Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Polisiye romanı okuyorum sanki, çok akıcıydı, devamını bekliyorum.

Bu arada mesajını ciddi bir meseleyle bölmek zorundayım: Siz kasılırken veya metin kırarken, kendi bayrağınızdaki biri size serbeste alıp dalarsa bu KS olmaz.Tıpkı farklı bayraktaki birinin size dalması gibi.Bu yüzden sürekli SS almak ve en uygun ânı yani karşımızdaki kişinin slotumuza dalarkenki fotoğrafını yakalamalıyız.Bu yüzden işbu entrydeki SS'lerden en uygun olanı 1. ve 2.'sidir.Diğerlerinde adı zikredilen şahıs serbeste almış gibi görünmüştür ve bu yüzden KS olarak geçerliliği olmaz.

TheMost1ed adı verilen hırs küpü hâlâ şikayet edilmediyse, şikâyet etmeye hazırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 6 Ocak 2015; 22:01:24 >

• .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Sikayet edildi. Tum fotograflari attim ve ayrica belirttim; kasmama engel olundugunu. Birini surekli ksserek rahatsiz etmek, ona engel olmak suctur.

Boyle cikintilik yapanlari arada atayim buraya okumasi zevkli ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    yeni mpa'm. yarın 5. bonusu da ekliyorum. Taşları da basıp +9a geçirmeyi planlıyorum. Zor olduğu kadar güzel de olacak.
    Ayrıyetten 1khpli ayakkabı ve 500hp kolye ile 35 farmını hiç zorlanmadan gerçekleştiriyorum. Herkese iyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 6 Ocak 2015; 22:59:17 >
  • ennes58 kullanıcısına yanıt
    +9 doluyla takas olmaz fakat satıp +9 dolu için para biriktirebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

+9 doluyla takas olmaz fakat satıp +9 dolu için para biriktirebilirsiniz :)

Hocam ne kdar eder ki şoyle 30 ortlu falan bi dolu kac m dir ? Elmde 8m var ama bi 10m lik daha malzeme var bi de bu kupe ne kadar eder asagi yukari

• Beyler bende yarin indiriyim diyorum.Birkac sorun olacak.
    1-Oyun turkce mi? Yani pazardan item alcaz turkce ismi yaziyior mu?
    2-Oyun kapanir mi? Yani digerleri gibi 2-3 ay sonra kapanir mi.
    3-Oyuna para yatirmadan da guzel bir ar dizilir mi?
    Simdiden tesekkurler.

• Selamlar

Arkadaşlar başlamak istiyorum.Oyunun sitesini bulamadim .Buldumda türkçe yazilar oldugundan yanlisdir diye düşündüm.Bana oyunun sitesini atip birde online kisi sayisini soyleye bilir misiniz

• KazimCruise kullanıcısına yanıt
    1-Oyunda şimdilik item isimleri Türkçe, ilerleyen zamanlarda görevler ve NPCler de Türkçe olacak.
    2-Bu oyun bir PVP olmadığından ve yaklaşık 5 yıllık mazisi olduğundan kapanma gibi bir durum söz konusu olmaz.
    3-Kesinlikle evet.Para yatırmadan çar dizilen ve üstelik emeğinizin karşılığını kesinlikle alabileceğiniz bir serverdır Singapur.
  • serokut S kullanıcısına yanıt
    http://metin2.sg

Oyunun sitesi Türkçeleştirildiğinden öyle sanmanız normal.
  • İkinci yılbaşı etkinliği tam anlamıyla facia :) Çorap düşürmekten vazgeçtim, değmiyor
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    v3 harici yerlerde drop oranı az olduğu doğru ama 1 çorap 1 çoraptır diye düşünüyorum.
  • veleciraptor kullanıcısına yanıt
    Moonlight farmlarken bambi yi de cagiriyorum, 2 saatte 15 corap dusuyor. Kesinlikle satmiyorum aciyorum kutulari dun yaklasik 20kk lik esyalar cikti. Daha satisa sunmadim ama painkiller in de dedigi gibi 1 corap 1 coraptir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 7 Ocak 2015; 11:23:54 >
  • Beyler daha bugün başladım.Oyundaki nickim : Princely
  • Dostum dedigin adam selim abimiz olup kendisi 40 yasindadir. İlk kez muhatap oldugumuz insanlara daha dogru hitap etmemiz gerekir, tipki selam vermeden bir sey sormamak gibi :]

• deli.yrk kullanıcısına yanıt
    Duzelttim :)

• M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server
    M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

Dün akşam at zırhlama görevimi yaptık. Yardımları için oyundaki isimleriyle, ConquerorMehmed , Yigido ve Thoor(BlueRaider)'a çok teşekkür ederim. Hepsinin emeğine minnettarım ellerine sağlık. Uygun olduğum ilk anda ikinci köyde metin kesmeye hazırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atsız Kovboy -- 7 Ocak 2015; 13:26:52 >

• Atsız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • v3 gerçeği

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

• Ay y?y?y ve çorap farmy yapty?ym yerde ?amanymy da gruba alyp 71'den 74 levele getirdim.Böylece 4. skili de açylmy? oldu.

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .PAINKILLER -- 7 Ocak 2015; 17:12:13 >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    hocam v3 orumcek zindaninin kacinci kati oluyor birde hafta sonu beni 42 lvl kasabilirmisiniz misait olursaniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.