Şimdi Ara

M.Öğrenci ve Hepsibir'lilere büyük avantaj!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MOBİLÖĞRENCİ ve HEPSİBİR TARİFELERİNDE BÜYÜK AVANTAJ!

Avea sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, faturasız hat müşterilerine büyük avantaj sunan yeni bir uygulamayı Milyonlarca abonesinin beğenisine sunuyor!

22 Nisan 2010 itibariyle, hem Mobil Öğrenci hem de HepsiBir tarifelerine kayıtlı abonelerimiz daha düşük TL yüklemesi yaparak 7 gün boyunca bu tarifelerin avantajlı fiyatlarından yararlanabilecek. Böylelikle diğer operatörlerin aksine bütçelerini zorlamadan doya doya konuşmanın keyfini yaşayacaklar...

MOBİLÖĞRENCİ TARİFESİ

Hem mevcut hem de yeni tüm MobilÖğrenci Tarifesi abonelerimiz tek seferde sadece 10 TL veya 20 TL yükleyerek 7 gün boyunca yurtiçindeki tüm Avea’lılarla dakikası 40 Kuruş’a değil, 10 dakikası 40 Kuruş’a uzun uzun konuşabilecekler. Üstelik bu avantajdan yararlanmak için herhangi bir kayıt işlemi gerekmeyecek.

İndirimli fiyat avantajı yükleme miktarına bağlı olarak 7 ya da 30 gün için geçerli olup, bu sürelerin bitiminde hatta tekrar yükleme yapılmaması halinde şebeke içi konuşma ücreti dakikası 40 Kuruş olarak ücretlendirilecektir.

FATURASIZ HEPSİBİR TARİFESİ

22 Nisan 2010 tarihi itibari ile tek seferde 20 TL yükleyen mevcut ve yeni tüm HepsiBir aboneleri 7 gün boyunca yurtiçi her yöne 3 dakikası 30 Kuruş’a konuşabilecek... Üstelik bu avantajdan yararlanmak için herhangi bir kayıt işlemi gerekmemektedir.

20 TL Yükleme = Şebekeiçi 3 dakikası 30 Kr (ilk 7 gün geçerli)
    2 dakikası 30 Kr. (geri kalan 23 gün boyunca)

İndirim avantajı 7 gün için geçerli olup, indirimli görüşülen 7 gün sonrasında tekrar tek seferde 20 TL yüklenmemesi durumunda geri kalan 23 gün boyunca yurtiçi her yöne arama ücreti 2 dakikası 30 Kuruş olarak ücretlendirilecektir.

• Basturkemin sen kaynak gibi adamsın ama :) Kaynakta belirtseymişsin milet görsün nerede yazıyor.eğer böyleyse Of of süper olmuş, mobilöğrencinin bir özelliği kalmamıştı herkes genc tarifeye geciyordu,şimdi tam oldu 10tl bile yuklesek 10dk 40 kuruş hee.güzzel tarifeler ve uygulamalar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TürküDiyarı -- 22 Nisan 2010; 12:28:20 >

• 5-6 sene once on dakikasi 1,5 kontordu..

fiyatlar degisnedigi icin artik mobil ogrenci haberlerindem heyecan duymuyor musteriler..

ancak guzel imkan sunmuslar..
  • Gayet güzel bence. Diğer operatörler de böyle şeyler düşünse ne güzel olurdu. Az ödedim, pahalıya konuşuyorum endişesine bir nebze olsun çözüm bulmuşlar.
  • 3 dakkası 30 krş ancak 180 saniyede bir atacak yani bir kaç sn yede konuşulsa 3 dakika konuşulmuş gibi işlem yapılacak ki bence bu bir aldatmacadan ibarettir.

arkadaş neden beni 6,15,20,30 sn.de bir ücretlendirmiyorsunda 60-120-180 sn.de bir ücretlendiriyorsun. diye soruyorum bu operatörlere.
    yine 3 dakikaya 30 kuruş al ama daha düşük sn bazlı ücretlendir ben mesela 15-20 n konuştuysam bunun ücretini ödemeliyim arta kalan süreyide benden alma...

işte bu sebeblerle aveadan, turkcell kamu her yöne 150 dk. 15 tl tarifesine geçtim.
  • Güzel sevdim:D Teşekkürler Avea
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abartılcak bir tarafı yok ama kötünün iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satcell

Bu iki tarife Hiç avantajlı değil 1 sn 40 kuruş 1 sms 50 kuruş.Avea faturasız abonelere vodafone yolu göründü

Turkcell'e de bekleriz @Satcell

----------> HazırKart Tarifeleri 10Bin sms 7,8 TL
  • :)
  • Avea kendini aştı şimdi üzüldüm Vodafone'a geçtiğime hediyesi bitsin geliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

quote:

Bu iki tarife Hiç avantajlı değil 1 sn 40 kuruş 1 sms 50 kuruş.Avea faturasız abonelere vodafone yolu göründü

Dalga mı geçiyorsun Turkcell de 1 sn 65 kuruş.

dostum hazırkart alan sms için alır zaten bu arada 5 tl ye 200 TL veren hangi operatör var ?

---> 5 TL ye 200 TL !!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dalga mı geçiyorsun Turkcell de 1 sn 65 kuruş.

dostum hazırkart alan sms için alır zaten bu arada 5 tl ye 200 TL veren hangi operatör var ?

---> 5 TL ye 200 TL !!!

sms paketleri bana göre değil.Trabzoncell 1967 dk bedava veriyor hemde bir kişi ile değil aynı tarifedeki herkesle,Trabzoncell bedava 1967 dk kaç bin tl yapıyor hesapladın mı

valla dostum avea hattım 10 yıldır duruyor ne zaman elime alsam bağlantı kesiliyor ankara kızılaya 10 dakika yürüyüş mesafesindeyim 1967 değil 2023 dakika da verse benim için foss malesef ama sen de haklısın keşke avea bu mantalite ile alt yapısı bi turkcell kadar olsa, siler süpürür valla

• Avea kendince iyi birşey yaptığını sanıyor 1 hafta veriyor dilencinin önüne bozuk para atarmış gibi...İyiki taşımışım hattımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

Avea kendince iyi birşey yaptığını sanıyor 1 hafta veriyor dilencinin önüne bozuk para atarmış gibi...İyiki taşımışım hattımı

aynen öyle, adam kandırıyolar akıllarınca, sırf bu aldatmacalar ve ses kalitesi yüzünden hattımı tekrar turkcelle taşımak zorunda kaldım.
  • hiç yoktan iyidir güzel uygulama
  • bencede guzel olmus.alternatif alternatiftir.
    Ama bunun için bu tarifelere gecen olur mu bilmiyorum.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.