Şimdi Ara

Lys-Ygs'ye giren SÖZELCİLER, bi bakın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys-Ygs'ye giren değerli forum üyeleri, size bir şey sorucam. Lys'de edebiyattan romanlardan kaç tane soru geliyor ? Hangilerini okumam gerekli ? Bir el atın..

• CEVAPPPP VERECEK YOK MUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!
  • 8-10 tane daha çok cumhuriyet dönemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuana_

8-10 tane daha çok cumhuriyet dönemi

anladım, sağol da bir sürü roman var. hangilerini okumamı tavsiye edersiniz ?
  • hepsini okuma şansın yok ama şöyle de bişey var okuduğun yada kitaplığında olan kitapları şak diye işaretliyosun :D bu tamamen şans
  • quote:

hepsini okuma şansın yok ama şöyle de bişey var okuduğun yada kitaplığında olan kitapları şak diye işaretliyosun :D bu tamamen şans

hmm.. :) teşekkürler :)
  • rica ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana bu sene olmuştu mesela kitaplığımda Yusuf Atılgan - Aylak Adam kitabı vardı. Forumdada yazmıştım çıkıcak diye ve çıktı. Ama kitabı okumamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan76

quote:

Lise hatta ilkokul dönemlerinde okuyacaktın geçti artık.
    Özetlerini bulup,karakter ve kitabın genel konusunu ezberlemeye bak.

Gir ösym sitesine 2010,2011,2012 lys edebiyat sınavlarını indir ordaki romanlara bak genel olarak belli başlı kitaplar çıkıyor.
    1-2 tane ekstrem soru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Bana bu sene olmuştu mesela kitaplığımda Yusuf Atılgan - Aylak Adam kitabı vardı. Forumdada yazmıştım çıkıcak diye ve çıktı. Ama kitabı okumamıştım.

evet aynısı bana Madam Bovary'de olmuştu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

quote:

Orijinalden alıntı: ayhan76

quote:

Lise hatta ilkokul dönemlerinde okuyacaktın geçti artık.
    Özetlerini bulup,karakter ve kitabın genel konusunu ezberlemeye bak.

Gir ösym sitesine 2010,2011,2012 lys edebiyat sınavlarını indir ordaki romanlara bak genel olarak belli başlı kitaplar çıkıyor.
    1-2 tane ekstrem soru olur.

ya ben aslında kitap okumayı seven biriyim. haftada 1 kitap rahat okurum. yalnız şuan okuduğum romanlar polisiye tarzı. lys'ye yaklaşık 47 hafta var. bu süreçte en azından 30 kitap bile bitirsem kar benim için. ama bir sürü kitap var.. 30 kitap okusam da belki işe yaramayacak. bende sizin dediğiniz gibi belli başlı kitapları okurum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Je0p4rdy

Bana bu sene olmuştu mesela kitaplığımda Yusuf Atılgan - Aylak Adam kitabı vardı. Forumdada yazmıştım çıkıcak diye ve çıktı. Ama kitabı okumamıştım.

evet aynısı bana Madam Bovary'de olmuştu :D

şans mı diyelim buna yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.