Şimdi Ara

M4A1-S mi M4A4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sizce hangisi siz hangisini oynuyosunuz + sı - si nelerdir

• Hangisinin hangisine göre sayısal üstünlüğü var bilmiyorum fakat bende kullanıma göre oluşan izlenimde M4A4 yakın mesafede daha başarılıyken M4A1-S uzak mesafede daha başarılı gibi. Lâkin M4A4'ün uzak mesafedeki isabet ve sprey oranı da yabana atılacak kadar kötü değil.

Kurşun sayısının fazla olması, yakın mesafede daha başarılı olması ve daha iyi sprey yapmama olanak sağladığı için M4A4 kullanıyorum. İzlenimlerim ne derece doğru ne derece yanlış bilemem.
  • Kimi adam spray yapacaksa a4 kullanıyor.Ben de bir ara a4 kullandım sonra belli maplarda oynamaya başladım.İnferno,Overpass gibi yakından savaşılan maplarda kullanıyorum.Ama d2,Mirage vb. uzaktan aim alınacak maplarda a1-s tercihim.Kişiden kişiye de değişir.a4'ü uzaktan iyi kullanan da var yakından da...

Yetenek orada devreye giriyor sanırım biraz da pratik.Bir de eklemeyi unuttum;10 mermi farkı da var yer tutmak için a4 daha avantajlı bence özellikle zaman kazanmak için.

Spray kontrolü savaş anında biraz daha zordur a4'ün,spray'ını tam öğrenmek lazım.
  • aslında sprayler hemen hemen aynı ama a4 ün sprayi 5-6. mermiden sonra a1-s e göre 1-2 cm zıplıyo ve kalan fazladan 10 mermi sayesinde spray devam ediyo ters tarafa doğru
  • Biri daha isabetli atıyor ama mermisi az , diğeride daha isabetsiz ama mermisi çok. Mesafe uzayınca a1-s daha iyi oluyor..Mesela tabi a1-s ile dust 2 de b yi tutmak çok zor , 5 kişi rush yapılırsa a1-s ile yeterli defansı sağlayamayabilirsin . ama a4 ile rushlayan adamlardan 3-4 kişi alabilirsin.Tamamen sana kalmış , savunduğun bölgelerinde önemi var yani
  • A1 5. mermiye kadar güzel tarıyor.
  • Uzak: M4A1
    Yakın: M4A4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sig Sauer mi Glock mu Usp mi?
    12 yıl önce açıldı
    AK-47, M4, M16 VE G3 Hangisi ?
    13 yıl önce açıldı
    M4A1 vs AK-47 Sizce Hangisi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M4a4 iyi spray atarsan mesafe dinlemiyor 5 mermi denk geldimi tamamdir. Bayadir a1 bıraktım m4 baya güzel. A1de güzel tabiki. Yakın çatışma tercihinde m4 kas derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustus

Uzak: M4A1

Konu kilit
  • Farklı bir açıdan değerlendirmek istiyorum. Sessizliği de bir + olarak görüyorum a1 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackmetall

quote:

Orijinalden alıntı: Gustus

Uzak: M4A1

Konu kilit

Oyundan once bu karar verilmesi lazim ancak
    Macın icinde bunu nasil kestiricez :) bence bu cevap politik ama gecerli degil

• Şu uzak yakin olayi oyunu etkileyecek kadar onemli olsaydi cok daha fazla a4 kullanan prof. gorurduk. Kendinize hangisini uygun goruyorsaniz onu kullanin.

• M4A1-S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • solo oynarken pek farketmıyor hangisini aldıgınız cunku sonuç olarak istediginiz bombsite a gidemeyebiliyorsunuz, ama takım oyununu baz alırsak mesela nip xizt dust2 b yi a4 ile yakın tutuyor bikaç gün önce tek sprayde ace almıştı.
    lakin çoğunlugun dedigi gibi uzak mesafede a1-s daha başarılı, bu yüzden genelde 1 max 2 m4a4 görürsünüz profesiyonel takımlarda o da bazı maplerde bazen hiç olmaz.
  • seçim yapmak zorunda değilsin ikisinide kullanmayı öğren ben m4a4 kullanıyordum sonra dust2 mirage ağırlıklı oynadığımdan a1s e geçtim.

• Tamamen ruh halime bağlı oluyor,ikisini de sık sık değiştiriyorum
  • Ben m4a4 te ak gibi spray atamiyorum sekme oranını hala kestiremedim tam biri aydınlatabilirmi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Perseus_ kullanıcısına yanıt
    İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    Biri daha isabetli atmıyor aslında. Birinde 20 mermi var diğerinde 30. 10 mermi daha fazla sekiyor o yüzden ama m4a4'ün recoiliyle m4a1 in arasında pek fark yok. Dediğim gibi son 10 mermi sola doğru sekiyor.
    Ben M4A1 kullanıyorum ama zamanında M4A4 kullanırken arada beklenmedik hsler atıyordum. Oyuna yeni başladıysan M4A4'ün mermi çokluğu avantaj sağlar 60 mermi yetmeyebilir. Yakın mesafede ve düşmanlar birden fazlaysa çok iyi gidiyor m4a4.
    Edit: @İnnocent Man Youtube'a m4a4 recoil yazarsanız çıkar. Benim hatırladığım kadarıyla M4A1-s ile aynı sekiyor önce yukarı sonra sağa sonra tekrar sola. Yani düz aşağı- sol- sağ yaparsanız sprayiniz düzgün oluyor yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 22 Nisan 2015; 0:31:07 >
  • Yeteneğine bağlı tamamen üst düzey oyunculardan a1 kullanan da var m4 kullananda hangisiyle kendini daha rahat hissediyorsan onu kullan

• Ne kadar m4a4 kullansam da 1v1'de m4a1-s kadar iyi değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.