Asus VG27AQ5A monitör almaya değer mi?
2k 27" qhd IPS monitör almayı düşünüyorum da. Asus VG27AQ5A modeli nasıl sizce? . VG27AQ3A modeline kıyasla HDR biraz daha iyileştirilmiş gördüğüm, anladığım kadarıyla ve renk gamı daha iyi gibi. Tek endişem ölü
piksel ve ışık süzmesi olmaması. Sizce bu modeli alsam mı?
M2 tavsiye alabilir miyim?
Merhaba,
M2 almayı düşünüyorum. Şu an da normal ssd 'de C sürücüsünde yerim kalmadı. 500 gb alanda 60gb kaldı. Normalde aşağıda belirttiğim m2 yi almayı düşünüyorum, nasıl sizce ?
- Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2
Aslında Samsung 970 Evo plus 1 tb almak isterdimde. Çok pahalı fiyat olarak. Bu arada anakartım Gigabyte B450 gaming x modeli ve pci exp 3 destekliyor.
Sizlerin düşüncesi nedir?
Diablo 2 Res. High Rune Satışı !
Merhaba arkadaşlar, şu an ladder da oynuyorum ve elimde baya bir yüksek rune lar var ,satmak istiyorum gerçek para karşılığında. İlgilenen olursa burdan bana bildirsin.
Şu an elimde olanlar ;
high runelar : 2x ber, 2x sur, vex, ohm , Lo , jah
arkadaşlar, bir sorum var, bilgisayarım logitech z5500 ses sitemine baglı ve, dolby seste veya dts seciminde 1 saniye kadar gecikme oluyor sonra ekranda görüyorum dolbye veya dtse gectigini, acaba diyorum optik kablom
eskide ondanmı? Seneler önce almıştımda.
Yeni güncel optik kablo mu alsam? Düzelir mi
Tek kanal 16gb ram yardıma ihtiyacım var!
|
Yeni sistem tamam mıdır? bakarmısınız?
|
Operatör seçimi yardım lütfen ??
|
Streamlabs OBS- siyah ekran !
|
|
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600 || RAM: Corsair 32gb 3200mhz DDR4 CL16 || ANAKART: Gigabyte B450 Gaming X || EKRAN KARTI: MSI RTX 3060 || SOĞUTUCU: Coolermaster Hyper 212 Evo Black Edition || SSD: Sandisk Extreme 240gb , Samsung 500gb 850 EVO, Kingston KC3000 1Tb || HDD: Seagate Baracuda 1tb Sata 3 || GÜÇ KAYNAĞI: Highpower HX 750 watt || KASA: Haf 942 |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 423
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 11.067 (Bu ay: 329)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware