Şimdi Ara

M65 yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3,5 yıldır kullandığım M65 telefonum var.Hiç Firmware güncellemesi yapmadım.SAdece DCA 510 kabloyla oluyomuş sanırım.Bende diğeri var.Onunla yapamaz mıyım güncelleme?
    Yapabilirsem anlatır mısınız nasıl olacağını ?

• 1 kişi bile mi yardım etmiycek ?
  • bende de 4 yıldır var. eskiden siemens sayfasından devamlı güncelliyorduk. öncesinde de c 55 vardı. onun data kablosu da uyuyor şarj da ediyor aynı zamanda. ben 4-5 kere güncelledim. ilk sürümü video çok kısaydı 11 saniye. sonra 30 saniyeye çıktı. şimdi komik geliyor ama o zaman iyiydi. ben sadece adres defteri ve not defteri için hala kullanıyorum 2. telefon olarak. ayrıca de gece gündüz resim iyi çekiyor. Nickimden de anlaşılıyor ne kadar sevdiğim. Ben de sxg 75 var onda mp4 lerin görüntüsünü alamıyorum onu sormaya bağlandım senin sorunu gördüm. eğer istersen m65 son sürümü 50 dir bende var.

kolay gelsin
  • aletin kablo olayı cins bende de 540 var 510 çalıştırmıyor.540 lada her naneyi yaptım ama yazılım güncelleyemedim sana tavsiyem h epsi burada ya orjinal kablo war 12 tl mi ne kafan rahat olur hem usbden şarjı var senin telde oluyo mu bilmiyorum??sonrada mobile elibom die googleda arat hollanda uzantılı olduğunu tahmin ettiğim bir sayfanın kullanıcı adı ve şifresi bu ordan m65 in yazılımını indir yükleme detaylarını da googledan bul(ben de tam bilmiyom)şarjı tam olmalı falan feşman bişeyler war.Sonra istersen mp3 patchini de buldular youtubeda videoları kol geziyo türkiyeye de 6 ay önce falan halleti olayı...
    M65 in tipi çok iyi şu an çıksa gene satar ben de onu almak için yola çıkmıştım s65 koyunca önüme dayanamayıp s65 i almıştım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.