Şimdi Ara

M8S plus android TV box (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.217
Cevap
65
Favori
141.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

Bilgi için teşekkürler.

Rica ederim değerli arkadaşim. Saygılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

arkadaşalr bu cihazdan satan yok mu? cihazda CEC özelliği var mı yani tv ye bağlayınca tvnin kumandasıyla kontrol edebiliyor muyuz?

Yabancı bir forumda cec özelliği olduğunu kullandığını ama makinayla gelen hdmi kabloyla çalışmadığını yazmışlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukde

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruhb

quote:

Orijinalden alıntı: Rakurtt

Merhaba değerli arkadaşım...z4 den çok memnunum...hem lollipop olması ve hemde dahili hafızasının 16 gb olması tercih nedenimdi...m8 e göre biraz daha pahalı ama dahili hafızasının 8 değil 16 gb olması ve hem de dual wifi gibi bi kaç ekstra özellik nedeniyle tercih ettim...gerek ip tv gerekse online film izleme konusunda bikere bile sıkıntı yaşamadım...100 gb lık kotam bitmiş 3 mbps lik bağlantı hızında bile hiç takılma yaşanmıyor...selam ve saygılar

Bilgi için çok teşekkür ederim 1 merak ettiğim cevabını alamadığım bir soru web browser nasıl çalışır bu cihazlarda? Hiç android tecrübesi olmayan birisi için flash player deneyimi nasıl? Yani mesela unutulmaz filmler sitesindeki filmleri izleyebilirmiyim? Kodiden güncel popüler filmler illa izlenir ama bazı özel eski filmleri kodi de bulmak zor, taraycı düzgün çalışıyormu acaba?

Merhaba hocam, sizin için chrome üzerinden dediğiniz siteye girdim, gayet güzel izleniyor, bilginize, Saygılar.

Bilgi için çok teşekkür ederim çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferruhb -- 23 Şubat 2016; 19:50:00 >

• quote:

Flash player desteği olan browserler üzerinden Online film sitelerinden rahatlıkla film izleyebiliyorusunuz...prosunu kullandığım puffin browser ve ücretsiz dolphin browserden izleyebilirsiniz....seyirtürkteki portallarda onlarca online film sitesini bütün kategorileriyle browsere bile gerek kalmadan kodi ya da mxplayer ile izleyebilirsiniz....şöyle hayal edin...ekranı evinizdeki tv kadar büyük olan 2 gb ram, 8 veya 16 gb olan bi tableti kullandığınızı düşünün...

Harika haber, çok teşekkür ederim.

• @farukde kardeşime bizlere buradan zaman ayırıp, güzel video anlatımlarıyla cihaz ve programlar bilgilerini verdiği için çok ama çok teşekkür ediyorum. Sayende Youtube'daki videolarından ve buradaki anlatımlarından çok şey öğrendim. Cihazın satıcısı bile bu işten para kazandığı halde senin kadar detaylı anlatamazdı. Sağol, varol güzel kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvaribey

@farukde kardeşime bizlere buradan zaman ayırıp, güzel video anlatımlarıyla cihaz ve programlar bilgilerini verdiği için çok ama çok teşekkür ediyorum. Sayende Youtube'daki videolarından ve buradaki anlatımlarından çok şey öğrendim. Cihazın satıcısı bile bu işten para kazandığı halde senin kadar detaylı anlatamazdı. Sağol, varol güzel kardeşim.

Değerli suvaribey arkadaşim, ben teşekkür ederim, amacımız bilgi paylaşımı yaparak, android cihazların velinimetlerinden herkesin faydalanmasını sağlamak, yardımcı olmak, sizin gibi değerli arkadaşlarimiza yardımcı olabiliyorsak ne mutlu, Saygılar sunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferruhb

quote:

Orijinalden alıntı: zanaks

arkadaşalr bu cihazdan satan yok mu? cihazda CEC özelliği var mı yani tv ye bağlayınca tvnin kumandasıyla kontrol edebiliyor muyuz?

Yabancı bir forumda cec özelliği olduğunu kullandığını ama makinayla gelen hdmi kabloyla çalışmadığını yazmışlardı.

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: farukde

quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Teşekkür ederim. Aynı soruyu soracaktim, hadi klavye kırık zaten ise yaramıyor diyip attım, nasıl kapatıp açacağım? Kendi kumandası ile oluyor sadece demiştiniz.

