyle çok derin bir şekilde değil fakat antremanlarımı aksatmam.Çok da sokak kavgası yaptım hiç yenilmedim tabii bu övünülecek bir şey değil ve bu yaptığım kavgalar hep savunmaydı gidipte kimseye diklenmedim büyüklük taslamadım.Çünkü biliyordum birgün birinin canını yakarsam başka bir gün biride benim canımı yakar.Adalet ve haktan yana hareket etmeye çalıştım.20 yaşındayım,sabah bakkala giderken herifin biri hızlı bir şekilde motorla caddeden geçti bende kendimi birden geri atım çarpabilirdi bana.O anlık sinirle noluyo lan dedim.Adam motoru durdurdu daha sabahın körü.Kendimde değilim.Kaskı çıkardı bana mı dedin lan dedi ? Bende kavga çıkmasın diye yok abi sana demedim dedim.Zaten ayağımda parmak arası terlik yani kavga modunda değilim.Adam sinirle üstüme doğru yürüdü o kadar yaklaştıkı vurma mesafesine geldi bende bir anda paniğe kapılıp gard aldım ve yumruk atmaya yeltendim ama inanın benim gibi birinden o denli aptalca bir yumruk beklenmezdi.Yani kapasitemin belki de %30 zunu bile kullanmamıştım.Sanki o an bildiğim her şeyi unutup,bir anlık rahatlığa kapıldım.Yumruğum boşa çıktı herif beni aldı sağa sola salladı kafamı lamba direğine 2 kez vurdurdu.Anlım açıldı,burnum morardı şişti.Ve yere yığıldım.Adam motora atladı gitti.O kadar gururuma dokunmuştuki bu olay o kadar depresif bir hale soktu ki ne yapacağımı bilemedim.Aynaya baktığımda öfkelenmiştim işte o an gücüm gelmişti.Fakat adam yoktu.Adamı aradık bulduk ne kötü bir talihtir ki adam babamın arkadaşının oğlu çıktı tabii adamla biz birbirimizi tanımıyoruz.Ama aynı mahalledeyiz.Adam benden babamdan özür diledi.Adam 26-27 yaşındaymış ve o da dövüşcüymüş.Babamın elini öptü al abi kır kafamı dedi senin oğlun olduğunu bilsem yapmazdım dedi bizden özür diledi.Ama ben o adamla ringe çıkıp her şey hazır modda adam akıllı bir rövanş için kafamda düşünceler kuruyordum.Çünkü o darbeleri alacak adam değildim.Burun gitti iyice yamuldu,ameliyat olucam hemde estetik.Zaten iyi bir halde değildi burnum belki şimdi çok daha iyi bir yüze sahip olucam çok şükür tabii ki yinede.Masrafların bir kısmını adamın babası karşılayacak.Ama içimden yenilmek veya hazırlıksız yakalanıp yenilmek bana çok koymuştu.Şu an mahallede eminim herkes bu olayı konuşuyor çünkü burası böyle bir mahalle aa işte boksör diye takılan çocuk dayak yemiş.Sokak kavgası adamı böyle yapar eminim bu tarz cümleler arkamdan konuşuluyor.Durum bu yaşananlar böyle ne yapacağımı bilmiyorum.Bu yazıyı okuyan herkes farklı olacağı her türlü görüşe açığım.Hee bu arada adamla bir daha konuştum dedim senle bir daha kapışmak istiyorum ringde o da sen bana yaklaşamazsın bile dedi hemen indiririm dedi.Yara ala ala daha da güçlenirsin dedi.Ama şunu da biliyorum ki sağda solda şöyle dövdüm böyle dövdüm diye anlatmıştır.Bunu da biliyorum eminim yani.En içten şekilde yaşadıklarımı sizlerle paylaştım.Düştüğüm psikolojik ve fizyolojik durumu az çok tahmin ediyorsunuzdur...

• yukarı...
  • sende özgüven eksikliği var. hayat dövüşten kavgadan ibaret değil. kusura bakma ama 3 kuruşluk sürüngenler hariç kimse senin dayak attığını ya da dayak yediğini şeyine takmıyor... Dünya senin etrafında dönmüyor. insanların kendi dertleri, anne babaları kardeşleri sevgilileri var. bu ülkedeki insanların yüzde 150 si hayatlarının birkaç noktasında bir başkasından dayak yiyorlar. varsın herif sana saldırmış olsun. sen gidip onu ringin zeminine sokabilirsin. insanlar sana kocaman gözlerle suni saygılar duyarak bakabilirler. bu neyi değiştirecek? nereye kadar bu gazla yaşayacaksın?

kimin senin hakkında ne dediği önemli değil; önemli olan ailen, sen, senin kendini hayatta nasıl bir konumda var ettiğin....
  • lixt11 L kullanıcısına yanıt
    Sen bu kafa yapısıyla çok dayak yersin. muhtemelen de yiyeceksin. Sonra bu olanları kaldıramayacak ve ilaçlara, kimyasallara bulaşacaksın. Bunlar da çözüm olmayacak ve muhtemelen sonun intihar ile sonuçlanacak.
    Sporcu olmak gibi bir niyetin var ise, bu kafa yapısına sahip bir insandan sporcu olmaz.

