Şimdi Ara

M8S plus android TV box (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
141.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar m8s+ ile tv'de playstore oyunlarını nasıl oynayabilirim? Malum çoğu oyun dokunmatik. Acaba ben telefonda oynasam tv'de seyredebilirmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    googledan arattım hiçbir yerde çıkmadı bu cihaz, mxv var ama o da s805/s812li
  • Hayirli kandiller arkadaslar.Allah duaarinizi kabul eder isallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

Arkadaşlar m8s+ ile tv'de playstore oyunlarını nasıl oynayabilirim? Malum çoğu oyun dokunmatik. Acaba ben telefonda oynasam tv'de seyredebilirmiyim

Happy cast uygulaması ile iphone Telefonundan oynatabilirsin. Android telefonum olmadığı için denemedim.
    Bu Arada Cümleten Kandiliniz mubarek olsun.
    Aynı zamanda game consol ile ben bazı oyunları oynamıştım.ilgi alanım olmadığından fazla bilgim yok.

@live2lift Arkadaşım Hobimdir genelde yeni çıkan modellerin hemen hemen ilk alıcılarındanım. benim için Android tvbox tutkudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 7 Nisan 2016; 19:24:45 >
  • Eyvallah teşekkürler açıklamanız için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halillby H kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim hiçbir yerde yok böyle bir cihaz,s905li var o da mxv plus modeli,linki varsa bakmak isterim
    Ben de bu aralar birkaç tane aldım, bir tane de yolda geliyor

• live2lift kullanıcısına yanıt
    @rambo34_orijinali Arkadaş link'ini vermiş zaten. bende vereyim

Yine aynı S905 işlemcili Mini M8S Tv box cihazımda yolda Hafta başı gelir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halillby -- 7 Nisan 2016; 20:46:00 >

• koraytok kullanıcısına yanıt
    Bütün arkadaslarin kandilini yürekten kutluyorum. Saygılar sunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı kandiller arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: King Kong İstanbulda

Hayırlı kandiller arkadaşlar.
    Kafam iyice allak bullak oldu hangisini alsam diye. Firmware problemi olmayan , altyazı da problemsiz olan , 4k da oynatsa fena olmaz. DTS, flac ve ac3 seste desteklemesi lazım en az.Bir öneri alabilirmiyim, M8S PRO düşünüyorum ama tam da emin olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: max_cady

Kafam iyice allak bullak oldu hangisini alsam diye. Firmware problemi olmayan , altyazı da problemsiz olan , 4k da oynatsa fena olmaz. DTS, flac ve ac3 seste desteklemesi lazım en az.Bir öneri alabilirmiyim, M8S PRO düşünüyorum ama tam da emin olamadım.

o zaman nvidia shield box alacaksın 😁

• Selamlar arkadaslar m8s plus kutum 11 gun gibi bir surede ulasti elime cok sasirsim. A101 den 16 gb hafiza karti aldim. Cihaza taktim cihaz goruyor ama uygulamalari hafiza kartina tasiyamiyorum. Direk oraya kurma gibi bi secenek te yok. Bilgisi olan var mi bu konuda. Yardimci olabilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: samatros

Selamlar arkadaslar m8s plus kutum 11 gun gibi bir surede ulasti elime cok sasirsim. A101 den 16 gb hafiza karti aldim. Cihaza taktim cihaz goruyor ama uygulamalari hafiza kartina tasiyamiyorum. Direk oraya kurma gibi bi secenek te yok. Bilgisi olan var mi bu konuda. Yardimci olabilecek.
    LİNK2SD
    play.google.com
    Link2SD - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD

• M8s için air klavye mause tavsiye edermisiniz?
    Bi arkadaş rc 11 tavsiye etti.
    Bütçem 12$.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GnCfNrLi -- 8 Nisan 2016; 13:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

quote:

Orijinalden alıntı: max_cady

o zaman nvidia shield box alacaksın 😁

Alıntıları Göster
    Kodi Ana ekrana aşağıdaki gibi video eklenti pencerelerini ve film afiş kutucuklarını nasıl koyabiliriz ?

M8S plus android TV box

• cetates C kullanıcısına yanıt
    Merhaba; sizler için hazırlamış olduğum bu linkteki videoda film kapaklarının nasıl yapılacağını anlatmaya çalıştım, izlerseniz fikir edinebilirsiniz, sizde benim yaptığım gibi yaparak, harici depolamadaki filmlerin kapaklarını poster olarak görebilir, hatta film bilgilerini Türkçe olarak yaparak kodinizi renklendirebilirsiniz. Saygılar....

https://www.youtube.com/watch?v=2hadlQbf0dE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 8 Nisan 2016; 14:06:31 >
  • cetates C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, video eklenti pencerelerini de şöyle yapıyoruz; Sistem-ayarlar-Görünüm-Dış görünüm-Ayarlar-Eklenti (Kısayollar) buradan ana Sayfa Videolar Alt Menüsü Eklenti 1 -eklenti2-eklenti3-eklenti4 örnek eklenti1 e tıklayarak kodideki eklentilerin göreceksiniz, istediğiniz eklentiye tıklayarak eklenti1 tamamlanıyor, aynı işlemi eklenti2 ye tıklayarak yapıyorsunuz. Ayrıca bu işlemi müzik, Resimler ve programlara da yapabilirsiniz. Saygılar...
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Faruk bey,teşekkür ederim çok işime yaradı bir türlü bulamamıştım,eklediğim resimde üstteki film afişleri nasıl koyuluyor acaba ?
  • Bu cihazda wifi sıkıntılımı biraz. Maç zamanları donma yapıyo ve sürekli cache e yükleniyor yazıyo. Nasıl hızlandırabiliriz makinayı acaba ?

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.