Şimdi Ara

M8S plus android TV box (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
141.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Harikasın, teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazla işlem yaparken kilitlenip kendini resetlediğine şahit olan var mı? Ben birkaç defa yaşadım da.
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Faruk hocam çok güzel bir resim , teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozgune

Cihazla işlem yaparken kilitlenip kendini resetlediğine şahit olan var mı? Ben birkaç defa yaşadım da.

kodiyi kapattığı oluyor ama cihaz kendini kapatmadı bende hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukde

hocam video da bahsetmemişsiniz eklemek isterim.
    tools içindeki general sekmesinden info language yi de Turkish yaparsanız çoğu film konusunu da Türkçe olarak gösterir.
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan almayı düşünüyorum.

Bu cihazla

Bu cihaz arasında fark varmı sizce 20 dolar fark vermeye değermi. Yoksa m8s pro' nun artıları daha fazla olduğu için mi 20 dolar fark var.
    Yada m8s + bana yeterli gelirmi sadece film izlemek için. Yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.

• UK TURK'S Kodi eklentisi,gerçekten çok başarılı ayhan515 den alıntıdır,kendisine teşekkür ederim.

M8S plus android TV box

ana sayfada sistemin üstüne gelin ancak sisteme tıklamayın. altta çıkan seçeneklerden;
    dosya yöneticisi
    kaynak ekle.
    kaynak ekleye girin hiçbiri yazan yerehttp://kodi.metalkettle.co/ yazın tamama tıklayın.
    kaynak ismine de metalkettle yazın tamama tıklayın.

sisteme tıklayın> eklentiler> zip dosyasından yükle> metalkettle> repository.metalkettle-1.7.1.zip tıklayın kurulumu bekleyin.

MetalKettles eklentisi kurulduktan sonra

aşağıdakiadresden
    https://seo-michael.co....ks-playlists-kodi-xbmc/
    Select MetalKettles Addon Repository kısmından devam edin.

Yada şurda daha güzel resimli anlatım var.
    http://tutorial-iptv-xb...ew-add-on-for-kodi.html

• hozgune H kullanıcısına yanıt
    Benim cihazda da , donma oldu iki uç defa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukde -- 31 Mart 2016; 16:06:00 >
  • .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği okuyan bi kardeşimiz , ricamiz ile guzel bi tasarım hazırladı. Sağolsun, belki kodi arka planda kullanmak istersiniz diye paylaştım. Saygılar.

• Üstad ,

Emek verilmiş ve güzel bir çalışma olmuş olmasına da İstanbul'un güzelliğini yanlış yansıtan , ters bir resim olmuş.

Galata Köprüsü'nü Karaköy tarafından gösteren bu resimde İstanbul Boğaz'ının sol tarafta kaldığını , İstanbul'lu olmadığım halde ben farkedebildiysem önemli bir eksiklik bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 31 Mart 2016; 16:33:29 >
  • İyi hafta sonları değerli arkadaşlar...
  • 45 dolara Mini M8s ürünün aldım bende yolda , android 5.1 ve Amlogic S905 işlemcili
    aliexpress.com
    US $44.99 |Tüketici Elektroniği'ten Set Üskü Kutuları'de Mini m8s II Amlogic S905x Cortex A53 Andorid 6.0 TV BOX Quad core100M LAN 2 GB/8 GB WiFi Bluetooth 4.0 H.265 Destek UHD 4 K AliExpress'da
    http://tr.aliexpress.com/item/Mini-M8s-Amlogic-S905-Cortex-A53-Andorid-5-1-TV-BOX-Quad-core100M-LAN-2GB-8GB/32630714716.html

• Hayırlı olsun değerli arkadaşim. Çalışma sistemi aynıdır zannedersem, her zaman olduğu gibi buralardayiz. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukde

Bilgisayar mühendisliği okuyan bi kardeşimiz , ricamiz ile guzel bi tasarım hazırladı. Sağolsun, belki kodi arka planda kullanmak istersiniz diye paylaştım. Saygılar.

Hocam iyi güzelde Şanlı Bayrağımız niye öyle 4 parça?
    Sanki parçalamışlar gibi,Bayrağımızı bölmesek daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
    Bütün halinde daha güzeldir o
  • Nihayet bu gün fiyatı indirime girmiş m8s pro 61 dolardan bende siparişimi verdim. indirimli fiyatı son 1 gün diyor. Umarım memnun kalırım. Aynı satıcıdan birde rii i8 klavye siparişi verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetuslu -- 2 Nisan 2016; 14:06:14 >

• Android box larda cep telefondaki altta çoklu menü, geri tuşları kısayolları yapılabiliyormu
  • Bayrağımıza laf yok :) kodi resmi içinde yapalim dedik, böyle tasarım oldu. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.