Bildirim
M5 RS4'E KARŞI, KİM KAZANIYOR DERSİNİZ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
RS4 en hızlı SW hastasıyım hastasıyım...
m5 teki adam degilki. bassa rs4 ü katlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 19 Ağustos 2006; 13:07:51 > -
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
RS4 en hızlı SW hastasıyım hastasıyım...
m5 teki adam degilki. bassa rs4 ü katlardı
+1907 -
RS4 mükemmel bi araba
-
arkadaşlar araçlar nedir ben tam seçemedim yaw -
RS4 gerçekten harika...
4 çeker olması ise gerçekten büyük avantaj..m5 arkadan kayacak diye çok tırstım ama RS4 te öyle bir tehlike söz konusu değil -
m5 en sonda geçiyor ama -
RS4 paşam.... -
Bunu trafikte yapmak iyi birşeymidir?
makastan nefret ederim.
Bu tür ataksiyonların;
Otobanda son hız,az yoğun trafikte kalkış,boş yolda drag,boş bir mekanda drift,tenha bir virajda yanlama,yine tenha vakitlerde sokak aralarını el freni ile dönmeyi severim.
Ama asla trafikte makas yapmam yapanıda sevmem. -
burda birbirini geçmeye çalışmaktan çok artizzzlik yapıyolar..netekim sonundada M5 geçiyo.. -
GÖRÜNTÜLER İNSANIN KANINI DONDURUYOR..ÖLÜMLE BURUN BURUNA..HER ARAÇLA DENENESİ OLAY DEĞİL....BEN HER 2 ŞÖFÖRÜ DE TAKDİR ETTİM..
NFS UNDERGROUND LA AYNI REFLEKS AMA TEK FARK YANARSAN OYUN DEĞİL HAYAT BİTİYOR...! -
M mi oraya süs diyemi koymuslar ?
Herhalde alcak rs4 ü -
valla ben arabaların ikisinide bilemedim ama şöförler fena değil. bir an için kendim zannettim ama ben böyle film çekmemiştim canımm -
paylaşım için sağolasın
ama daha önceden verilmişti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X