Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (2317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94.345
Cevap
388
Favori
3.461.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23152316231723182319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RX 480

Hocam aciliyeti yoksa aliexpressten rock zircon veya xiaomi piston 3 alabilirsin. 100$lık kulaklıklara taş çıkartan ürünler. İncelemeler için audiobudget.com u inceleyebilirsiniz

Hocam internetten alışveriş yapmıyorum ürünlerimi inceleyerek alırım ve biraz da acele ediyorum. Earpodsun android cihazlardaki bazı uyumsuzlukları olmasa direk alıp geçeceğim ama bu sorunlar beni düşündürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • classmanxx kullanıcısına yanıt
    İnceleme için teşekkürler 1 adet siparişimi geçtim

• Ben s7de earpod ve samsung kulaklığı yan yana kıyasladım ve lunu söyleyebilirim ki earpodun sesi çok az daha yüksek ve bassı yine çok az miktar daha iyi. Fakat kumandası çalışmadığı için samsung kullanıyorum.

• Cartmen kullanıcısına yanıt
    sadece romanya icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RX 480

Ben s7de earpod ve samsung kulaklığı yan yana kıyasladım ve lunu söyleyebilirim ki earpodun sesi çok az daha yüksek ve bassı yine çok az miktar daha iyi. Fakat kumandası çalışmadığı için samsung kullanıyorum.

Earpodsun kumandasındaki tüm komutlar mı çalışmıyor hocam? Mikrofon çalışıyor mu? İkiside aynı fiyatta earpods mu samsung s7 kulaklığı mı önerirsiniz? Her ne kadar Kumandası çalışmasa da sanki earpods daha iyi gibi geliyor bana.

• BCANG kullanıcısına yanıt
    kontrol ettim

• Ses açma ve kısma tuşu çalışmıyor gerisinde sıkıntı yok mikrofonu çalılıyor hatta samsung music uygulamasında kullanırken çağrı yanıtlama tuşuna peşpeşe 2 kez basınca sıradaki şarkıya da geçiyor.

kardeşim bende hard reset attım telefona. şuan için kapanma hiç olmadı. acaba düzeldi mi bilmiyorum en iyisi geri vereyim
  • S7 Edge kullanıyorum ve telefonumdan çok memnunum Allah'a şükürler olsun. N11'in 11.11 kampanyasından 2.574 TL'ye aldık Samsung Türkiye garantili. Şans işte biz o gün aldık sonra dolar malum Şimdi en düşük 2.839 TL'ye gördüm yine N11'de. Her neyse telefonun süresini ve forumdaki son 50-100 sayfayı sürekli okuyup konunun sıkı takipçisi olduğumu belirtmek için bu mesajı atma gereği duydum Telefonu neredeyse 2 gün boyunca şarj etmedim. Değerler aşağıdaki gibi.

6 saate yakın ekran süresi, 2 saat telefon görüşmesi, 31 dak. 30 sn. internet gezintisi, 30 dk. instagram vs. sonuçlar bu şekilde. Package disabler uygulamasını kullanmıyorum. Sadece batarya düşmanı facebook uygulaması devre dışı diğerleri yüklü (twitter,instagram,whatsapp) Bunun yerine facebook lite kullanıyorum tarayıcıdan girmiyorum yani face'ye. Tarayıcı olarak da samsung'un kendi orjinal tarayıcısını kullanıyorum ve böyle bir tarayıcı varken chrome kullananlara hayretler için de bakıyorum. Özetle telefondan çok memnunum maşallah, bataryasının hakkını veriyor

Kamera lensi camı aldım bende. Bakalim ne zaman gelecek

• samsung s7 için ekrana tam uygun film varmı?spigen kılıf kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: goran87

samsung s7 için ekrana tam uygun film varmı?spigen kılıf kullanıyorum

Bestskinever diye bir site vardı ordan alanlar memnundu.

• Merhaba Arkadaşlar geçen gün S7 Edge Silver aldım. Telefonda VoLte özelliğini kullanmak istiyorum ayarları VoLte açık olacak şekilde yaptım sim kartım da destekliyor ama Türk Telekomun uygulamasından VoLte servisini aktifleştirmeye çalıştığımda cihazınız desteklemiyor diye hata alıyorum ve servis aktifleşmiyor. Müşteri hizmetleriyle de görüştüm onlarda sorunu çözemedi incelenmesi için kayıt oluşturdular göstermelik
    Daha önce buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyphros

Arkadaşlar bir konu hakkında ivedi yardıma ihtiyacım var, uzun zaman sonra ios tan tekrar android e geçtim. Soeunum şu:
    Tüm ses ayarlarını (zil sesi-bildirim-medya vs) senkronize şekilde ayarlama şansım yok mudur? Zira ana menüden fiziksel tüştan zil sesini kısıyorum, bildirim sesi kısılmıyor gün içerisşnde çok dık değiştirdiğim için bu iş çok canımı sıkıyor.

Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Yok mu arkadaşlar fikri olan?

• quote:

quote:

Arkadaşlar bir konu hakkında ivedi yardıma ihtiyacım var, uzun zaman sonra ios tan tekrar android e geçtim. Soeunum şu:
    Tüm ses ayarlarını (zil sesi-bildirim-medya vs) senkronize şekilde ayarlama şansım yok mudur? Zira ana menüden fiziksel tüştan zil sesini kısıyorum, bildirim sesi kısılmıyor gün içerisşnde çok dık değiştirdiğim için bu iş çok canımı sıkıyor.

Yok mu arkadaşlar fikri olan?

öyle bir seçenek mümkün değil. touchwiz'in eski sürümlerinde vardı sanırım hem zil sesi hem de bildirim sesi beraber kısılıp açılırdı ama kaldırmışlar bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozansah -- 13 Aralık 2016; 8:50:48 >

• quote:

Acaba yanlış mı anladım?

Fiziksel tuştan yani telefonun size göre sol kısmındaki ses +/- tuşlarına bastığınızda zil sesini kısabildiğiniz gibi bildirim sesini de kısabilirsiniz.

• Arkadaşlar Merhaba,

Dün S7 siparişi vererek aranıza katılmış bulunmaktayım.

Araştırdığım kadarıyla tamperli camların çoğu ekranı kaplamıyormuş, ufak geliyormuş. Ekranı tam kaplayan tamperli cam bulup kullanan varsa adını veya linkini paylaşabilir misiniz rica etsem ?

Ayrıca kılıf önerilerinizide beklemekteyim.

Teşekkürler.
  • BCANG kullanıcısına yanıt
    bu ekran çözünürlüğünü nerden kontrol edip değiştirebiliyoruz ?

• Bunları ücretsiz indirmenin bir yolu varmıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasersonmez

Merhaba Arkadaşlar geçen gün S7 Edge Silver aldım. Telefonda VoLte özelliğini kullanmak istiyorum ayarları VoLte açık olacak şekilde yaptım sim kartım da destekliyor ama Türk Telekomun uygulamasından VoLte servisini aktifleştirmeye çalıştığımda cihazınız desteklemiyor diye hata alıyorum ve servis aktifleşmiyor. Müşteri hizmetleriyle de görüştüm onlarda sorunu çözemedi incelenmesi için kayıt oluşturdular göstermelik
    Daha önce buna benzer bir sorun yaşayan oldu mu?

Cihaz Türkiye garantili değilse normal Türkiye romu ve csc'sine sahip cihazlar volte açabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 23152316231723182319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.