Şimdi Ara

Babam Emniyet Kemerine Karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi arabam varken unutmadıkça mutlaka takardım. Şimdi arabam yok daha önce de söylediğim gibi. Bazen işe giderken babamın arabasını kullanıyorum, onu da bırakıyorum. Geçen bindik arabaya, ben hemen emniyet kemerini taktım ki takmaz olaydım. Bir başladık kavga etmeye. Şehir içinde hiçbir insan emniyet kemeri takmıyormuş, ben taktığım için millet bana gülermiş Ayrıca boşuna zaman kaybettiriyormuş benim emniyet kemeri takmam. Şok oldum tabiki ben. Hayır bir de kendisi eski bir öğretmen-okul müdürü. Bütün insanların takmaması bunu doğru yapmaz dediğimde daha çok sinirlendi, en son olay "tamam bir daha senin arabana binmiyorum" dedim ve arabadan indim öyle kapandı. Sonra dedim başka birşeye sinirlenmiştir o yüzden kızmıştır.
    Akşam bir daha aynı konuyu açtım ki baktım gerçekten böyle düşünüyormuş. Sonra da tabiki arabasızlık zor geldiği için, bir de babadır haklıdır dedim ve artık onun yanında takmıyorum
    Ancak gerçekten sokaktaki çoğu adamın düşüncesi böyle. Millet ne der diye o kadar çok gerekli şeyler yapılmıyor ki. İnsanlar için herşeyden önce millet ne der düşüncesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baban haklı.Emniyet kemeri süt çocukları içindir.
  • kardeş baban bir çomar mı
  • Arabadan fırlayan arapların videolarını izlet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yaşadığım şehirde yaklaşık 10 yıl önce bir trafik şube müdürü vardı.Adam kimseye nefes aldırmadı herşeyi takip ettirip çatır çatır cezalar kestirdi babamda o zaman 2 defa kemerden ceza yedi.Şükür o günden beri alışkanlık oldu 100 metre öteye bile gidecek olsa kemerini takar.Eskiden ceza yemeyim diye takardı şimdi kendimi güvende hissetmiyorum diyerek takar.
    Herkes nizami ve kurallara uygun araç kullanıyordu dolmuşlar 1 tane bile ayakta yolcu alamıyorlardı.
    Bana göre herşey güzel ama sonradan ne oldu biliyor musunuz?
    İnsanlar ceza yedikçe öfkelendi,dolmuşçular balık istifi dolduramayınca öfkelendi,deli gibi çalışmak zorunda kalan trafik polisleri öfkelendi en sonunda bu adam sırf işini çok iyi yaptığı ve sıkı takip ettiği için kimseye yaranamadı ve gönderildi o adamdan sonrada gelenler bu kadar sıkı iş yap(a)madı.
    Peki şimdi durum ne?
    Tam bir kaos.İşten çıkıpta 2-3 kilometrede ötedeki evime varana kadar etmediğim küfür kalmıyor sinir stres sahibi oluyorum,en az 1 kere kaza tehlikesi geçiyorum,sağ şerittten U çeken tipler,akıcı trafiğin olduğu yerde yola çift park yapanlar,insan konservesi otobüs ve dolmuşlar,kural tanımaz şöförler vs vs...
    600 metrrelik tek yön yolda karşımdan 6 tane adam geldi siz düşünün.
    Özetle kural tanımıyoruz,kurallara uyanları taciz ediyoruz ve en acısı işleri yoluna sokmaya çalışan layıkıyla işini yapan insanları engelliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EMNİYET KEMERİ DEĞİŞİMİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir musibet bin nasihattan iyidir. Canı acırsa takar belki..

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Bir musibet bin nasihattan iyidir. Canı acırsa takar belki..

Canı acısa da takmaz, onun için imaj herşeyden önemli malesef. Hatta bana emniyet kemeri kullanmak istediğim için sen emniyet kemerine takmışsın, takıntılısın diyecek kadar ileri bir hastalık. Ayrıca bırak kendisinin takmasını dediğim gibi bana izin vermiyor. Yoksa bırak kendisi takmasın, benim için çok da önemli değil.

• Ben genelde unutuyorum takmayı belki de şehir içinde takmaya üşeniyorum bilemiyorum ama şehirler arası yola çıkınca insanları kemer taktıklarını görüyorum benimde takmam lazım canım daha kıymetli diyerek takıyorum normalde alışkanlığımız olması lazım arabayı,aynaları kontrol etmek gibi ama nerede biz Türklerin başına illa ki kötü bir şey gelmesi lazım bu alışkanlığı kazanmak için.

Orijinalden alıntı: hakan0403

kardeş baban bir çomar mı

Aslında diğer meselelerde mantıklı bir insandır ancak bu meselede nedense inanılmaz derecede mantıksız.

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Şimdi bir çocuk buluyorsun cebine 5-10 lira koyuyorsun ve gittiğiniz yol üzerinde bir yer belirleyip orda önüne atlamasını söylüyorsun.
    Arabaya biniyorsunuz sen kemeri takıyorsun hiç tartışmadan gidiyorsunuz ve çocuk fırlıyor sen freni köklüyorsun, babanın kafası biraz hasar alacak ama olsun.

Sen de naptın be Taktırmazsa taktırmasın. Zaten şunun şurasında ne kadar onun arabasına binicem. Çok geçmeden inşallah alıcam kendime bir araba.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.