Bildirim
M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (121. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
metin2 tr aynysy fakat ingilizler oynuyordu almanlaryn var mesela ama pvp de?ildi bu metin2 singapur pvp mi yok tr gibi mi -
TR tarzi. PvP degil.
Alman da var ingiliz de ve daha bircogu. Oyunu renkli kilan ozelliklerinden birisidir farkli irklardan dillerden oynayan insanlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 8 Ocak 2015; 13:57:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Oyunu indiriyorum chrome dan 1.3 gb da iniyo 0 saniye kaldi yaziyo indirmiyo deliricem
Hile bilen yardım edebilirmi pm atın lütfen link mink tşk
quote:
Orijinalden alıntı: SilentJ
Oncelikle hepinize selamlar. Bende singapura başlamayı düşünüyorum , lag sıkıntısı varmi oyunda , tr serverındeki gibi ? . Birde lonca altindami toplusunuz , turk oyuncu sayisi fazlami yani ?
Oyunda hiç lag ile karşılaşmadım. Bir kere bile.
Bütün Türkler tek bir lonca altında toplu değil,biz bir kaç kişi bir loncadayız ama hatrı sayılır sayıda Türk var oyunda. -
Hile mile karıştırmayın şu oyuna da.ADAM olan hile falan kullanmaz, başkaların emeğini hakkını yemez ;)
Yeniden dene de veya mozilladan indir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende başladım beyler TRNemesis bi yardımcı olursun artık
sv açıkmıdır acaba link alabilirmiyim ? -
chrome://mega/content/secure.html#!EdNhUZoY!YobIdZT2EAL6yCiD8bP-kYOMXV12lyo_u7gd-fC8-eI
veya
patch.metin2.sg/Metin2-SG_installer.exe -
Arkadaşlar tr nin kapandığını gördünüz mü pvp değil bu tr gibi resmi oyun anlayın artik
Anasını satayim 16sına kadar final var :@
daha bugun bitti finallerim ozledim oyunu ya
bende başlıyom bugün oyun fana la ismimi classicturk koycam hocam loncaya alın artık :) -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X