Neyse...

Şundan emin ol o adam bahsettiğin gibi sağdan solda şöyle dövdüm böle parçaladım muhabbetleri yapmıyordur. Bunlar tamamen senin kafa yapınla ilgili uydurduğun senaryolar.

2.ci yorumdaki arkadaşın söylediklerini de dikkate al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen insan gurur yapar yada bir olay onuruna dokunur. senin de bu olay bu şekilde sana cok dokunmuş belli ki.

once dövüşmek üzerine bir düsünelim. adam kafanı saga sola vurduysa boksör degil, kickbo-kafes dövüsü tarzında bir spor yapmış. 2. dövüşmenizde de yine seni yere gömebilir.

2. olarak da olaya bakış açın saplantılı bir hale gelmiş. bir kere ilk yumrugu sallayan sensin. madem dövmeyeceksin neyine yumruk sallıyon. oyle sallanmaz boyle sallanır o yumruk demiş. üstelik 28-29 yasındaki biri kas yapısı olarak 20 yasındaki birinden daha saglamdır. kasları daha oturmuştur.

bazen hayata gülüp geçmesini bilmen lazım. bir muhabbette "saolsun adam kafamı iyi dagıttı, iyi ders oldu bana" demeyi becerebilirsen, bu olayı hayatın bir cilvesi olarak görebilirsen daha rahat atlatırsın. adam ne kim yada ne olursa olsun, gelmiş özür dilemiş. bazen bükebilme ihtimalin olsa da bükemedigin bilegi opeceksin. evet bir ihtimal dövebilrsin onu. ama onun yerine tevazu ile yaklaşırsan belki bir arkadas kazanırsın.

bazen büyük kavagalardan büyük dostluklar çıkar ki bu adam da anlattıgına gore mert birine benziyor.

• yasin genc biraz asi fikirlilik var ,mesela ben olsam, hic bulasmazsim korktugumdan degil, cekindigimden degil o kadar bos adam varki su dunyada hic gerek yok

sana gleince kenidni cok magrur goruyon amma velakin anllatigin gibi biri olsan bu olayi zaten hic gurur yapmazdin es gecerdin, oncelikle kendinle yuzles dusundugun kadar olgun degilsin, bu bir eksiklik degil bilakis yeni yeni olgunlasiyorsun, olayi unut, ofke kontrolude senin sporundaki en onemli etkenlerden biridir, ileride kariyerinde bu olayin ne akdar onemli oldugunu sana ne cok sey ogrettigini anliyacak ve hic yenilmemis olsan kim bilir ne rezil duruma dusecekken boyle bir olay sayesinde kendini yetistirdigini anliyacaksin , sadece beni de degil digre yorumcularda benzer seyler soylemis,

lutfen kendini bi dayak atma makinesi olarak gorme , akillisin, adil, efendi adamasin ama daha ogrenecegin cok seyler var, sakin takilip kalma

bunu hazm etmekte erdemdir, git o a adamla arkadas ol ne guzel ayni mahallede ayni kafa yapisina sahip iki sporcusunuz, (sozde diyecem cunku gercek spordu kavga etmez)

• Dejavu yaşadım. Bende şuan 21 yaşındayım.
    Lise 1.sınıfta (15 yaşındaydım sanırsam) coğrafya hocasından çok kötü dayak yemiştim ve o değil ben okuldan atılmıştım.
    Hâlâ kin besliyorum.Karşıma çıktığı an, onu gördüğüm zaman direk bana yaptığının 2 katını ona yapıcam. Tüm okula rezil olmuştum. Dalga geçenler olmuştu okulda onlarada ayrı gıcığım.

Seni çok iyi anlıyorum. Anlattıklarım csb değildi. Hala kin duyuyorum o şerefsiz herife.

Not: hırsını sevdim. Baya hırslı birisin. Öfkeni kontrol edersen daha iyi olacaksın. Patlayacağın anı iyi ayarla. Yukarıda sporcu kimliği vs diyenlere aldırma bende sporcuyu ve bu kin 5-6 yıldır sürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    ilk ss
    18 yıl önce açıldı
    Hayatımda ilk defa
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cocuk lisansliysa eger sana yaptigi suctur suc duyurusunda bile bulunabilirsin.

• Kimse yenilmez değildir. Bu olaydan ders çıkarmalısın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.