Şimdi Ara

M'Biwa Newcastle'da!...Şaka Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu çocuğu nasıl kaçırdık anlamıyorum.ben sezonbaşından beri 4 türk oyuncunun bulunduğu defans her türlü sıkıntı yobo'nun yanına yabancı bi defans alınması gerektiğini düşünüyordum.Ama bizim çok bilmişler zor durumdaki bjk nin elinden müthiş defans diye aldılar egemen'i sırf bu yüzden yabancı defans oyuncusu almadılar.Bu adamı alsaydık eski sağlam defans yapısını tekrar kazanabilirdi fenerbahçe yani bir anlamda duvar yapacaktık defansı adam 8m ye transfer olmuş şaka gibi.

• iyi de adam epl'de oynamak istiyordu. napalim yani super ligin adini mi degistirelim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premier lig diyorsunda adamın gittiği takım newcastle ne permier ligde bi hedefi var ne avrupa'da sırf premier ligde yer alıyo diye alıyo böyle futbolcuları sonra bi demba ba hariç ki oda newcatle'ın westham dan aldığı bi oyuncuydu.Bence ısrarcı olsalrdı bize gelirdi M'Biwa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

Premier lig diyorsunda adamın gittiği takım newcastle ne permier ligde bi hedefi var ne avrupa'da sırf premier ligde yer alıyo diye alıyo böyle futbolcuları sonra bi demba ba hariç ki oda newcatle'ın westham dan aldığı bi oyuncuydu.Bence ısrarcı olsalrdı bize gelirdi M'Biwa.

eplde ne olursa olsun boy göstericek adam büyük takımlar rakipleri olucak.

bizim rakibimizin en büyüğü gs bide öyle düşün.
  • kötülediğin newcastledan iyi mi senin takımın ? Şu takım eplde olsa her sene küme düşmeye oynar saçma saçma atıp tutuyorsunuz bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

kötülediğin newcastledan iyi mi senin takımın ? Şu takım eplde olsa her sene küme düşmeye oynar saçma saçma atıp tutuyorsunuz bazen

Kesinlikle

• şimdi size sorsam newcastle ligde kaçıncı sıradadır diye bakmadan söyleseniz 8. 9. veya 10.dersiniz adamlar 16. sırada küme düşmeye oynuyor.Şu takımların neyine bakarak kendi takımlarınızı daha aşağı seviyede görüyosunuz anlamıyorum.Şu newcastle'ın cl'de oynama ihtimali nedir söylesenize herkeste bi ingiltere hayranlığı sizin gibilere göre eng nin bi alt ligi bile bizim ligden iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi size sorsam newcastle ligde kaçıncı sıradadır diye bakmadan söyleseniz 8. 9. veya 10.dersiniz adamlar 16. sırada küme düşmeye oynuyor.Şu takımların neyine bakarak kendi takımlarınızı daha aşağı seviyede görüyosunuz anlamıyorum.Şu newcastle'ın cl'de oynama ihtimali nedir söylesenize herkeste bi ingiltere hayranlığı sizin gibilere göre eng nin bi alt ligi bile bizim ligden iyidir.

Son cümlen konusunda şöyle diyeyim: Hiçbir Türk takımı Championship'te 1. olamaz. İlk 3'e belki girebilirler ama.

• quote:

şimdi size sorsam newcastle ligde kaçıncı sıradadır diye bakmadan söyleseniz 8. 9. veya 10.dersiniz adamlar 16. sırada küme düşmeye oynuyor.Şu takımların neyine bakarak kendi takımlarınızı daha aşağı seviyede görüyosunuz anlamıyorum.Şu newcastle'ın cl'de oynama ihtimali nedir söylesenize herkeste bi ingiltere hayranlığı sizin gibilere göre eng nin bi alt ligi bile bizim ligden iyidir.

Sezon başından beri Newcastle'ın yaşadığı sakatlıkları bizim 3 büyüklerden herhangi biri yaşasaydı puan durumunda onlardan farkımız olmazdı,emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Son cümlen konusunda şöyle diyeyim: Hiçbir Türk takımı Championship'te 1. olamaz. İlk 3'e belki girebilirler ama.

Haklısın çok pis işler dönüyor o ligte.

• sizdeki mantığı anlamıyorum bu takım şu ligde düşer şu takım o ligde dağılır.iyi o zaman sneijder gy ye geldi gs eng bi alt liginde oynayamaz o zaman sneijder'in gs ya değil eng 2.lige gitmesi daha olası sizin mantığınız bu eng tabiiki çok iyi bir futbol ülkesi ama her takımı da bizim takılardan iyi değil.Adam tot a arsrenale gitse zaten bu konuyu açmazdım.Gittiğ takım 16.sırada küme düşme potasıyla arasında 2 puna fark var.diyosunuz ki zaten o orda kendini gösterip büyük takımlara gitcek bu takımın genel kadrosu iyi değil zaten iyi oyuncu olsan bile iyi bi takım olmadan nasıl gösterceksin kendini büyük takımlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.