Şimdi Ara

M8S plus android TV box (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
140.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avantis

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim ürün ile yorumlardaki ürün aynı ürün mü? Uydu alıcısından bahsediliyor ama uydu kablosu bağlantı yuvaları görsellerde yok ama satın alanların eklediği resimlerde bu girişler mevcut. Uydu alıcı özelliği de varsa bunu satın alacağım.

ilanda iki cihaz var bir tanesi bahsedilen cihaz ama ortada mx diye baska bir cihaz daha var . bizim cihazin uydu ozelligi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• erdem271 kullanıcısına yanıt
    Cihazlardan biri M8S Amlogic S905 . İkinci cihazı göremedim. Verdiğim linkte bir cihaz daha mı var? Yorumların ait olduğu cihaz M8S Amlogic S905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 3 Mayıs 2016; 21:53:10 >
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    o ilan bir garip....

şunlara bir bak

GeekBuying
    K1 PLUS DVB-T2 DVB-S2 Amlogic S905 Quad Core 64Bit TV Box Android 5.1.1 1G 8G HDMI2.0 3D DLNA AirPlay Miracast Netflix
    http://www.geekbuying.com/item/KIPLUS-S2-T2-Amlogic-S905-Quad-Core--64Bit-TV-Box-Android-5-1-1-1G-8G-2-4G-WiFi-LAN-HDMI2-0-3D-DLNA-AirPlay-Miracast-Netflix-363250.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 3 Mayıs 2016; 22:17:06 >

• live2lift kullanıcısına yanıt
    İlan gerçekten garip. Türkiyeden satın alıp memnun olan çok kişi var ve bu benim dikkatimi çekti. Türksat4A uydusunun frekansları yüklenmiş ve gayet iyi çalışıyor diyen yorumları görünce almak istedim ama son anda farkettim ki yorumlardaki cihaz ile satıştaki cihaz farklı. Satıcılar yorumları kopyala yapıştır yapabiliyor mu acaba? Ya da satıştaki cihazı kaldırıp yerine aynı yorumlarla başka cihaz koyabilir mi?

o fotolardaki ürünü araştır ya da markası yazıyordu galiba
  • Dune kadar M8S+ almayi dusunuyordum ama simdi su Mini ile Uydu alicili alternatif cihazlari gorunce kararsiz kaldim. Turkiyedeki evimde sadece Nat Geo TV, Discovery ve History HD izliyoruz. Ozellikle Nat Geo WILD favorim bu siralar. DigiTurk e her ay 35TL vermektense, zaten degistirmeyi planladigim AKK neti, direk 16MBit AKK bir pakete gecirirsem, hem duzgun bir internet hem de IPTV vs ile daha fazla kanal sahip olabilirim sanirim.

MS8+ gore daha yeni teknoloji, 4K simdilik hayal ve gereksiz benim icin ama ileriye donuk fuzel bir cihaz.

Anten ve Uydu girisi var:

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Cihazlardan biri M8S Amlogic S905 . İkinci cihazı göremedim. Verdiğim linkte bir cihaz daha mı var? Yorumların ait olduğu cihaz M8S Amlogic S905

item descriptiona basinca mx plus cihazi gozukuyor , iki ayri urunun yorumlari karismis , o ilani bosver sen..

• live2lift kullanıcısına yanıt
    gearbest'te öyle olmuş evet.
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    GOOGLE PLAY SORUNU BENDEDE VAR...SİZ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ.
  • berke2 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef halen çözemedim.
  • Merhaba arkadaşlar, google play sorunu için, tarih saat doğru ayarlandı ise, Google play apk sini PC den indirin USB ye çekip yeni google play kurmayı deneyin. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihaz da az önce elime ulaştı, 24 günde gelmişti oldu cihaz. Akşam eve gidince deneyeceğim, ilk yapmam gerekenler nelerdir, ayarlar, güncelleme, ilk edapta yüklenecek programlar vs..vs
    forumda satan arkadaşın açıklamalarına baktım benimde hoşuma gitti cihaz,hem android 5.1 hemde uydu alıcı olması büyük avantaj.

http://forum.donanimhaber.com/m_116478374//tm.htm#116600335
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden önce verilerini silip öyle denedim fakat olmadı Saat ve tarihte sorun yok. Otomatik ayarlamayı açtım hatta.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    İlk olarak dilini, tarih saat ayarını yapın. Zaten kodi vs yüklü geliyor. İstediğinize göre kaldırırsınız gereksiz gördüklerinizi. Ben hepsini kaldırıp işe yarar olanları baştan yükledim.
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun değerli arkadaşim, ilk sayfadaki kısa açıklamayi okuyabilirsiniz, takildiginiz nokta olursa yazın, saygılar.

• cetates C kullanıcısına yanıt
    Merhaba değerli arkadaşim, bu cihazı biliyorum takibimde, 1 GB RAM var, bu tarz cihazlarda 1 GB RAM az geliyor,nette veya kodi de gezinti yaparken kasma çok oluyor, oda rahatsız ediyor, bilginize.

• farukde kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler,cihazlar sürekli gelişiyor bir kaç ay sonra tv box+uydu birleşik 2 gb ram cihazlar çıkar nasılsa piyasaya o zaman bakarız,heves edip yarım yamalak çalışan cihaz almanın bir anlamı yok.
  • cetates C kullanıcısına yanıt
    Aynen değerli arkadaşim, güzel cihazları hep beraber takip ediyoruz, bekliyoruz, daha iyisi ne çıkacak diye. Heves edip ileride sıkıntı yaratacak, çöp olacak cihazlara dikkat edilmesi lazım. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 4 Mayıs 2016; 17:48:59 >
  • aliexpress internet sitesi satıcılarından "Shenzhen TopStar Technology Co., Ltd." firmasından 03.03.2016' da sipariş verdiğim cihaz 04.05.2016 da tam 2 ay sonra elime ulaştı. Almayı planlayanlara duyurulur...
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.