Yüzbaşı
11 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 24 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba arkadaşlar. Ben izmirde bulunan kyk yurduna yedek olarak girme hakki kazandım. Ancak bir problemle karşı karşıyayım. Yurt A B ve C olmak üzere 3 bloga ayrılmış. A ve b bloglarini Türk öğrencilerine, C blogunu ise yabancı uyruklu ögrencilere açmışlar. A ve b bloglari dolduğu için beni doğal olarak C ye yolladilar tabi. İngilizce de bilmiyorum fazla. Bu vatandaşlarla nasıl anlasacağım? Ya da bunu bir avantaj olarak mı gormeliyim? Görüşlerinizi eksik etmeyin.
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Açıkçası konuyu nereye açacağımı bilemediğim için ben de forum üyeleri en çok burada takılırlar diye konuyu buraya açtım.

Ben program en baştan nasıl yazılır öğrenmek istiyorum. Bu konuda hiçbir temelim yok. Ben ve benim gibi arkadaşlara bu konuda yardım edecek forum üyelerine şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar kümülatif ortalama nedir? Mesela benim ilk dönem kümülatif ortalamam 2'ydi. Ikinci dönem de 3 olsun. Şimdi benim sene sonu için ortalamam 2+3=5/2=2.5 mi olacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Değerli arkadaşlar, üniversite hocamız bu program çerçevesinde bir ülkeye gidip oralardaki insanlara Türkçe öğrettiğini söyledi. Bu program nedir? Mezun olduktan sonra mı gidiyoruz yoksa Yüksek Lisans yapıp mı gidiyoruz? Bilgisi olan esirgemesin. İyi forumlar.
.
Ben haftada 3 gün "üst üste" vücut çalışsam sizce bir zararı olur mu? Okuldan dolayı eve ancak perşembe gelebiliyorum ve pazartesi dönüyorum.

Ayrıca boyum 1.78 kilom 88. Göbeğim doğal olarak var. Sizce haftada bu kadar çalışarak ayrıca şeker ve karbonhidrat alımına dikkat ederek vücudum kaç ayda güzel bir şekle girer?

Metabolizmam göbekten anlaşılacağı üzere o kadar hızlı değil. Bilin istedim.
Arkadaşlar ben Sony'nin Xperia Neo V modeline sahibim. Ancak telefonumla dün bluetooth alışverişi yaparken bir sorun oluştu ve telefonumu kapatıp açmaya karar verdim. Telefonumu kapattım ve telefonun açma tuşuna bastım ancak telefon açılırken önce Sony yazısı ardından Xperia yazısı geliyor ancak telefon kendini sürekli resetliyordu. Belki düzelir diye 20-25 dakika bekledim ama telefon durmadan kendisini resetlemeye devam etti. Ben de bugün Teknosa'dan yaklaşık 1.5 sene önce aldığım telefonumu tekrar servise gönderilmek üzere Teknosa'ya iade ettim. Şimdi sorum şu: Bildiğim kadarıyla Neo V Japonya'da tsunami felaketi olduğu zaman Japon ekonomisine katkıda bulunulsun diye üretildi. Ancak üretimi bir süre sonra durdu ve şuan üretilmiyor. Şimdi telefonuma bir çare bulunmazsa ne olacak? Telefonumu geri mi gönderecekler (garantsi devam ediyor.) yoksa yeni bir telefon mu verecekler? Başta belirttiğim gibi telefon artık üretilmiyor. Kafama çok takıldı. Lütfen bilgisi veya tecrübesi olan cevap versin.
1-)Arkadaşlar, bugün Vodafone Red tarifesinde olan bir arkadaşımın üzerinden bir telefon alsam, telefonu başka hatta kullanabilir miyim?

2-)Ayrıca bu tarifeye geçtim diyelim. Şimdi telefon almam için bir süre beklemem gerekiyor mu yoksa geçtiğim gün alabiliyor muyum?

Teşekkürler.
Arkadaşlar öncelikle ben DEÜ'de Türkçe Öğretmenliği okumaktayım.

Bugün bir akrabamla Turizm üzerine konuştuk. Akrabam bana "Kokartlı Turist Rehberi ol, aylık 8000$ maaşın olur", dedi. Bende hem liseden kalma bir gezip görme isteğiyle hem de iyi para kazanma hevesiyle bu işi araştırmaya koyuldum. Tamam belki önümde 4 sene var ama bu iş olursa da fena olmaz yani. Öğretmenlik+Turist Rehberliği yapamayacak olsam da en azından iki iş kapısı birden açılmış olur ve birini seçmek durumunda kalırım.

Bu sebeple sizden bu iş üzerine eğer bilginiz varsa yorum yapmanızı bekliyorum. Gerçekten bu kadar maaş alıyorlar mı bu adamlar onu çok merak ediyorum.

Herkese hayırlı bayramlar, iyi forumlar.
Nerden bakıyoruz arkadaşlar, bilginiz var mı?
Hakkında
Hakkımda:
quote:

Millete efendilik yoktur. Hizmet vardır. Bu millete hizmet eden onun efendisi olur. / Mustafa Kemal Atatürk.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 573
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.177 (Bu ay: 454)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.