Şimdi Ara

M.Özil bıraktı: Kazandığımızda Alman, kaybettiğimizde göçmen oluyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Helal olsun süper bir açiklama yapmiş..

    Mesut Özil, Almanya Milli Takımı'nı bıraktı

    http://www.ntvspor.net/futbol/mesut-ozil-almanya-milli-takimi-ni-birakti-5b54c9eb52541417bcd74cfd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güzel konuşmuş doğrusunu yapmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru karar helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesutun başına gelenler diğer gurbetçilere örnek olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk milli takımına gol atarken zevkten dört köşe olan Mesut'a bak sen birden işler ters gidince Türklük ve İslam hakkında konuşup Almanlara sallamaya başlamış bunları sadece Mesut Özil'e değil bütün Alamancı, TÜRK diyemediğim sözde TÜRK kişiler için söylüyorum EURO bazlı maaş aldığı için oradan AKP'yi överler işleri iyi giderken onlardan büyük Alman yoktur ama işleri birden bozulsun onlara göre Almanlar hemen Nazi olur böyle ikiyüzlü insanları Avrupalılar TÜRK sandığı için üzülüyorum bizi de bu laleler gibi sanıyorlar.
  • geç bile kalınmış karardır.Mesutun Alman milli takımına ihtiyacı yok hani genç oyuncu olsa milli takımla Dünya-Avrupa şampiyonalarında vitrin yapsın derim ama 29 yaşına gelmiş artık kendini fazlasıyla kanıtlamış tüm Dünya'nın bildiği bir topçu olmuştur ırkçılığı hisettiği an kapıyı vurup gitmesi lazım.Ayrıca bu Almanya denen ülke Türkiye Cumhuriyetini sömürgesi olarak görüyor tıpkı Fransa-Afrika ülkeleri gibi özellikle muhafazakarları gurbetçilerin önlerinde eğilip büzülmesini her dediklerinin sorgusuz yapılmasını ister



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louie-Andy Anderson -- 23 Temmuz 2018; 3:16:39 >
  • Halka şov yapacağına en başta milli takımı secseydi madem bu kadar milliyetçi. Beter olsun.



    Seçim öncesi dönemde nazi yakıştırması yapan adam ile fotoğraf çekinirken sıkıntı yok tepki gelince ırkçılık hadi ordan.



    Lothar putin ile fotoğraf çekiniyor ona niye tepki yok? Alman için olduğu mu yoksa putin'in herhangi bir nazi ırkçı vs tepkisi olmadığı için mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yüzlü çıkarcı Mesut Özile çok iyi olmuş keşke bizim duygusal insanımız da sahiplenmese ortada kalsa ama o da zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlarin tepkisi mesut turk oldugu icin degil siyasi bir fotograf cektirdigi icin. Irkciliga maruz kaliyorum klisesi hala prim yapiyor demekki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

    Almanlarin tepkisi mesut turk oldugu icin degil siyasi bir fotograf cektirdigi icin. Irkciliga maruz kaliyorum klisesi hala prim yapiyor demekki.
    +++++++

    İşin içine siyaset girmemeli.
  • M.Özil bıraktı: Kazandığımızda Alman, kaybettiğimizde göçmen oluyorum !
  • Kariyerini inşaa ederken Alman , kazanacağını kazanınca Türk.

    Krampona bir bayrak , bir hafta tatil oh vatanım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun mesuta çöp alman milli takımında tüm suçlu mesut gibi gösterdiler Neuer ve mesut birazda boateng dışında dünya yıldızı futbolcusu olmayan werner ile kupa kazanacağını hayal eden Alman milli takımına ders olsun.
    Burda mesuta laf atanlarda var adam Alman milli takımını seçerek doğru bir hamle yaptı bizim milli takıma gelip Yıldıray gibi nuri Şahin gibi yok olup gitsemiydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel açıklama.
    Bu saçmalığın temelinde yatan şey de ülkemizin başkanı ile verdiği pozdur. Özil in yerinde olsam inadına bugün tekrar poz veririm. Almanların erdoğan ı sevmesi zorunlu değil ama sevmeseler de ülkemizin seçilmiş başkanı ile verilen fotoğrafa saygılı olacaklar. Olmayacaklarsa canları cehenneme.
  • Siyasi değil sadece futbol olarak konuşursak zaten bundan sonra milli formayı giymesi imkansıza yakındı.Özetle sen kovamazsın ben istifa ederim demiş ve kendini hep alman gibi hisseden Mesut Türkiye milletvekilliğine gözü dikmiş.
  • Şu anki haliyle zaten bir daha milli takıma çağrılmazdı. İki yıldır yokları oynuyordu. Kariyerinin düşüşte olduğu anda bunları yapması da enteresan.. Bizim duygusal milletimiz de helal olsun diye hemen başlamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık kariyerinin sonu yaş 29 olmuş. Eski Mesut'a göre ahı gitmiş vahı kalmış en yakın milli turnuvada olacak 31 yaşında. %90 zaten olmayacaktı turnuvalarda olsa bile yedekten ötesi olmazdı. Özetle bana samimi gelmiyor alacağını aldıktan sonra şov yapmak.
  • bence 2 yıldır süren kötü performansına kılıf bulmak için alman milli takımınında ırkçılık yapılıyor diye bir bahane üretmiş kendince.

    boateng'e yapılmayan ırkçılık mesut'a mı yapılacak allah aşkına.
  • İlk Alman milli takımını seçtiği andan itibaren ben Almanım, kendimi Alman gibi hissediyorum demeseydi, şu açıklamalarından sonra kendisi hakkında farklı düşünebilirdim. Ben Türk üm, ama kariyerim ve geleceğim için Alman milli takımını seçtim, buralara gelmemi onlar sağladı vs tarzı söylemlerde bulunsa yine kabulümdü. Ama abi sen kalktın yıllar önce ben Almanım, kendimi Alman gibi hissediyorum dedikten sonra şimdi bu açıklamaların bende birşey ifade etmiyor açıkcası.
  • Almanya 2 yıldır ne oynuyordu da mesuta takımı baltalıyormuş gibi kötü oynadığı için şov yapıyor diyebiliyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.