Şimdi Ara

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.131
Cevap
33
Favori
157.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk etkinlikten düsen kutulari satmadim. Aksine piyasadan hazir ucuzken demirci tasi inci vs. çekip depoladım. Ayisigi günde 1000'den fazla dusuyor ama fiyatlar eskisi gibi degil. Kutulari ya da degerli esyalarinizi piyasa bu kadar dusukken satmayın bekletin. Örnegin benim piyasada bolken 3kk vererek aldigim saldiri hizi ya da hareket hizi veren kostumler su an 10kk civarında. İki envanter kostüm depoda bekliyor. Demem o ki paraya sıkışık degilseniz ve beklerseniz kazanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .PAINKILLER

v3 gerçeği

M2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global ServerM2[Singapur] Ana Konu || 11 yıllık Hard Emek Global Server

BlueRaider'da kaç bloklama var v3 için?

• Bende bu konudan gaza gelip basladim ama piyasa konusunda skinti yasiyorum. Yardim edebilcek varmi fiyatlarla ilgili .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .PAINKILLER kullanıcısına yanıt
    Bende bugün 30kk kazandim diye seviniyordum. Kime sorsam gunde moonlighttan kazanci 100kk yi gecmis oluyor. Malum sinav haftasindayim sadece 2 saat moonlight farmi yapabiliyorum.. Ben 2 saatte 100 anca dusuruyorum map2 zindan sonunda eldivenle. Nedir bu isin sirri ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 7 Ocak 2015; 21:38:29 >
  • Arkadaslar sabah basladim samanla birlikte kasiyorum.Gercek car buyulu silah.Ama arkadaslar para kasamiyorum.Metin kes diceksiniz metin de cok zor kesiyorum.200 yang param var sadece.

İlk basta nasil ilerlememiz vardir.
    Carim daha 20lw.

• Arkadaslar sabah basladim samanla birlikte kasiyorum.Gercek car buyulu silah.Ama arkadaslar para kasamiyorum.Metin kes diceksiniz metin de cok zor kesiyorum.200 yang param var sadece.

İlk basta nasil ilerlememiz vardir.
    Carim daha 20lw.

• veleciraptor kullanıcısına yanıt
    %23
  • cagataycokman C kullanıcısına yanıt
    Bana pm'den ulaşırsanız size yardımcı olabilirim.
  • Bahsettiğiniz kişilerin hepsinin tam donanımlı bir Moonlight çarı vardır yoksa bu eventten üst düzeyde bir kazanç sağlamak imkânsız.Hesabı bu tür eventlere hazır etmek de hesabında uygun levelde ve uygun itemler içermesi gerekiyor.Cesaret pelerini veya durumunuza göre bufflar da cabası.Anlayacağınız üzere her şey organize olmalı, bu yüzden sizin map2 veya maymun zindanı sonu gibi levele göre iyi ama yukarıda zikri geçen çar ve yere kıyasla kötü farmınız bir nebze oyuna acemilikten üst seviye farmerlığa geçiş sürecini barındırır.Her şeyin bir zamanı var, bundan dolayı acele etmemek ve hele hele üzülmemek gerektiğini düşünüyorum.
  • KazimCruise kullanıcısına yanıt
    Oyunda IBLueRaideRI'a pm atyn, size yardymcy olayym.
  • Çok tesekkurler fakat suan disaridayim.Zaten ondan ayni mesaji 2-3 kere yollamis.
    Herneyse cok saolun yarin sabah pm atayim size.Kolay gelsin.

• Oncelikle hepinize selamlar. Bende singapura başlamayı düşünüyorum , lag sıkıntısı varmi oyunda , tr serverındeki gibi ? . Birde lonca altindami toplusunuz , turk oyuncu sayisi fazlami yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryocore

Bende bugün 30kk kazandim diye seviniyordum. Kime sorsam gunde moonlighttan kazanci 100kk yi gecmis oluyor. Malum sinav haftasindayim sadece 2 saat moonlight farmi yapabiliyorum.. Ben 2 saatte 100 anca dusuruyorum map2 zindan sonunda eldivenle. Nedir bu isin sirri ya..

Ben 280kk kastim. Ticaretle.

• Derken? Tam açarmısınız söylediğinizi?

• quote:

Derken? Tam açarmısınız söylediğinizi?

2 pc var. Birinden 4 birinden 4 tane var açtım. Bıraktım 7xe. Geldiğimde dolu dolu 4 envanter vardı. Birazini hediye ettim Birazini sattım. Yarinda bi 150kk kasarim

• Yani bir cesit otomatik kasan program kullaniyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom. -- 7 Ocak 2015; 23:34:59 >
  • quote:

Yani bir cesit otomatik kasan program kullaniyorsunuz?

Aynen. Corapta kastim 59 adet

• peki bu hile kullanimina girmiyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinagur sunucusunda hile yapanın gözüne bakmıyorlar. Bir kişi gördüğü an tüm çarlarınıza veda edebilirsiniz. GM'ler surekli oyunda çünkü
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.