Şimdi Ara

M2 tavsiye alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

M2 almayı düşünüyorum. Şu an da normal ssd 'de C sürücüsünde yerim kalmadı. 500 gb alanda 60gb kaldı. Normalde aşağıda belirttiğim m2 yi almayı düşünüyorum, nasıl sizce ?

- Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2

Aslında Samsung 970 Evo plus 1 tb almak isterdimde. Çok pahalı fiyat olarak. Bu arada anakartım Gigabyte B450 gaming x modeli ve pci exp 3 destekliyor.

Sizlerin düşüncesi nedir?

• bunun plus pcie4 modelini yeni aldım ve bu markanın 4 tane sata ssd var 1tb 2tb olarak ve bir tane de harici kutu için m2'si var ama neydi modeli hatırlamıyorum budur belki 2022'de almıştım. b450'de gerek yok bence evo plus'a bu da işini rahat görür. nereden fiyatı nedir?

• Taskin83 kullanıcısına yanıt
    www.n11.com
    Kingston Technology SNV3S/1000G 1 TB 2280 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/kingston-technology-snv3s1000g-1-tb-2280-nvme-m2-ssd-57952784

//
    Yeni aldım, fiyatı bence gayet makul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bütçe kısıtlı ise nv3, kısıtlı değilse renegade veya kc3000. Gen4 alın ilerde sistem değiştirdiğinizde de kullanırsınız, çok takılmayın o mevzuya.

• Önemli dosya bulundurmayacaksan içinde yani sadece oyun Windows içinse en uygun gen3 ssd al geç, önemli dosyaların olacaksa kaliteli bir ssd al , Samsung 980pro,990pro Kingston fury renegade gibi modeller önerebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok sağolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.