Şimdi Ara

11 B segmenti aracın AMS master testi ve Clio-Corsa testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
0
Favori
15.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMS'nin 11 B segmenti aracın dahil olduğu master testi:

Rekabet yeni baştan
    Rekabetin iyice kızıştığı küçük sınıfta yenilenen Opel Corsa, sınıfın iddialı temsilcilerinden biri olan Renault Clio ile ilk kez karşı karşıya geliyor.

Rakiplerine oranla yüksek fiyatına rağmen VW Polo, Avrupalı tüketicinin en çok tercih ettiği küçük sınıf otomobiller arasında yer almaya devam etmesi, Renault ve Opel'i harekete geçirdi. Bundan sonra "Neden hep Polo?" sorusu değişecek gibi görünüyor. Renault'nun 1.5 dCi motorlu Clio'su ve Opel'in 1.3 CDTi motorlu Corsa'sı, Polo'nun tahtını sarsacak iki güçlü rakip olarak tüketicinin beğenisi kazanmaya başladı bile. 3 ve 5 kapılı olarak Avrupalı tüketicinin beğenisine sunulan Clio 1.5 dCi ve Corsa 1.3 CDTi, dış tasarımı ve iç mekanıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

http://www.otohaber.com.tr/kar101,97@200.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 5 Aralık 2006; 19:58:50 >

• renault kalitesi yüne öne çıkmayı başardı...

zaten corsa oyuncak gibi duruyor clionun yanında..
  • Bu arada arabam.com da 35mt fren mesafesi denince millet yanlıştırdır diyordu.. Arabam.com dan sonra ikinci bir kaynakta daha Clio III ün fren mesafesi 35 lerde çıkmışki bu Alman kaynaklı bir test..

Frendeki üstünlüğü bir kez daha kanıtlandı Clio III ün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 7 Kasım 2006; 14:53:38 >
  • test sonuçlarında da yazdığı gibi iyi olan kazandı
  • aynen katılıyorum serdar abi
    quote:

Orjinalden alıntı: wicked

test sonuçlarında da yazdığı gibi iyi olan kazandı
  • estetik olarak bakildiginda corsa ic ve dis dizaynda clionun cok önünde birde clionun fransizin mali olusunu ekledigimde tercih listemde hic ön saflarda yer almicaktir.
  • Ama ikisinin arasında corsa alacağım gerçeğini değiştirmeyecek bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bmw 5(g30) Kaza Testi!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Corsa daha üstün bence

Clio da güzel araba ama Corsa AStra gibi çok hoş alet.

C'MON
  • aslında ikisi de güzel ama şu anda tercihim yeni corsa'dan yana olurdu
  • Corsa daha mı $ık ne ?

Edit: Ulan $ık yazıorum sik oluyor sinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 7 Kasım 2006; 19:04:37 >
  • Helal olsun clio ya. Takdir ettim renoyu.

Edit: Bu arada clio3 ün fiyatlarının pahalı olması insanları corsaya yönlendirecektir. Şuraya baksana 1.5 dci daynamik 36.000ytl yuhunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 7 Kasım 2006; 19:09:44 >
  • bencede helal olsun renoya

ama benimde tercihim opelden yana olur şu iki araç arasında
  • Bende Corsa alırım. Hem güncel bi araç hem de Fransız değil.
  • opel derim
  • Genel klasman işine gelenleri mi vermek oluyor.. Dergi yayında o yüzden ayrıntıları vermedim merak eden alsın okusun diye..

Ama dediğin disiplindeki yazılanları 1e1 yazayım

İç mekan kalite: Corsa'nın kokpitinde kullanılan farklı renkler her yaştan insanın gözüne güzelden çirkine doğru farkklı değerlendirmelere neden oluyor. Clio'nun kokpit tasarımı ve renk seçimi sanki Audi tasarımcısının elinden çıkmış gibi kaliteli işçilik hissi veriyor.

Yol tutuş: Testlerimizde ani ağırlık değişimlerinde arkadan kopmalar yaşanması, ESP'siz Corsa düşünmeyin dedirtiyor. Normal şartlarda Clio'da böyle tepkilere rastlamak mümkün değil..

Devamını alır okursun Görele2000 abim yada 1 hafta sonra tüm puan tablosunu açıklarım malesef beni yanlış tanımışsın hiçbir zaman işime geleni yayınlamadım ben

• Otohaber'i yıllardan beri takip ederdim. Ama 3 haftadır almıyorum. Çünkü son zamanlarda Renault'u o kadar ön plana çıkarmaya başlamışlardı ki..

Megane-Jetta kapışır, Megane 1 puan farkla kazanır, Modus ve rakipleri karşılaşır, Modus kazanır

Ben Corsa derim
  • Teki prof. Auto&motor sport diğeri çırak otohaber...

Prof. son sayısında corsayı yol tutuş , direksiyon tepkileri ve frenlerde yani tüm sürüş dinamiklerinde göklere çıkarıyor; çırak ise tam tersini söylüyor...

Çırak hocasını değiştirmeli!!!
  • Reno ve Clio istediği kadar öne çıksın takdirde ederim fakat benim gözümde, yeni Corsa daha şık..

Bana sorsalar hangisini alırdın diye, direk Corsa'yı seçerdim..
  • Modus kazanmadı Note kazandı mini mpv lerin kıyasında otohaberde
    quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Otohaber'i yıllardan beri takip ederdim. Ama 3 haftadır almıyorum. Çünkü son zamanlarda Renault'u o kadar ön plana çıkarmaya başlamışlardı ki..

Megane-Jetta kapışır, Megane 1 puan farkla kazanır, Modus ve rakipleri karşılaşır, Modus kazanır

Ben Corsa derim

@görele
    otohaberin de yabancı kaynaklı testlerinden birçoğu ams imzalıydı özellikle ams türkiye çıkmadan önce.. Şuanda ams nin kardeş bir yayınının testlerini veriyorlar bu da onun testi.. Usta-çırak değil kardeşler yani

Senin dediğin AMS nin sürüş izlenimi olmasın.. sürüş izlenimlerinde hiçbir arabaya kötü demediler daha.. Neyse tabiki diğer kaynakların testlerinide merakla bekliyoruz

• Asilx@ kardeşim elinde kesin AMS kasım sayısı vardır.

AMS Kasım 2006 sayısı sayfa::58-63 ; öyle 2 sayfalık değil 6 sayfalık tek araba yeni corsa inceleme:::

Aynen dergiden bir kaç cümle:::

:: Yeni corsanın olumlu özellikleri ağır basıyor. Yol tutuş başarılı, ayrıca konforlu. Arka frenler kampana olmasına rağmen durma mesafesi başarılı ve tüketim çok düşük...

:::Otomobilin sürüş güvenliği ile ilgili olarak en büyük övgüyü frenler hakediyor.

::::Süspansiyon övgüyü hakediyor. Bozuk yol koşullarını bir üst otomobil kadar iyi emiyor.

::: mükemmel viraj yeteneği ve direksiyon hissi...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.