Şimdi Ara

OKUL YÜZÜNDEN SAĞLIĞIMDAN OLUYORUM SANIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite 1.sınıfım. Ekim ayından beri türlü türlü dışlanmalara maruz kaldım. Gerek sanalda, gerek reelde. Bu beni çok üzdü açıkçası. Lise hayatım bile daha iyiydi. İlk dönem derslerin olduğu her gün gittim. 2. dönem ise haftada 1 ya da 2 gün gidiyorum o da ailem üzülmesin diye. 3 gün üst üste gittim vizeler vardı, okula gittikçe psikolojik olarak çökmemin yanında sağlığıma da etkisi oldu. Kalbim sık sık çarpıntı yapıyor, karnımda nabız atma hissi oluyor 2 gündür. Okula gittiğim gün hayattan ümidi kesiyorum resmen. Oradaki tiplere dayanamıyorum. Genelde bir köşeye çekilip kulaklığı takıp ya kitap okuyorum ya sözlüğe bakıyorum. 1 arkadaşım var, okula servisle geldiğim için erken geliyorum. Arayıp erken gelebilir misin okuldayım diyorum, yok diyor bilmem ne falan. İçten içe onu da sevmiyorum ama başka kimsem olmadığından katlanıyorum.
    Size dün yaşadığım bir örnek vereyim mesela taze taze.

1.5 ay önce 2 kıza bir şey sormuştum. Biriyle okulun 2.haftası tanışmıştım, bölümün face grubunda bir kızla yazın yazışıyorduk o tanıştırmıştı, okulun 4. haftası ağır ayıp etti bir daha konuşmadım onla. Neyse, işte biraz sohbet ettik kızlarla ben bir şey sorunca.
    O günden sonra 1 2 kez konuşmuşuzdur. 4 gün önce servise çantayı koydum indim aşağı sıcaktı hava. O kızlardan biri de oradaydı selam verdim konuştuk biraz. Dün de ben tekli koltukta oturuyordum, kaç gündür adam akıllı uyumuyordum, gecesinde de alkol almıştım yorgundum baya. Sol yanımdaki koltuk boştu. Aynı kız tam oturacakken gördüm, gördüğümü farketti ve mimiklerinden "of yine mi bir şey diyecek bu salak" diye düşündüğünü anladım. Bir şey demedim uyuklamaya devam ettim. İnmesine yakın uyandım, bir şey demeden indi zaten.

Böyle şeyleri çok yaşadım okula başladığım günden beri. En tazesi bu. Kıza cinsel, sevgisel bir şey hissetmiyorum örnek olsun diye anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 5 Nisan 2016; 18:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam
  • Okul devlet okuluysa en azindan yemeği ucuzdur.
    Ben senin durumunun okulda yemek yiyemeyen haliyim. Her gun gidiyorum ama.
    Aileye yük olmasi da cabasi

• TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    Evet devlet okulu. Yemekhane 1.5 lira. Eskiden yemekhanede tek başıma yemek yemek çok koyardı ama artık koymuyor. Bomboş bir masaya oturup besleniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Evet devlet okulu. Yemekhane 1.5 lira. Eskiden yemekhanede tek başıma yemek yemek çok koyardı ama artık koymuyor. Bomboş bir masaya oturup besleniyorum.

Sen yine oturup yiyebiliyosuns ben aç aç eve dönüyorum evden yiyorum yemekhane8.5 lira

• Konuya bekleniyorsunuz yarı loser kankilerim. Ben ise tam loserım.

• loserlıkla alakası yok en azından benimkinin ben hiç kimseyi sevmiyorum ve gerizekalı buluyorum herkes de bunun farkında.kimseyi samimi bulmuyorum şahsen herkes ikiyüzlü bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheLoser1 kullanıcısına yanıt
    8,5 lira nedir. küfür gibi.
  • kardeş şu okulu bırak kurtul daha fazla devam etmez böyle haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

Konuya bekleniyorsunuz yarı loser kankilerim. Ben ise tam loserım.

Sen dış görünüşünden; ben de zekâmdan memnun değilim işte ne yapalım böyle doğduk.
  • Yaş kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Yaş kaç ?

3 yaşında üni 1 e gidiyor

• @sessizsimetri Hocam konuşmuştuk zaten. Her gün düşünüyorum neden devam ediyorum diye. Ama gittiğim yerde de aynı şeyler olacak belki. Eğer tıpı kazansaydım sevdiğim bölüm olduğundan böyle şeyleri kafaya pek takmazdım gibi geliyor. Belki de orada güzel arkadaşlıklar kuracaktım, bilemem. Bildiğim tek şey istemediğim bölümde, dışlandığım bir okulda okuyor olmam.
    @Gokhan Bende zeka da yok. Zeki biri olsaydım 11 binden 20 30 binlere gerileyip ikinci senemde Kocaeli Hukuk'a girmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 5 Nisan 2016; 19:35:38 >
  • kardeşim biraz aklın varsa kimseden iyilik bekleme tek takıl boşver kim ne düşünürse düşünsün. kimse ile de muhabbet kurmaya çalışma, kimseyi arama bırak onlar seni arasın.

4s kuralı için cinsiyet farketmiyor.
    önüne geleni sömür herkesten faydalan. Hayat böyle

• Bende çok şey yaşadım üninin ilk yılında seninkine yakın şeyler ama kendimi törpüledim nietzsche diyor ya beni öldürmeyen acı güçlendirir diye hayatı sorgulaman için büyük bir fırsatın var okulunu tamamen bırakma kolay derslerinin hepsini ver + 1 ya da 2 tane orta seviyeli dersini ver.
  • Nerde kalıyorsun

Edit: servisleymiş görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 5 Nisan 2016; 19:51:48 >
  • @çengelliiğne Zaman geçsin diye konuşuyorum insanlarla hocam, daha doğrusu konuşmaya çalışıyorum. Bu da bir menfaat.

@R.P Mcmurphy Evet üniversiteye başladığımdan beri hayatı sorguluyorum. Öncesinde hiç ölmeyeceğimi düşünürdüm resmen. Tabi bunda Six Feet Under'a başlayıp bitirmemin etkisi de var.

• hocam odtü nasıl sene ordayım
  • Süper

• Ben okul yüzünden sağlığımdan oldum fiziksel olarak. Hoca(!) sınıf sussun diye sınıf defteriyle masaya hızlıca vurdu ben de öğretmen masasının önündeki masadaydım ani yüksek sesten dolayı akustik travma olmuş sol kulağım çınlıyor hala 15 gündür. Hayatım alt üst oldu. Yüksek seslerde kulağımı hırpalıyor silah atarken kullandıkları kulak tıkacından alıp teneffüslerde takıcam artık. Tedavisi de yok bu olayın. Hala kabullenemiyorum olaya bak. İnşallah geçer en kısa zamanda. 7/24 tüplü tv gibi tiz bir ses var kesintisiz.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 5 Nisan 2016; 21:33:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.