Arkadaşlar, ben cihazın satıcısı üreticisi değilim, sadece cihazı kullanıp, bilgi aktarmaya çalışıyorum, yorumlarınıza dikkat edin lütfen.

Kumanda problemi yaşamanıza gerek yok cihazda hdmi cec aktif edin artık tv kumandasi cihazıniz kumandasi dir buda foruma küçük katkim olsun ....anynet
    destekli tv çalışır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edessa2017 -- 23 Şubat 2016; 21:27:30 >
  • Bu güzel bilgi için çok teşekkürler...iki sorum olacak size...aydınlatırsanız çok sevinirim
    1..hdmi cec ayarını nerden yapıyoruz
    2..yukarıda da yazmıştım...mele f10 pro kumanda almıştım...kumanda üzerinde bulunan kulaklık girişine kulaklık taktığımda tvboxtan ses alamıyorum...kulaklığın bu güzel özelliğini pc ve telefonda kullanabiliyorum ama tvboxta bi türlü yapamadım...bu konuda bi fikriniz var mı?
    Şimdiden cvp için teşekkürler

• farukde kullanıcısına yanıt
    Bende oylesiniz demedim ki! Nasıl kapatabilirim kendi kumandası olmadan diye sordum sadece biliyorsanız öğrenmek için. Yazdıklarımda dikkat edilecek ne var anlamadım.

• quote:

Bu güzel bilgi için çok teşekkürler...iki sorum olacak size...aydınlatırsanız çok sevinirim
    1..hdmi cec ayarını nerden yapıyoruz
    2..yukarıda da yazmıştım...mele f10 pro kumanda almıştım...kumanda üzerinde bulunan kulaklık girişine kulaklık taktığımda tvboxtan ses alamıyorum...kulaklığın bu güzel özelliğini pc ve telefonda kullanabiliyorum ama tvboxta bi türlü yapamadım...bu konuda bi fikriniz var mı?
    Şimdiden cvp için teşekkürler

Settings tercihler hdmi cec tümü açık sonra cihaz kapatıp açın ben tv hemen algıladı artık t kumandasi cihaz kumandasi olmuştur.tv kapatirsaniz cihaz kapanır açarsanız cihaz açılır ...

• Teşekkür ederim cihazı açıp kapatabiliyorum samsung c650 kumandası ile, menülerde de ezebiliyorum

Bu mesaja eklenen görseller:

M8S plus android TV box

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MySun -- 23 Şubat 2016; 21:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Teşekkür ederim cihazı açıp kapatabiliyorum samsung c650 kumandası ile, menülerde de ezebiliyorum

Bu mesaja eklenen görseller:

M8S plus android TV box

Sevindim kumandaniz kırık çıkması idi bu ozeliği çok kişi kullanmayacakti ...

• deat trıgger 2,asphalt 8 gibi grafik isteyen oyunları deneyen var mı takılma vs gibi sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boyfriiendd34 -- 24 Şubat 2016; 0:59:02 >
  • Bu değerli bilgi için teşekkürler arkadaşım.
  • farukde kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Faruk Bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtbediz -- 24 Şubat 2016; 8:17:19 >
  • MySun kullanıcısına yanıt
    benim tvde de bu özellik var ama cihaz bulamadı
  • Samsung ev sinema sistemi dts sesi destekliyor.Dts logosu ekranda olmadigi icin(sinema sistemi ekraninda) ne yanacak
    Umarim anlatabilmisimdir.Optik cikistan dts ses kodi ile mx player pro ile aliniyor.
     M8S plus android TV box

• Yeri degil ama bilgi olarak yazmak istedim,kusura bakmayin.
    Next hc-12 HD teledunya receiver,ondeki usbden mkv,avi,h264 formatli video ve muzikleri (DTS dahil) oynatiyor.Sadece dts sesi tvden degil,avr yada sinema sistemine optikten bagli ise alabiliyorsunuz.
    Dun cihazi kurcalarken sansina ogrendim.Belki birinin isine yarar.

• koraytok kullanıcısına yanıt
    Siz DTS dinliyorum sanıyorsunuz ama üzgünüm...Stereo dinliyorsunuz...
    DTS alıp da logosu yanmayan anfi- ses sistemi görmedim ben...
    Logo var DTS var~ Logo yok DTS yok...Bilmem anlatabildim mi?
    Yada sizin cihaz DTS desdeklemiyordur...
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.