Şimdi Ara

M.orjinal marka ürünleri 9.90 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir Fahrettin Altay da bulunan bim de az önce gördüm ihtiyacım vardı. Şarj kabloları, kulaklıklar 9.90 lira olarak satılmakta. Bimdeki görevliye şuana kadar iade edilen ürün olup olmadığını sorduğumda sorunsuz olduğunu söyledi.

M.orjinal  marka ürünleri 9.90 lira

M.orjinal  marka ürünleri 9.90 lira

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bı ara Apple cakmasini 10 TL'ye almıştım iyi performans veriyordu neyse o

Ha bizim burdaki bimdede var

+ Olarak Amazon'dan baseus alın 5-10 verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 27 Ağustos 2020; 13:17:9 >
  • Amazon dan 2 metrelik Type-C kablo aldim 25tl ye, kablo kablo değil hasır halat ipi resmen kalın ucu altın uc gibi sarı renk cok beğendim. 1. Powerbank ta 2. Sarj adaptörün de 3. Kılıf ta 4. Sarj kablosun da kaliteli almaktan kaçınmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Bir çok ilde 2-3 aydır bu stant mevcut ve fiyat aynı
    Ürünler çok iyi değil orta kalite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırsatavcısı -- 27 Ağustos 2020; 13:6:6 >

Yüzük kaldı :D (selfy cubugu vs de ben kullanmam :D) yuzugu eklememisim acayip ısimi görüyor o da kılıf ta olan birleşik yuzukler çok adi oluyor sirf onun için düz spigen kilif alip birde spigen in metal yüzüğünü aldım o da foss çıktı :D alirsam onunda kalitesini alirim :D
    Aliexpress ten yillar once U. Sams adli firmanin metal yüzükleri super dayanikliydi ondan da kalmadi firmada uretmiyor her halde bozulmuyor diye :D Türkiye zaten hic satilmamisti o firma da baseus ve ugreen gibi Türkiye ye gelse spigen in kimse fais fiyatlarina kimse bakmaz ve millet digerlerini görünce spigen in tüm urunlerinin kaliteli olmadigini daha net anlar aslinda

Ekleme: onceki mesajda dedigim urun bu typce kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 27 Ağustos 2020; 14:21:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İki kablo aldım. memnun kalmadım çöpe oldu. Bimdeki trax. Bulamazsanız a101 asonic. Bu ürün soketinizi bozabilir.

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Adaptör öneriniz var mı hocam. Bozuldu benim ki

• Fırsatavcısı F kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Poco F2 Pro veya K30 (çıkarsa) geçmeyi düşünüyorum
    Baseus CCFS-R02 Speed Mini Dual Seyahat Şarjı, 10.5W, Beyaz
    amazon
    Baseus CCFS-R02 Speed Mini Dual Seyahat Şarjı, 10.5W, Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00ESDLB7G/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_pH7rFbGDVZYZC

Bende Type-C - Android - lightning le sarj olan cihazlar olduğu için ikide bir usb adaptörune tak cikar tak civar ugrastirdigi için 2 li usb girişli bu adaptörü almistim.

Adaptör yerine baseus Three Primary Colors 3in1 kablo da alabilirdim ama içinden 1 tanesini bozulunca benim için komple bozulmustan farksiz oluyor o yüzden yukaridaki adaptörü aldim ve memnunum

Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.

• amazon
    Baseus CATKLF-B91 Cafule Kablo, Type-C, 3A, 1M, Kırmızı, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07GFFQ378/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_bS7rFbGASF7F5

Bunu aldım bugün efsane birşey M.orjinal  marka ürünleri 9.90 lira

• Vip Üye kullanıcısına yanıt
    10.5 w yavaş değil mi sanki ?

• DrWool D kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle kullaniyorum. 2 usb girisli ya bu.
    Bende Xiaomi Powerbank ve samsung kablosuz Powerbank var Samsung active 2 olan saati ve buds plus kulaklığı samsung Powerbank ta kullaniyorum onun girisi Type-C. Xiaomi nin girişi Android bu yüzden bi usb sine Android takili digerine typce - c ben Powerbank i dolduruyorum Powerbank tan hızlı şarj olarak telefonu dolduruyorim. Prizin yaninda beklemeyi sevmediğimden.
    2 metrelik kabloyu da yataken kullaniyorum direk sarja takili olarak, hızlı şarjın telf. A zarar verdiğini ve normal sarj dolumuna göre kesinlikle daha cabuk bittigini bildiğimden arada normal sekilde sarja bırakıyorum.
    Benim kullanim tarzima bu yetiyor o yüzden bunu aldim yoksa 1 tanesi hizli sarj 4 tanesi normal sarj olan adaptörler de var güzel ama o da benim için gereksizdi.

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Dikkat edin artık aliexpress de artık vergi var verginin tutarıda belli değil

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.